SPAR 30% PÅ WHEAT & HUMMEL - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Termotøj

Du finder et spændende udvalg af termotøj til børn i mange forskellige størrelser, farver og mønstre. Vælg mellem termosæt, termojakker, termobukser, termodragter eller termoveste fra mange populære brands.

Termotøj til børn

Erfarne forældre bliver ikke forstyrret af vejret og lader gerne deres børn lege udenfor ved køligere temperaturer og om vinteren. Hemmeligheden? Termotøj til drenge og piger! Du kan vælge sæt med termojakke og termobukser, en termodragt eller termojakke alene. Alt sammen beskytter optimalt mod kulde og vind. Erfarne forældre vil bekræfte, at termotøj både varmer godt og beskytter følsomme områder som knæ, numse og mave. Det er derudover komfortabelt, let, blødt og sikrer med dets åndbare materiale, at dit barn ikke sveder og bliver fugtigt. 

 

Termotøj til drenge og piger

Når du skal vælge termotøj til piger og drenge, har vi klassiske farver som går igen hver sæson, men vi har også flotte jakker og bukser i mønstre, print og nye farver. Nogle termojakker er designet med fashion for øje og derfor findes der ikke bukser til, men du kan mixe med et par ensfarvet. Disse termojakker er tiltænkt som en overgangsjakke også. Du finder masser af lækker termotøj til drenge og termotøj til piger i både sort, grå, brun, grøn, gul, orange, rød, rosa, pink, blå, navy og lilla - hele regnbuen. Find ensfarvet termotøj og termotøj med smukke mønstre.

Hos os finder du termotøj til børn i alle størrelser, så leder du efter termotøj i størrelse 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140 eller 152 så har vi det helt sikkert hos os.

 

Termotøj til babyer

Vi sælger termodragter til babyer som er særligt gode da de holder baby varm på hele kroppen, og sikrer at der ikke kommer kold luft ind under maven når baby kravler eller sidder i sandkassen. Baby termodragter fås til både drenge og piger, i flere farver og med fine detaljer. Du finder termodragter fra bl.a. Wheat, MarMar og By Lindgren som er populære mærker til baby.

 

Isolerende materialer holder varm og tør

En rigtig god termojakke, handler om effektiv varmeregulering. Termotøj bevarer kropsvarmen og beskytter mod nedkøling. Termo er både isolerende og åndbart - enkelte styles er også vandafvisende. Termotøj er ideel at bruge i kølige perioder, hvor en varm vinterjakke eller flyverdragt hurtig kan blive for varmt. Brug også termotøj under regntøjet på kolde og våde dage, eller blot jakken på en solrig forårsdag. Se vores udvalg af regntøj her

Med varmt, robust og komfortabelt termotøj, er de små velforberedte til omskifteligt vejr. Uanset om I er i naturen, vandrer, klatrer, leger eller er i skole - varme termojakker til børn, giver altid den bedste vejrbeskyttelse.

 

Termotøj til børn fra mange lækre mærker

Hos House of Kids finder du termotøj, termosæt og termodragter til børn fra mange lækre mærker. Find f.eks. termotøj fra Wheat og MarMar, termodragter fra En Fant og ByLindgren og lækre termosæt fra Mikk-Line og Celavi. Du finder termotøj til baby, termotøj til børn og faktisk også termojakker til mor. 

 

Leg i kulde, vind og regn

I efteråret er der intet sjovere end at løbe gennem det farverige løv. Og i foråret er mudder -og vandpytter det største! Vores tip: vælg termotøj som effektivt beskytter mod skiftbart vejr, vind og kulde, men næppe begrænser bevægelsesfriheden.

Vores vandtætte termotøj sikrer, at dit barn forbliver tør - selv i regnvejr. Selvfølgelig har vi også matchende termobukser og termosæt.

Når børn leger er de oftest ikke særlig forsigtige med deres tøj. For termotøjet betyder det, at det skal være robust og slidstærkt. Især sømme og knæ- og numseområdet skal være fremstillet stabilt eller have forstærkninger, ellers opstår de første revner og huller der. Trykknapper og lynlås bør også være robuste, men uden at være vanskelige at bruge - da det ellers frustrerer børn meget hurtigt.

 

Termojakker - gode råd

Børn er meget følsomme over for koldt og vådt vejr og har brug for tilstrækkelig beskyttelse mod dette. Termotøj fra mærkerne Bylindgren, En Fant og Wheat er et oplagt køb for unge og erfarne forældre, som lægger vægt på høj kvalitet og smart design. Mens termotøj i sin tid ofte plejede at være kradsende, irriterende og kedeligt, er det i dag funktionelt og ser samtidig også smart ud. Dette betyder at tøjet bliver meget bedre accepteret og oftere båret af de små.

Det er en god ide at skrive navn i termosættet, inden den kommer med ned i vuggestuen, børnehaven eller skolen. Det er nemmere for både børn og voksne at finde det og kende forskel.

Vælg termotøj med ribkant ved hænder, fødder og hals for at få ekstra beskyttelse mod kulde og fugt. Du kan få termotøj med fleece foer, som er blødt og med til at levere ekstra varme.

 

Børnenes mening er vigtig

Lige så vigtigt som termotøjets funktionalitet er barnets mening. Dette bliver ofte undervurderet af forældre, indtil dagen kommer, når termojakken og termobukserne skal bæres - og barnet partout nægter at tage tøjet på, fordi det ikke kan lide designet.

Selv småbørn har en egen smag og de ved udmærket godt, hvad de ønsker og ikke ønsker. Den nemmeste måde at finde det rigtige termotøj er at vælge et sæt sammen med barnet hos House of Kids. Du skal blot åbne billederne på computeren eller mobilen og få børnene til at bestemme, hvad de vil bære.

 

Hvordan renses termotøj?

Som hovedregel skal du vaske termotøj så lidt som muligt - både for at skåne miljøet og for at forlænge levetiden af termotøjet. Mudderpletter er et velkendt fænomen hos de fleste børnefamilier. Du fjerner dem nemmest, når de er helt tørre. Er det kun lidt beskidt, kan du bruge en børst eller svamp til at børste mest muligt af pletten af. Begynder du at gnide på en våd mudderplet, risikerer du, at den trænger længere ind i stoffet. Hvis du vil maskinvaske termosættet eller termojakken, kan det oftest gøres ved 30 eller 40 grader, gerne på en skånevask.

Husk at vende termotøjet på vrangen og lyne lynlåsen, så slider du det mindst muligt. Spare gerne på vaskemidlet, da det kan sætte sig i stoffet og gøre det fladt og hårdt. Undgå også skyllemiddel, når du vasker termotøj. Skyllemiddel nedbryder den overfladebehandling der giver termotøjet de vandafvisende og temperaturregulerende evner. Tørretumbler skal du kun bruge, når det er strengt nødvendigt. Denne tørremetode slider hårdt på termotøjet. Det er mere skånsomt at hænge termotøjet til tørre.

OBS! Ovenstående er generelle retningsliner, læs vaskeanvisningen i dit termosæt, så du præcis ved hvordan det skal vaskes og tørres.

 

Brug termo som overgangsjakke

Når temperaturen langsomt stiger, er overgangsjakker og termojakker et godt supplement til t-shirts eller kjoler. Mens klassiske ensfarvede termojakker er et perfekt match til alle slags tøj, er prangende farver og print med blomster, mønstre eller superhelte et glimrende blikfang for farverige styles. Vores tip: lad dit barn bestemme termojakken. Hvis dit barn kan lide termojakken, vil det foretrække at bære den.

 

Hjælp til valg af den rigtige størrelse

For at sikre termotøjet passer perfekt, skal du blot bruge vores størrelsesguide. Vores vejledende guide hjælper dig med at finde den størrelse dit barn skal have. Vær opmærksom på at der kan være forskel på om et mærke laver tøj der er småt eller stort i størrelsen. Vi informerer så vidt det er muligt på varekortet. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, anbefaler vi at du vælger den større størrelse eller kontakter vores kundeservice. Vi har termotøj til drenge og piger i mange størrelser: str 44, str 50, str 56, str 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 134, str 140, str 146, str 152, str 164, str 170 og str 176.

 

Billige termojakker på udsalg til piger og drenge

Termotøj til børn tillader en god cirkulation af varme, barnet sveder mindre og som følge heraf foretrækker at det at bære sin termojakke, fordi den ikke er ubehagelig fugtigt. I vores House of Kids outlet har vi et stort udvalg af termojakker til børn til gode priser.

Hvis du leder efter billige termobukser og termodragter jakker, er du kommet til det rette sted. House of Kids tilbyder nedsat termotøj og meget mere. I vores outlet finder du fantastiske tilbud på mærker som MarMar eller Mikk-Line. Vi leverer hele året rundt og du får gratis fragt ved køb for over 499,- dkk

 

Termotøj er både isolerende og åndbart - enkelte styles er også vandafvisende. Brug termosættet under regntøjet på kolde og våde dage, eller blot jakken på en solrig forårsdag. Termotøjet er ideel at bruge i kølige perioder, hvor flyverdragten er for varm. Termodragten er populær til børn i kravlealderen, fordi den er nemmere for barnet at kravle i. En anden fordel ved termodragten er, at den varmer på hele kroppen, da den nu ikke “skiller” på maven.

Vælger du et 2-delt sæt med termojakke og termobukser, får du masser af fleksibilitet. Hvis det er lunt i vejret, kan du nøjes med at bruge jakken på. Er det lidt koldere kan begge dele tages i brug. Mange bruger jakken som en overgangsjakke, særligt nu hvor termotøjet er blevet så modepræget. Skal termojakken være ekstra varm, skal du vælge en af med fleecefoer. Læs mere her >>

309 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  40%
  Lauge termojakke med fleece

  ByLindgren

  Lauge termojakke med fleece

  311,97 DKK

  519,95 DKK

  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Blue night termosæt

  En Fant

  Blue night termosæt
  499,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Blue nights duvet termosæt m/fleece

  Mikk-line

  Blue nights duvet termosæt m/fleece
  399,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Moon termosæt

  Name it

  Moon termosæt
  359,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Moon termosæt

  Name it

  Moon termosæt
  359,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Marie termodragt

  Name it

  Marie termodragt
  379,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 10 år 11 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke

  174,97 DKK

  249,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke

  174,97 DKK

  249,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke

  174,97 DKK

  249,95 DKK

  1 år 1 5 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Fudge termosæt

  Mikk-line

  Fudge termosæt

  299,97 DKK

  499,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Fudge duvet termosæt

  Mikk-line

  Fudge duvet termosæt
  379,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rubber duvet termosæt

  Mikk-line

  Rubber duvet termosæt
  379,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tarmac duvet termosæt

  Mikk-line

  Tarmac duvet termosæt
  379,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Harley termodragt

  Wheat

  Harley termodragt

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke

  174,97 DKK

  249,95 DKK

  1 år 2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Jennifer termosæt

  Liewood

  Jennifer termosæt
  549,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Jennifer termosæt

  Liewood

  Jennifer termosæt
  549,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Minton termosæt

  Lil' Atelier

  Minton termosæt
  499,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mirose termosæt

  Lil' Atelier

  Mirose termosæt
  499,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mirose termosæt

  Lil' Atelier

  Mirose termosæt
  499,95 DKK
  2 år 3 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Minton termosæt

  Lil' Atelier

  Minton termosæt
  499,95 DKK
  2 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Minton termojakke

  Lil' Atelier

  Minton termojakke
  329,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mirose termojakke

  Lil' Atelier

  Mirose termojakke
  329,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Sule termodragt

  Hummel

  Sule termodragt

  314,97 DKK

  449,95 DKK

  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Sule termodragt

  Hummel

  Sule termodragt

  314,97 DKK

  449,95 DKK

  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Blue nights termojakke

  Mikk-line

  Blue nights termojakke
  399,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Twilight mauve termojakke

  Mikk-line

  Twilight mauve termojakke
  399,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Blue nights termojakke

  Mikk-line

  Blue nights termojakke
  329,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Lark termojakke

  Mikk-line

  Lark termojakke
  329,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Lark duvet termosæt

  Mikk-line

  Lark duvet termosæt
  379,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nutria duvet termosæt

  Mikk-line

  Nutria duvet termosæt
  379,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Idra termovest

  Liewood

  Idra termovest
  449,95 DKK
  3 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Idra termovest

  Liewood

  Idra termovest
  449,95 DKK
  5 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  299,95 DKK
  6 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  249,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  249,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  249,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termojakke

  Name it

  Manel termojakke
  249,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termodragt

  Name it

  Manel termodragt
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termodragt

  Name it

  Manel termodragt
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termodragt

  Name it

  Manel termodragt
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Manel termodragt

  Name it

  Manel termodragt
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Anniston termosæt

  Liewood

  Anniston termosæt
  549,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Anniston termosæt

  Liewood

  Anniston termosæt
  549,95 DKK
  5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dia termojakke

  Liewood

  Dia termojakke
  549,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dia termojakke

  Liewood

  Dia termojakke
  549,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Idra termovest

  Liewood

  Idra termovest
  449,95 DKK
  3 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Idra termovest

  Liewood

  Idra termovest
  449,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 9 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Twilight mauve duvet termosæt

  Mikk-line

  Twilight mauve duvet termosæt
  379,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Chocolate brown termosæt

  Mikk-line

  Chocolate brown termosæt

  149,97 DKK

  249,95 DKK

  3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Harley termodragt

  Wheat

  Harley termodragt

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Harley termodragt

  Wheat

  Harley termodragt

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Harley termodragt

  Wheat

  Harley termodragt

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  3 mdr. 6 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Loui termojakke

  Wheat

  Loui termojakke

  227,97 DKK

  379,95 DKK

  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Loui termojakke

  Wheat

  Loui termojakke

  227,97 DKK

  379,95 DKK

  1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Loui termojakke

  Wheat

  Loui termojakke

  227,97 DKK

  379,95 DKK

  1 5 år 3 år 4 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Thilde termojakke

  Wheat

  Thilde termojakke

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  1 5 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Thilde termojakke

  Wheat

  Thilde termojakke

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Thilde termojakke

  Wheat

  Thilde termojakke

  257,97 DKK

  429,95 DKK

  5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Lulu termojakke

  Wheat

  Lulu termojakke

  329,97 DKK

  549,95 DKK

  6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Lulu termojakke

  Wheat

  Lulu termojakke

  329,97 DKK

  549,95 DKK

  6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Oline termojakke

  MarMar

  Oline termojakke

  239,97 DKK

  399,95 DKK

  5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Lille Leif termojakke

  ByLindgren

  Lille Leif termojakke

  287,97 DKK

  479,95 DKK

  3 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Signe termojakke

  ByLindgren

  Signe termojakke

  311,97 DKK

  519,95 DKK

  3 år 4 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Fudge duvet termosæt m/fleece

  Mikk-line

  Fudge duvet termosæt m/fleece
  399,95 DKK
  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rubber duvet termosæt m/fleece

  Mikk-line

  Rubber duvet termosæt m/fleece
  399,95 DKK
  7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Orry termojakke

  MarMar

  Orry termojakke

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dried tobacco termojakke

  En Fant

  Dried tobacco termojakke

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  5 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dark slate termojakke

  En Fant

  Dark slate termojakke

  179,97 DKK

  299,95 DKK

  5 år 7 år

  Vælg størrelse

309 produkter fundet

Termotøj til børn

Erfarne forældre bliver ikke forstyrret af vejret og lader gerne deres børn lege udenfor ved køligere temperaturer og om vinteren. Hemmeligheden? Termotøj til drenge og piger! Du kan vælge sæt med termojakke og termobukser, en termodragt eller termojakke alene. Alt sammen beskytter optimalt mod kulde og vind. Erfarne forældre vil bekræfte, at termotøj både varmer godt og beskytter følsomme områder som knæ, numse og mave. Det er derudover komfortabelt, let, blødt og sikrer med dets åndbare materiale, at dit barn ikke sveder og bliver fugtigt. 

 

Termotøj til drenge og piger

Når du skal vælge termotøj til piger og drenge, har vi klassiske farver som går igen hver sæson, men vi har også flotte jakker og bukser i mønstre, print og nye farver. Nogle termojakker er designet med fashion for øje og derfor findes der ikke bukser til, men du kan mixe med et par ensfarvet. Disse termojakker er tiltænkt som en overgangsjakke også. Du finder masser af lækker termotøj til drenge og termotøj til piger i både sort, grå, brun, grøn, gul, orange, rød, rosa, pink, blå, navy og lilla - hele regnbuen. Find ensfarvet termotøj og termotøj med smukke mønstre.

Hos os finder du termotøj til børn i alle størrelser, så leder du efter termotøj i størrelse 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140 eller 152 så har vi det helt sikkert hos os.

 

Termotøj til babyer

Vi sælger termodragter til babyer som er særligt gode da de holder baby varm på hele kroppen, og sikrer at der ikke kommer kold luft ind under maven når baby kravler eller sidder i sandkassen. Baby termodragter fås til både drenge og piger, i flere farver og med fine detaljer. Du finder termodragter fra bl.a. Wheat, MarMar og By Lindgren som er populære mærker til baby.

 

Isolerende materialer holder varm og tør

En rigtig god termojakke, handler om effektiv varmeregulering. Termotøj bevarer kropsvarmen og beskytter mod nedkøling. Termo er både isolerende og åndbart - enkelte styles er også vandafvisende. Termotøj er ideel at bruge i kølige perioder, hvor en varm vinterjakke eller flyverdragt hurtig kan blive for varmt. Brug også termotøj under regntøjet på kolde og våde dage, eller blot jakken på en solrig forårsdag. Se vores udvalg af regntøj her

Med varmt, robust og komfortabelt termotøj, er de små velforberedte til omskifteligt vejr. Uanset om I er i naturen, vandrer, klatrer, leger eller er i skole - varme termojakker til børn, giver altid den bedste vejrbeskyttelse.

 

Termotøj til børn fra mange lækre mærker

Hos House of Kids finder du termotøj, termosæt og termodragter til børn fra mange lækre mærker. Find f.eks. termotøj fra Wheat og MarMar, termodragter fra En Fant og ByLindgren og lækre termosæt fra Mikk-Line og Celavi. Du finder termotøj til baby, termotøj til børn og faktisk også termojakker til mor. 

 

Leg i kulde, vind og regn

I efteråret er der intet sjovere end at løbe gennem det farverige løv. Og i foråret er mudder -og vandpytter det største! Vores tip: vælg termotøj som effektivt beskytter mod skiftbart vejr, vind og kulde, men næppe begrænser bevægelsesfriheden.

Vores vandtætte termotøj sikrer, at dit barn forbliver tør - selv i regnvejr. Selvfølgelig har vi også matchende termobukser og termosæt.

Når børn leger er de oftest ikke særlig forsigtige med deres tøj. For termotøjet betyder det, at det skal være robust og slidstærkt. Især sømme og knæ- og numseområdet skal være fremstillet stabilt eller have forstærkninger, ellers opstår de første revner og huller der. Trykknapper og lynlås bør også være robuste, men uden at være vanskelige at bruge - da det ellers frustrerer børn meget hurtigt.

 

Termojakker - gode råd

Børn er meget følsomme over for koldt og vådt vejr og har brug for tilstrækkelig beskyttelse mod dette. Termotøj fra mærkerne Bylindgren, En Fant og Wheat er et oplagt køb for unge og erfarne forældre, som lægger vægt på høj kvalitet og smart design. Mens termotøj i sin tid ofte plejede at være kradsende, irriterende og kedeligt, er det i dag funktionelt og ser samtidig også smart ud. Dette betyder at tøjet bliver meget bedre accepteret og oftere båret af de små.

Det er en god ide at skrive navn i termosættet, inden den kommer med ned i vuggestuen, børnehaven eller skolen. Det er nemmere for både børn og voksne at finde det og kende forskel.

Vælg termotøj med ribkant ved hænder, fødder og hals for at få ekstra beskyttelse mod kulde og fugt. Du kan få termotøj med fleece foer, som er blødt og med til at levere ekstra varme.

 

Børnenes mening er vigtig

Lige så vigtigt som termotøjets funktionalitet er barnets mening. Dette bliver ofte undervurderet af forældre, indtil dagen kommer, når termojakken og termobukserne skal bæres - og barnet partout nægter at tage tøjet på, fordi det ikke kan lide designet.

Selv småbørn har en egen smag og de ved udmærket godt, hvad de ønsker og ikke ønsker. Den nemmeste måde at finde det rigtige termotøj er at vælge et sæt sammen med barnet hos House of Kids. Du skal blot åbne billederne på computeren eller mobilen og få børnene til at bestemme, hvad de vil bære.

 

Hvordan renses termotøj?

Som hovedregel skal du vaske termotøj så lidt som muligt - både for at skåne miljøet og for at forlænge levetiden af termotøjet. Mudderpletter er et velkendt fænomen hos de fleste børnefamilier. Du fjerner dem nemmest, når de er helt tørre. Er det kun lidt beskidt, kan du bruge en børst eller svamp til at børste mest muligt af pletten af. Begynder du at gnide på en våd mudderplet, risikerer du, at den trænger længere ind i stoffet. Hvis du vil maskinvaske termosættet eller termojakken, kan det oftest gøres ved 30 eller 40 grader, gerne på en skånevask.

Husk at vende termotøjet på vrangen og lyne lynlåsen, så slider du det mindst muligt. Spare gerne på vaskemidlet, da det kan sætte sig i stoffet og gøre det fladt og hårdt. Undgå også skyllemiddel, når du vasker termotøj. Skyllemiddel nedbryder den overfladebehandling der giver termotøjet de vandafvisende og temperaturregulerende evner. Tørretumbler skal du kun bruge, når det er strengt nødvendigt. Denne tørremetode slider hårdt på termotøjet. Det er mere skånsomt at hænge termotøjet til tørre.

OBS! Ovenstående er generelle retningsliner, læs vaskeanvisningen i dit termosæt, så du præcis ved hvordan det skal vaskes og tørres.

 

Brug termo som overgangsjakke

Når temperaturen langsomt stiger, er overgangsjakker og termojakker et godt supplement til t-shirts eller kjoler. Mens klassiske ensfarvede termojakker er et perfekt match til alle slags tøj, er prangende farver og print med blomster, mønstre eller superhelte et glimrende blikfang for farverige styles. Vores tip: lad dit barn bestemme termojakken. Hvis dit barn kan lide termojakken, vil det foretrække at bære den.

 

Hjælp til valg af den rigtige størrelse

For at sikre termotøjet passer perfekt, skal du blot bruge vores størrelsesguide. Vores vejledende guide hjælper dig m