SPAR NU 50% PÅ HUMMEL & MIKK-LINE I WINTER SALE

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Badetøj

Her finder du badetøj til babyer og børn, som passer perfekt til en tur i svømmehallen, havet eller bassinet i haven. Du finder et stort udvalg af badetøj, som bikiner, badedragte, badeshorts, blebadebukser og meget mere her hos os.

Badetøj til børn hos House of Kids

Er vejret til en strandtur eller er i så heldige at I skal på ferie? Måske det er tid til en badetur i bassinet i haven, eller gør I klar til en tur i svømmehallen eller badeland? Så har vi det du skal bruge: lækkert badetøj til baby og børn. Vi har både bikini, baderagter, UV-dragter, UV-bluser, badeshorts, blebadebukser og almindelige badebukser til baby og børn med UV-beskyttelse. Gå på udkig i den store badetøjskategori og vælg din favorit. 

 

Badetøj til baby

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af de nyeste kollektioner indenfor badetøj til baby. Der findes mange forskellige slags badetøj til de små, alt efter om du skal i svømmehallen og være indenfor, eller om du skal til stranden og være udenfor.
Hvis du skal i svømmehallen eller går til babysvømning med din baby, så er der ofte et krav om at baby skal have en blebadebuks på. Blebadebukser har blød elastik i taljen og i benene, og så har de en ekstra membran i stoffet - begge dele for at sikre at stort som småt ikke ender i badebassinet. 

Skal du bade udenfor, i badebassin i haven, ved en swimmingpool eller måske ved stranden eller søen, så er der et stort udvalg af badedragter med uv-filter. Når badetøjet indeholder uv filter betyder dette at dit barn er dækket af for solen uden brug af solcreme. Ofte er der et uv solfilter med faktor 50. Det er nemt og sikkert at beskytte de mest sarte steder på baby, når du bruger en uv badedragt med korte ærmer og korte ben. Har du en baby med ekstrem sart hud, kan du bruge heldragt med lange ærmer og lange ben. Ellers kan du supplere med solcreme på arme, ben samt i ansigtet.
Husk også en solhat med uv filter. Det er godt med sund fornuft når solens stråler er kraftigst. Det anbefales at holde sig i skyggen mellem kl 11 og 15 da solen er stærkest i dette tidsrum.

Er du rigtig god til at smøre jævnligt ind med solcreme kan du også vælge en almindelig baby badedragt eller baby badeshorts. Her kan du evt have en uv tshirt i baghånden hvis der skulle blive brug for det.

 

Badetøj til børn

Det er naturligvis ikke kun baby der skal beskyttes mod solens stråler. Derfor er det meste af det badetøj du finder hos House of Kids, med uv solfilter faktor 50. Det vil altid være oplyst på varekortet hvilken faktor dit uv badetøj dækker. Du finder masser af smarte badedragter, badeshorts, surfershorts og bikinier til børn. Om du vil have afdæmpede farver med eller uden print, eller om du er til stærke farver med eller uden print, så kan du være ret sikker på at kunne finde det i shoppen. Vi forhandler badetøj fra bla MarMar, Soft Gallery, Hummel, Molo, Wheat, Tommy Hilfiger og Calvin Klein.

 

UV badedragt til baby og børn

Du finder de populære uv-dragter til både baby i str 74 cm, 80 cm, 86 cm, 92 cm og 98 cm. Til junior starter størrelserne på en uv badedragt i str 4 år, 5 år, 6 år , 7 år og 8 år. Du kan vælge mellem uv dragter med korte ærmer eller med lange ærmer. Ofte er der en lynlås foran således den er nem at tage af og på for barnet.

 

Badedragt til pige

Det er oftest en vigtig ting: sommerens badedragt. Mange vil gerne have masser af print og farver. Gerne noget print børnene selv kan relatere til alt efter hvad deres interesse er, eller hvad de lige synes er mega cool for tiden. Her må vi anbefale dig at kigge på badetøj fra Molo Kids. Molo er eksperter i at lave badetøj - og det gælder både kvalitet, pasform og ikke mindst deres print. Molo laver badetøj med hajer, badetøj med surfboards, badetøj med badedyr, badetøj med flamingoer, badetøj med unicorns, badetøj med blomster, badetøj med is, badetøj med leopardprint, tigerprint eller hvad du nærmest kan tænke dig til. MOLO badetøj - her har vi altid et stort udvalg af badedragter og bikinier - med flæser, med stropper eller med vingeærmer.

 

Bikini til pige

Vi har udvalgt nogle brands som er særligt dygtige til at lave bikinier til de store piger. Her kan vi anbefale dig at tage et kig på både Tommy Hilfiger og Calvin Klein. De laver de flotteste bikinier. Calvin Klein er gode til det sporty bikini look. Enten i sort bikini med hvid Calvin Klein logotype, eller i skrappe sommerfarver som orange, gul, turkis eller pink. Du får en bikini til din pige med en virkelig god pasform.

Tommy Hilfiger designer de flotteste bikinier til de store piger. Typisk er farvenuancerne navy, rød og hvid. Der kan være glimmer i elastikkanten eller logotypes og flag. Tommy Hilfiger designer badetøj til børn der virkelig er værd at gå efter designmæssigt. Om det er bikini med smalle stropper eller brede stropper, eller om det er badedragt - de har det hele til pigerne.

 

Badeshorts til dreng

Du finder badeshorts i forskellige benlængder, så du kan købe lige dem der passer til dit barn. Vi har badeshorts fra MOLO, Hummel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Wheat, MarMar, Soft Gallery og flere. Du finder helt sikkert en farve eller et print i badeshorts som du ikke kan være foruden. Derudover kan du vælge om du vil have elastik i taljen som er synligt eller usynligt. Der er ofte bindebånd så badeshorts kan reguleres. Du finder badeshorts i dæmpede farver eller i stærke farver - med eller uden print. Populære print til drengene, kan være surfboards eller surfbræt, hajer, palmer, strandliv og vandliv. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

De fleste badeshorts er med uv filter og en solbeskyttelse på faktor 50. Se varekortet for yderligere information. Du finder badeshorts til drenge i str 2 år, 3 år, 4 år, 5 år og 6 år. Til de store drenge starter størrelserne i str 8 år, 10 år, 12 år, 14 år og 16 år.

 

Svømmeudstyr til børn

Det er altid godt at have noget svømmeudstyr til børnene når det er sommer, solskin og humøret er i top. Her kan vi anbefale snorkelbriller, snorkeludstyr, svømmevinger, badering, badedyr, korkbælte og ikke mindst en skov og en spand - så er der til mange timers leg på stranden. Sørg altid for at holde øje med dit barn når det leger ved vandet. Allerbedst er det hvis barnet har badevest, svømmevinger eller korkbælte på. Men husk - det er ikke sikkert nok i sig selv - man skal altid være vågen og holde øje.

 

Badetøj til børn på tilbud eller udsalg

Hos House of Kids prioriterer vi altid at have de nyeste kollektioner indenfor badetøj. Når sæsonen går på hæld, sættes badetøjet ned i pris så der bliver plads til nyheder. Du vil derfor kunne finde de sidste størrelser i vores udsalgskategori hvor der enten er et godt tilbud eller badetøjet er kommet på udsalg. Hvis du er heldig kan du måske få en rabatkode til køb af badetøj til børn.

 

Badetøj til børn med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe badetøj  til børn og få gratis fragt. Du får gratis levering når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Har du spørgsmål i forhold til hvilken badedragt, bikini eller badeshorts du skal vælge - eller kan du ikke finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice. Vi vil med glæde vil hjælpe dig både vedrørende kvaliteter, leveringstid samt hvordan badetøjet er i størrelsen.

 

Badetøj - betal med børnepenge

Hos House of Kids tilbyder vi dig at du kan vente med at betale til der kommer børnepenge. Vi har valgt at give dig muligheden for at vælge mellem følgende tre options: 30 dages kredit, 60 dages kredit eller 90 dages kredit. Du vælger selv hvor lang kredit du ønsker, når du står i checkout og er på vej til betaling. Vær opmærksom på at man kun kan købe med kredit når der betales med dankort.

 

Badetøj med UV-filter er at foretrække. UV-badetøjet kaldes også for soltøj, fordi det  beskytter mod solens stråler. Når du giver dit barn UV-badetøj på, kan du nøjes med at smøre solcreme de steder, der ikke er dækket af badetøj.

Køber du badetøj i starten af sæsonen (marts-maj)  er det en god idé at vælge størrelsen lidt til den store side. Hvis badetøjet sidder alt for stramt, strækkes tekstilet meget og beskyttelsen forringes, da UV-beskyttelsen sidder i vævningen.

Når dit barn kommer op ad vandet efter dagens sidste dukkert, skal du skylle badetøjet godt igennem med rent vand. Det er nemlig ikke kun farverne, der falmer af klorvand og saltvand, badetøjet kan også blive mørt og uv-beskyttelsen kan forsvinde.

Alt afhængig af dit barns alder og smag, er der mange forskellige slags badetøj med UV-filter at vælge mellem: blebadebukser, badebluse, svømmedragt, badedragt, bikini, badetights, badebukser, solhat mv. 

Når UV-indekset er 3 eller mere, skal du huske de 3 S'er:

-Skygge - søg skygge mellem kl. 12-15
-Solhat - undgå at blive skoldet, brug solhat og dæk bar hud med tøj
-Solcreme - brug altid rigeligt med solcreme

Mængden af UV stråling som trænger gennem tekstiler måles i Ultraviolet Protection Factor, UPF.  En UPF faktor på 50 betyder at 2% af solens stråler kan trænge gennem stoffet til huden.

UPF i tøj angives fra 15 (god beskyttelse) til 50+ (meget god beskyttelse). Faktoren stammer fra Australien og New Zealand, der som nogle af de første i verden indførte mærkning af tøjs evne til at beskytte mod UV stråling.

Download gratis UV-app
Når UV-indekset er 3 eller mere, skal du huske de 3 S'er. Du kan holde øje med UV-indekset ved at downloade en gratis app, der hedder UV-INDEKS.

125 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Badeshorts

  Hugo Boss

  Badeshorts
  359,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år 10 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Badeshorts

  Hugo Boss

  Badeshorts
  359,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år 10 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Badedragt

  Kenzo Kids

  Badedragt
  529,95 DKK
  8 år 10 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Senia UV 50+ solhat

  Liewood

  Senia UV 50+ solhat
  219,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Senia UV 50+ solhat

  Liewood

  Senia UV 50+ solhat
  219,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neva UV 50+ badebukser

  Molo

  Neva UV 50+ badebukser
  299,95 DKK
  5 år 6 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neptune UV 50+ bade t-shirt

  Molo

  Neptune UV 50+ bade t-shirt
  299,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 11 år 12 år 14 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neptune UV 50+ bade t-shirt

  Molo

  Neptune UV 50+ bade t-shirt
  199,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neve UV 50+ badedragt

  Molo

  Neve UV 50+ badedragt
  399,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nicola bikini

  Molo

  Nicola bikini
  399,95 DKK
  13 år 14 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neve UV 50+ badedragt

  Molo

  Neve UV 50+ badedragt
  299,95 DKK
  6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Naila bikini

  Molo

  Naila bikini
  349,95 DKK
  5 år 6 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nakia UV 50+ badedragt

  Molo

  Nakia UV 50+ badedragt
  349,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Savon solhat

  Molo

  Savon solhat
  199,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Niko solid UV 50+ badebukser

  Molo

  Niko solid UV 50+ badebukser
  249,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nadia solhat

  Molo

  Nadia solhat
  229,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Niko UV 50+ badebukser

  Molo

  Niko UV 50+ badebukser
  349,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Niko UV 50+ badebukser

  Molo

  Niko UV 50+ badebukser
  349,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Norton UV 50+ badeshorts

  Molo

  Norton UV 50+ badeshorts
  149,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 11 år 12 år 14 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neptune UV 50+ bade t-shirt

  Molo

  Neptune UV 50+ bade t-shirt
  299,95 DKK
  1 5 år 2 år 6 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neona UV 50+ bade t-shirt

  Molo

  Neona UV 50+ bade t-shirt
  299,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neve UV 50+ badedragt

  Molo

  Neve UV 50+ badedragt
  399,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nicola bikini

  Molo

  Nicola bikini
  349,95 DKK
  13 år 14 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Neka UV 50+ badedragt

  Molo

  Neka UV 50+ badedragt
  399,95 DKK
  9 mdr. 1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Naila bikini

  Molo

  Naila bikini
  349,95 DKK
  5 år 6 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nolu UV 50+ badedragt

  Molo

  Nolu UV 50+ badedragt
  399,95 DKK
  9 mdr. 1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Niks solhat

  Molo

  Niks solhat
  229,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Niko solid UV 50+ badebukser

  Molo

  Niko solid UV 50+ badebukser
  249,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Niko UV 50+ badebukser

  Molo

  Niko UV 50+ badebukser
  349,95 DKK
  1 5 år 2 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Ulrik UV 50+ badeshorts

  Wheat

  Ulrik UV 50+ badeshorts

  124,98 DKK

  249,95 DKK

  3 år 4 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Leche badeshorts

  Ellesse

  Leche badeshorts

  149,97 DKK

  249,95 DKK

  10 år 11 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Badebukser

  Champion

  Badebukser

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år 16 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Stribet bikini

  Tommy Hilfiger

  Stribet bikini

  239,97 DKK

  399,95 DKK

  8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Stribet UV 50+ badebukser

  Petit Piao

  Stribet UV 50+ badebukser

  101,97 DKK

  169,95 DKK

  9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Zashan bikini

  Name it

  Zashan bikini

  119,97 DKK

  199,95 DKK

  10 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Zashan badedragt

  Name it

  Zashan badedragt

  119,97 DKK

  199,95 DKK

  10 år 5 år 6 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Melucca UV 50+ bikini

  Petit Sofie Schnoor

  Melucca UV 50+ bikini

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  8 år 10 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Unima UV 50+ bikini

  The new

  Unima UV 50+ bikini

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Otto UV 50+ badebukser

  Liewood

  Otto UV 50+ badebukser

  131,97 DKK

  219,95 DKK

  1 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Diddi UV 50+ badedragt

  Wheat

  Diddi UV 50+ badedragt

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Diddi UV 50+ badedragt

  Wheat

  Diddi UV 50+ badedragt

  167,97 DKK

  279,95 DKK

  1 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Diddi UV 50+ badedragt

  Wheat

  Diddi UV 50+ badedragt

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Cas UV 50+ badedragt

  Wheat

  Cas UV 50+ badedragt

  197,97 DKK

  329,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Gerry UV 50+ badeshorts

  Mini A Ture

  Gerry UV 50+ badeshorts

  119,97 DKK

  199,95 DKK

  1 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Gritt UV 50+ badedragt

  Mini A Ture

  Gritt UV 50+ badedragt

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Githa UV 50+ bikini

  Mini A Ture

  Githa UV 50+ bikini

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Maki UV 50+ badeshorts

  Mini A Ture

  Maki UV 50+ badeshorts

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Gritt UV 50+ badedragt

  Mini A Ture

  Gritt UV 50+ badedragt

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Navy badeshorts

  Tommy Hilfiger

  Navy badeshorts

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  8 år 9 år 10 år 14 år 16 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Bikini

  Calvin Klein

  Bikini

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  14 år 16 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Pink bikini

  Tommy Hilfiger

  Pink bikini

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Navy badeshorts

  Tommy Hilfiger

  Navy badeshorts

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Badedragt

  Calvin Klein

  Badedragt

  299,97 DKK

  499,95 DKK

  14 år 16 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Badeshorts

  Calvin Klein

  Badeshorts

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Badeshorts

  Hugo Boss

  Badeshorts

  215,97 DKK

  359,95 DKK

  4 år 7 år 8 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Theodore badeshorts

  The new

  Theodore badeshorts

  149,97 DKK

  249,95 DKK

  7 år 8 år 9 år 10 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Tiki UV 50+ bikini

  The new

  Tiki UV 50+ bikini

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Tarni UV 50+ bikini

  The new

  Tarni UV 50+ bikini

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Tarni UV 50+ badedragt

  The new

  Tarni UV 50+ badedragt

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Navy badeshorts

  Tommy Hilfiger

  Navy badeshorts

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Bikini

  Calvin Klein

  Bikini

  299,97 DKK

  499,95 DKK

  8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Badeshorts

  Calvin Klein

  Badeshorts

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Fee UV 50+ badebluse

  Soft gallery

  Fee UV 50+ badebluse

  194,97 DKK

  324,95 DKK

  6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Miki UV 50+ badebukser

  Soft gallery

  Miki UV 50+ badebukser

  149,97 DKK

  249,95 DKK

  3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Honor UV 50+ badebukser

  Soft gallery

  Honor UV 50+ badebukser

  149,97 DKK

  249,95 DKK

  3 mdr. 6 mdr. 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Astin UV 50+ badebluse

  Soft gallery

  Astin UV 50+ badebluse

  194,97 DKK

  324,95 DKK

  3 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Badedragt

  Calvin Klein

  Badedragt

  269,97 DKK

  449,95 DKK

  14 år 16 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Fitz UV 50+ badedragt

  Soft gallery

  Fitz UV 50+ badedragt

  239,97 DKK

  399,95 DKK

  5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Nika UV 50+ badedragt

  Molo

  Nika UV 50+ badedragt

  239,97 DKK

  399,95 DKK

  3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Alva UV 50+ badedragt

  ByLindgren

  Alva UV 50+ badedragt

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  4 år 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Dandy UV 50+ badeshorts

  Soft gallery

  Dandy UV 50+ badeshorts

  162,48 DKK

  324,95 DKK

  5 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Miki UV 50+ badebukser

  Soft gallery

  Miki UV 50+ badebukser

  124,98 DKK

  249,95 DKK

  9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Edison UV 50+ badeshorts

  Soft gallery

  Edison UV 50+ badeshorts

  149,98 DKK

  299,95 DKK

  1 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Caroline badedragt

  Kids Only

  Caroline badedragt

  99,98 DKK

  199,95 DKK

  10 år 7 år 8 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Saga bikini

  Kids Only

  Saga bikini

  99,98 DKK

  199,95 DKK

  10 år 13 år 14 år 16 år 7 år 8 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  50%
  Caroline badedragt

  Kids Only

  Caroline badedragt

  99,98 DKK

  199,95 DKK

  10 år 12 år

  Vælg størrelse

125 produkter fundet

Badetøj til børn hos House of Kids

Er vejret til en strandtur eller er i så heldige at I skal på ferie? Måske det er tid til en badetur i bassinet i haven, eller gør I klar til en tur i svømmehallen eller badeland? Så har vi det du skal bruge: lækkert badetøj til baby og børn. Vi har både bikini, baderagter, UV-dragter, UV-bluser, badeshorts, blebadebukser og almindelige badebukser til baby og børn med UV-beskyttelse. Gå på udkig i den store badetøjskategori og vælg din favorit. 

 

Badetøj til baby

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af de nyeste kollektioner indenfor badetøj til baby. Der findes mange forskellige slags badetøj til de små, alt efter om du skal i svømmehallen og være indenfor, eller om du skal til stranden og være udenfor.
Hvis du skal i svømmehallen eller går til babysvømning med din baby, så er der ofte et krav om at baby skal have en blebadebuks på. Blebadebukser har blød elastik i taljen og i benene, og så har de en ekstra membran i stoffet - begge dele for at sikre at stort som småt ikke ender i badebassinet. 

Skal du bade udenfor, i badebassin i haven, ved en swimmingpool eller måske ved stranden eller søen, så er der et stort udvalg af badedragter med uv-filter. Når badetøjet indeholder uv filter betyder dette at dit barn er dækket af for solen uden brug af solcreme. Ofte er der et uv solfilter med faktor 50. Det er nemt og sikkert at beskytte de mest sarte steder på baby, når du bruger en uv badedragt med korte ærmer og korte ben. Har du en baby med ekstrem sart hud, kan du bruge heldragt med lange ærmer og lange ben. Ellers kan du supplere med solcreme på arme, ben samt i ansigtet.
Husk også en solhat med uv filter. Det er godt med sund fornuft når solens stråler er kraftigst. Det anbefales at holde sig i skyggen mellem kl 11 og 15 da solen er stærkest i dette tidsrum.

Er du rigtig god til at smøre jævnligt ind med solcreme kan du også vælge en almindelig baby badedragt eller baby badeshorts. Her kan du evt have en uv tshirt i baghånden hvis der skulle blive brug for det.

 

Badetøj til børn

Det er naturligvis ikke kun baby der skal beskyttes mod solens stråler. Derfor er det meste af det badetøj du finder hos House of Kids, med uv solfilter faktor 50. Det vil altid være oplyst på varekortet hvilken faktor dit uv badetøj dækker. Du finder masser af smarte badedragter, badeshorts, surfershorts og bikinier til børn. Om du vil have afdæmpede farver med eller uden print, eller om du er til stærke farver med eller uden print, så kan du være ret sikker på at kunne finde det i shoppen. Vi forhandler badetøj fra bla MarMar, Soft Gallery, Hummel, Molo, Wheat, Tommy Hilfiger og Calvin Klein.

 

UV badedragt til baby og børn

Du finder de populære uv-dragter til både baby i str 74 cm, 80 cm, 86 cm, 92 cm og 98 cm. Til junior starter størrelserne på en uv badedragt i str 4 år, 5 år, 6 år , 7 år og 8 år. Du kan vælge mellem uv dragter med korte ærmer eller med lange ærmer. Ofte er der en lynlås foran således den er nem at tage af og på for barnet.

 

Badedragt til pige

Det er oftest en vigtig ting: sommerens badedragt. Mange vil gerne have masser af print og farver. Gerne noget print børnene selv kan relatere til alt efter hvad deres interesse er, eller hvad de lige synes er mega cool for tiden. Her må vi anbefale dig at kigge på badetøj fra Molo Kids. Molo er eksperter i at lave badetøj - og det gælder både kvalitet, pasform og ikke mindst deres print. Molo laver badetøj med hajer, badetøj med surfboards, badetøj med badedyr, badetøj med flamingoer, badetøj med unicorns, badetøj med blomster, badetøj med is, badetøj med leopardprint, tigerprint eller hvad du nærmest kan tænke dig til. MOLO badetøj - her har vi altid et stort udvalg af badedragter og bikinier - med flæser, med stropper eller med vingeærmer.

 

Bikini til pige

Vi har udvalgt nogle brands som er særligt dygtige til at lave bikinier til de store piger. Her kan vi anbefale dig at tage et kig på både Tommy Hilfiger og Calvin Klein. De laver de flotteste bikinier. Calvin Klein er gode til det sporty bikini look. Enten i sort bikini med hvid Calvin Klein logotype, eller i skrappe sommerfarver som orange, gul, turkis eller pink. Du får en bikini til din pige med en virkelig god pasform.

Tommy Hilfiger designer de flotteste bikinier til de store piger. Typisk er farvenuancerne navy, rød og hvid. Der kan være glimmer i elastikkanten eller logotypes og flag. Tommy Hilfiger designer badetøj til børn der virkelig er værd at gå efter designmæssigt. Om det er bikini med smalle stropper eller brede stropper, eller om det er badedragt - de har det hele til pigerne.

 

Badeshorts til dreng

Du finder badeshorts i forskellige benlængder, så du kan købe lige dem der passer til dit barn. Vi har badeshorts fra MOLO, Hummel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Wheat, MarMar, Soft Gallery og flere. Du finder helt sikkert en farve eller et print i badeshorts som du ikke kan være foruden. Derudover kan du vælge om du vil have elastik i taljen som er synligt eller usynligt. Der er ofte bindebånd så badeshorts kan reguleres. Du finder badeshorts i dæmpede farver eller i stærke farver - med eller uden print. Populære print til drengene, kan være surfboards eller surfbræt, hajer, palmer, strandliv og vandliv. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

De fleste badeshorts er med uv filter og en solbeskyttelse på faktor 50. Se varekortet for yderligere information. Du finder badeshorts til drenge i str 2 år, 3 år, 4 år, 5 år og 6 år. Til de store drenge starter størrelserne i str 8 år, 10 år, 12 år, 14 år og 16 år.

 

Svømmeudstyr til børn

Det er altid godt at have noget svømmeudstyr til børnene når det er sommer, solskin og humøret er i top. Her kan vi anbefale snorkelbriller, snorkeludstyr, svømmevinger, badering, badedyr, korkbælte og ikke mindst en skov og en spand - så er der til mange timers leg på stranden. Sørg altid for at holde øje med dit barn når det leger ved vandet. Allerbedst er det hvis barnet har badevest, svømmevinger eller korkbælte på. Men husk - det er ikke sikkert nok i sig selv - man skal altid være vågen og holde øje.

 

Badetøj til børn på tilbud eller udsalg

Hos House of Kids prioriterer vi altid at have de nyeste kollektioner indenfor badetøj. Når sæsonen går på hæld, sættes badetøjet ned i pris så der bliver plads til nyheder. Du vil derfor kunne finde de sidste størrelser i vores udsalgskategori hvor der enten er et godt tilbud eller badetøjet er kommet på udsalg. Hvis du er heldig kan du måske få en rabatkode til køb af badetøj til børn.

 

Badetøj til børn med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe badetøj  til børn og få gratis fragt. Du får gratis levering når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Har du spørgsmål i forhold til hvilken badedragt, bikini eller badeshorts du skal vælge - eller kan du ikke finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice. Vi vil med glæde vil hjælpe dig både vedrørende kvaliteter, leveringstid samt hvordan badetøjet er i størrelsen.

 

Badetøj - betal med børnepenge

Hos House of Kids tilbyder vi dig at du kan vente med at betale til der kommer børnepenge. Vi har valgt at give dig muligheden for at vælge mellem følgende tre options: 30 dages kredit, 60 dages kredit eller 90 dages kredit. Du vælger selv hvor lang kredit du ønsker, når du står i checkout og er på vej til betaling. Vær opmærksom på at man kun kan købe med kredit når der betales med dankort.

 
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00