NU 50% PÅ HOUSE OF KIDS BRAND & NAME IT

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Flyverdragter til børn

Her finder du smarte og praktiske flyverdragter til børn i alderen 0-9 år. Du kan vælge flyverdragter i skønne materialer, flotte farver og mønstre fra mange forskellige brands, som bl.a. Liewood, Name It, Wheat og MarMar.

Hvad betyder vandsøjletryk, når man køber flyverdragt?

Vandsøjletryk er et begreb for, hvor vandtæt et materiale er. Jo højere tal der er oplyst ved vandsøjletryk, jo mere vandtæt er flyverdragten.

Vandsøjletrykket findes ved at stoffet spændes ud over et rør, der fyldes med vand. Højden på røret (også kaldet vandsøjlen) afgør vandsøjletrykket. Det vil sige, at tekstiler med et vandsøjletryk på 5.000 mm skal holde vandet tilbage, i et rør der er 5.000 mm højt. Du finder altid oplysning om en flyverdragts vandsøjletryk på vores produktinformation på varekortet i shoppen.

 

Viden om vandtæthed og flyverdragter

Under 2.000 mm - ikke vandtæt, men kan være vandafvisende.

Over 3.000 mm - til mindre regnbyger og korte ture i regnvejr.

Over 5.000 mm - når det regner i et par timer, eller hvor der kommer stor mængde regn på kort tid.

Over 8.000 mm - til ophold i stærk regn i lang tid.

Over 10.000 mm - til ophold i stærk regn og tøvejr i lang tid.

Over 15.000 mm - der skal vi nok ret langt op på den nordlige halvkugle. Dette er ikke nødvendigt i de normale danske vejrforhold.

 

Hvad betyder åndbarhed, når man køber flyverdragt?

Åndbarhed er et udtryk for, hvor meget kropsvarme materialet tillader at trænge igennem. Jo højere tal - jo mere åndbart er tøjet. Det er vigtigt, at flyverdragten er åndbar, samtidig med at den kan holde både sne og regn væk fra kroppen. Når børn løber og leger, øges deres kropsvarme, og de kommer de til at svede. Den varme, der opstår, skal kunne forlade dragten igen, så dit barn ikke bliver ved med at være våd.

Åndbarheden er et udtryk for hvor hurtigt vanddamp trænger igennem en kvadratmeter stof på 24 timer. Vanddamp måles i gram, så endelsen er g/m2. Jo højere tallet er, jo mere åndbart er stoffet.

 

Viden om åndbarhed og flyverdragter

Over 2.000 g/m2 - til almindelig leg - hvor barnet ikke får det varmt.

Over 5.000 g/m2 - til mere aktiv leg - hvor barnet får det varmt.

Over 8.000 g/m2 -  anbefales - til endnu mere aktiv leg i mange timer.

 

House of Kids anbefaler denne flyverdragt til dit barn: 

De fleste flyverdragter i dag lever op til kravene om en god flyverdragt til det danske klima. Hvis vi skal anbefale et godt valg af flyverdragt, vil et vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 10.000 g/m2 være det optimale. Det kan dog sagtens gå an med mindre, og vi anbefaler blot at åndbarheden er over 5.000 g/m2.

 

Hvornår kan et barn selv tage flyverdragt på?

Er dit barn stor nok til at tage vinterjakken af og på, vil han/hun på et tidspunkt springe ud i næste udfordring: at tage flyverdragten af og på selv. Du kan hjælpe dit barn godt på vej, ved at tjekke om lynlåse, velcrolukninger og trykknapper, er nemme for dit barn at bruge. Driller det lidt, kan du lave en lille rundvisning i brugen af de forskellige funktioner - øvelse gør, som bekendt, mester. Det er meget forskelligt hvor gammel et barn er, når de selv kan tage flyverdragten af og på. Nogle børn har nemt ved det allerede i 3 års alderen - mens andre synes det er meget sjovere at lege og snakke i stedet for. Den motoriske udvikling er også meget forskellig fra barn til barn. En ting er dog helt sikkert: de skal nok lære det på et tidspunkt.

 

Tag hætten af flyverdragten

Af sikkerhedsmæssige årsager skal hætten kunne tages af. Det er naturligvis for at undgå alvorlige ulykker, hvis hætten skulle hænge fast i en gren eller et legestativ. Du får ekstra meget funktionalitet, hvis hætten kan justeres til det enkelte barns hovedstørrelse. Derudover er det en fordel hvis hætten på flyverdragten har en elastikkant øverst i hætten. De fleste hætter kan knappes under hagen. Denne funktion sikrer at blæst og kulde ikke så let kan trække ind ved halsen. Hvis dit barn føler at hætten generer udsynet, kan løsningen være at tage hætten af og bruge en tætsiddende elefanthue i stedet for.

 

Lynlås, knapper eller velcro på flyverdragten?

Nogen gange er der én lynlås, andre gange to lynlåse. Til små børn er to lynlåse en rigtig god idé. Dette er fordi dragten kan åbnes mere op, og det giver ekstra god plads til at få den på. Når barnet selv kan tage tøj på, anbefaler vi en flyverdragt til børn med én lynlås. Husk! Det er nemmere for små børn at bruge lynlåsen, hvis der er noget at holde fast i. Derfor er en stor lynlås eller en zip-puller værd at kigge efter.

 

Vindfang i ærmet på flyverdragten

Vindfanget er den ribkant, der sidder i ærmegabet. Vindfanget slutter til om håndleddet - uden at stramme - og stopper blæst, regn og sne i at trænge ind i ærmet. Når det er rigtig koldt, kan du trække vindfanget uden på vanterne, så der ikke kan trænge luft ind. Hvis der også er velcrobånd på ærmet, kan du lukke ekstra godt til.

 

Støvlestropper på flyverdragten

Støvlestroppen placeres under fodsålen på støvlerne. Du skal huske at indstille støvlestropperne, så de passer godt til dit barn. Støvlestroppen skal sidde godt til - men hverken for løst eller stramt. Du kan få fodstropper i elastik eller gummi. Fordelene ved elastikbånd er, at der er mange huller i elastikbåndet, som gør det nemt at tilpasse, således at dit barn ikke mærker stroppen under fodsålen. Til gengæld kan elastikbåndet blive slapt og hurtigere slidt end gummistroppen. Gummistroppen er mere slidstærk, men har ikke helt så mange indstillingsmuligheder som elastikstroppen. Gummistroppen kan i nogle tilfælde mærkes under foden, og det kan virke generende for nogle børn -  andre bemærker det slet ikke.

 

Tapede sømme på flyverdragten

Tapede sømme betyder at flyverdragten har monteret en vandtæt tape oven på alle syninger i dragten. Den vandtætte tape forhindrer regn, sne og slud i at trænge ind gennem syningerne på flyverdragten. Den vandtætte tape sidder indvendig på flyverdragten.

 

Elastik i taljen på flyverdragten

Hvis dit barns flyverdragt har tendens til at “glide ned”, kan det være en god idé, at vælge en flyverdragt til børn med elastik i taljen. Ofte sidder elastikken i taljen i en løbegang indvendigt på flyverdragten. Man kan så spænde elastikken ind i hver side.

 

Reflekser på flyverdragten

Der skal være reflekser på en flyverdragt til børn både foran og bagpå. En godkendt refleks kan ses i mørket på 140 meters afstand. Hvis du vil være på den sikre side, kan du sætte ekstra reflekser på flyverdragten. Man kan få mange typer af reflekser. Nogle reflekser kan klistres på og skiftes ud når de trænger. Andre kan »klikkes« på omkring arm eller ben.

 

Ekstra slidstyrke på numse og knæ på flyverdragten

Det kan hurtigt blive til mange timers leg i flyverdragten, og den skal kunne modstå den ekstra slidtage der kan komme på knæ, bagdel, skuldre og albuer. Kig derfor efter forstærkninger på knæ, albuer og bagdel. Nogle flyverdragter børn er i forvejen lavet i et godt slidstærkt materiale, og det er derfor ikke som udgangspunkt nødvendigt med ekstra lag.

 

Flyverdragten skal være varm

Det er kombinationen af materialer der udgør flyverdragten; yderstof, membran, foer og inderstof. Det yderste lag er for det meste lavet af polyester eller nylon. Næste lag er en vandtæt membran, som gerne skal være åndbar. Det midterste lag er foeret. De fleste producenter bruger 3M Thinsulate eller polyester til foer. Flyverdragter med teddyfoer eller fleecefoer i hætten og den øverste del af flyverdragten, giver lidt ekstra varme og komfort.

 

Lidt om 3M Thinsulate og polyester foer i flyverdragten

3M Thinsulate er lavet af tynde mikrofibre, der fanger de luftmolekyler der er mellem kroppen og vejret udenfor. Jo mere luft materialet fanger, jo bedre er materialet til at varme kroppen. 3M Thinsulate er et meget åndbart og fugtafvisende materiale.

Polyester er en glat og fin kunstfiber, der virker isolerende og stort set ikke optager vand. Polyester er ekstrem slidstærk, og har en god elasticitet. Det er desuden et populært materiale, fordi det holder formen, krymper ikke og har en ultra kort tørretid.

 

Ekstra lommer er godt til skiferien

Hvis flyverdragten også skal bruges til årets skiferie, er det en god idé at vælge en model med lommer på ærmet eller ved brystet til liftkortet.

 

Den bedste flyverdragt til børn

Hos House of Kids vælger vi nøjsomt de bedste flyverdragter til børn. Vi er selektive og nyder godt af mange års erfaring for at kunne tilbyde dit barn den absolut bedste flyverdragt. Bedst i test. Flere af vores flyverdragter til børn er blevet kåret som bedst i test. Nogle flyverdragter er bedst i test og pris - hvor der dermed også er taget højde for sammenligning af pris kontra kvalitet.

 

Hvordan finder jeg den bedste flyverdragt til mit barn?

Den bedste flyverdragt til smalle eller slanke/tynde børn. Den bedste flyverdragt til runde eller kraftige børn. Den bedste flyverdragt til lave eller høje børn. Der er ikke en fast opskrift at gå ud fra. Hvis du er i tvivl om hvilken flyverdragt du skal vælge, så anbefaler vi at kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at foretage et godt valg du bliver rigtig glad for. Er du lidt i tvivl om det skal være den ene eller den anden størrelse, så er du mere end velkommen til at bestille dem begge og få dem hjem til afprøvning. Det kan være rart at prøve flyverdragten derhjemme - så man netop kan se, hvordan barnet bevæger sig i den, og vurdere om den sidder godt.

 

Hvordan kan jeg vide om flyverdragten passer mit barn?

Det er nemt at finde ud af om flyverdragten passer. Når barnet har flyverdragten på, skal du kunne tage fat i en god håndfuld løs flyverdragt over hver skulder. Når barnet sætter sig ned i flyverdragten, må den ikke sidde stramt over skuldrene. Barnet skal også kunne læne sig frem uden det strammer for meget til. Vær dog også opmærksom på at flyverdragten ikke må være for stor. Barnet skal kunne løbe og lege frit. Her er det en fordel med elastik der kan snøres ind i taljen.

 

Flyverdragt med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe billig flyverdragt til børn med gratis fragt, når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Mange prioriterer den fragtfri levering, når de køber vinterovertøj, og vi har derfor valgt, at dette skal være en del af det vi giver til dig, når du handler hos House of Kids.

 

Flyverdragt på udsalg

Ved særlige anledninger kan du være heldig at vi giver dig en rabatkode. Det kan være når vi har fødselsdag eller hvis vi laver udsalg for vores My House medlemmer før tid. Når du er medlem af My House kan du derfor nyde godt af både udsalg, gode tilbud eller en rabatkode.

I januar måned kan du finde billige flyverdragter børn på udsalg fra MarMar, Wheat, Hummel, Molo og andre populære brands.

 

Flyverdragt til børn - betal med børnepenge

Hos House of Kids kan du betale med børnepenge. Vi har dog valgt at give dig en endnu mere fleksibel ordning, hvor du helt selv kan vælge hvor lang din kredit skal være. Om det hedder børnepengekredit eller kredit i 30, 60 eller 90 dage, er helt op til dig. Du vælger selv hvilken model der passer dig bedst, når du går gennem vores checkout.

 

Bedste webshop med et stort udvalg af flyverdragter

Vi håber at du finder den bedste flyverdragt til dit barn. Hos House of Kids er vores vigtigste mission, at du synes vi er det bedste sted at shoppe børnetøj online. Vi går gerne ekstra skridt for at give dig den absolut bedste shoppingoplevelse online. Når du kontakter vores kundeservice, kan du forvente kompetent hjælp ud fra erfaring hos egne børn. Og udover den høje faglighed, er de også smilende og imødekommende. House of Kids har tre gange vundet Børn i Byen prisen for bedste børnetøjswebshop i Danmark. Det vil vi altid gøre vores bedste for at leve op til.

 

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis ikke du kan finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

 
93 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Caramel flyverdragt

  Ver de Terre

  Caramel flyverdragt
  1.199,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Dark moss flyverdragt

  Ver de Terre

  Dark moss flyverdragt
  1.199,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Floral flyverdragt

  Mikk-line

  Floral flyverdragt

  594,97 DKK

  849,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  35%
  Foil flyverdragt

  Mikk-line

  Foil flyverdragt

  552,47 DKK

  849,95 DKK

  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Rubber flyverdragt

  Mikk-line

  Rubber flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  1 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Chocolate brown flyverdragt

  Mikk-line

  Chocolate brown flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  2 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Andorra flyverdragt

  Mikk-line

  Andorra flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Forest flyverdragt

  Mikk-line

  Forest flyverdragt

  594,97 DKK

  849,95 DKK

  1 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Urban chic flyverdragt

  Mikk-line

  Urban chic flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Fudge flyverdragt

  Mikk-line

  Fudge flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Blue nights flyverdragt

  Mikk-line

  Blue nights flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Ludo flyverdragt

  Wheat

  Ludo flyverdragt

  699,97 DKK

  999,95 DKK

  6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Vineyard wine flyverdragt

  En Fant

  Vineyard wine flyverdragt

  629,97 DKK

  899,95 DKK

  2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Blue night flyverdragt

  En Fant

  Blue night flyverdragt

  699,97 DKK

  999,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Old rose flyverdragt

  En Fant

  Old rose flyverdragt

  699,97 DKK

  999,95 DKK

  2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Vineyard wine flyverdragt

  En Fant

  Vineyard wine flyverdragt

  699,97 DKK

  999,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nelly flyverdragt

  Liewood

  Nelly flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nelly flyverdragt

  Liewood

  Nelly flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nelly flyverdragt

  Liewood

  Nelly flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Chocolate brown flyverdragt

  Mikk-line

  Chocolate brown flyverdragt

  559,97 DKK

  799,95 DKK

  6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Fudge flyverdragt

  Mikk-line

  Fudge flyverdragt

  559,97 DKK

  799,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Tobacco brown flyverdragt

  Lil' Atelier

  Tobacco brown flyverdragt

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  35%
  Ollie flyverdragt

  MarMar

  Ollie flyverdragt

  844,97 DKK

  1.299,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Ollie flyverdragt

  MarMar

  Ollie flyverdragt

  909,97 DKK

  1.299,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Moe flyverdragt

  Wheat

  Moe flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Moe flyverdragt

  Wheat

  Moe flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 5 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Adi flyverdragt

  Wheat

  Adi flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Miko flyverdragt

  Wheat

  Miko flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Moe flyverdragt

  Wheat

  Moe flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Moe flyverdragt

  Wheat

  Moe flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  5 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Moe flyverdragt

  Wheat

  Moe flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nickie flyverdragt

  Wheat

  Nickie flyverdragt

  769,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Adi flyverdragt

  Wheat

  Adi flyverdragt

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Miko flyverdragt

  Wheat

  Miko flyverdragt

  839,97 DKK

  1.199,95 DKK

  4 år 5 år 8 år

  Vælg størrelse

93 produkter fundet

Hvad betyder vandsøjletryk, når man køber flyverdragt?

Vandsøjletryk er et begreb for, hvor vandtæt et materiale er. Jo højere tal der er oplyst ved vandsøjletryk, jo mere vandtæt er flyverdragten.

Vandsøjletrykket findes ved at stoffet spændes ud over et rør, der fyldes med vand. Højden på røret (også kaldet vandsøjlen) afgør vandsøjletrykket. Det vil sige, at tekstiler med et vandsøjletryk på 5.000 mm skal holde vandet tilbage, i et rør der er 5.000 mm højt. Du finder altid oplysning om en flyverdragts vandsøjletryk på vores produktinformation på varekortet i shoppen.

 

Viden om vandtæthed og flyverdragter

Under 2.000 mm - ikke vandtæt, men kan være vandafvisende.

Over 3.000 mm - til mindre regnbyger og korte ture i regnvejr.

Over 5.000 mm - når det regner i et par timer, eller hvor der kommer stor mængde regn på kort tid.

Over 8.000 mm - til ophold i stærk regn i lang tid.

Over 10.000 mm - til ophold i stærk regn og tøvejr i lang tid.

Over 15.000 mm - der skal vi nok ret langt op på den nordlige halvkugle. Dette er ikke nødvendigt i de normale danske vejrforhold.

 

Hvad betyder åndbarhed, når man køber flyverdragt?

Åndbarhed er et udtryk for, hvor meget kropsvarme materialet tillader at trænge igennem. Jo højere tal - jo mere åndbart er tøjet. Det er vigtigt, at flyverdragten er åndbar, samtidig med at den kan holde både sne og regn væk fra kroppen. Når børn løber og leger, øges deres kropsvarme, og de kommer de til at svede. Den varme, der opstår, skal kunne forlade dragten igen, så dit barn ikke bliver ved med at være våd.

Åndbarheden er et udtryk for hvor hurtigt vanddamp trænger igennem en kvadratmeter stof på 24 timer. Vanddamp måles i gram, så endelsen er g/m2. Jo højere tallet er, jo mere åndbart er stoffet.

 

Viden om åndbarhed og flyverdragter

Over 2.000 g/m2 - til almindelig leg - hvor barnet ikke får det varmt.

Over 5.000 g/m2 - til mere aktiv leg - hvor barnet får det varmt.

Over 8.000 g/m2 -  anbefales - til endnu mere aktiv leg i mange timer.

 

House of Kids anbefaler denne flyverdragt til dit barn: 

De fleste flyverdragter i dag lever op til kravene om en god flyverdragt til det danske klima. Hvis vi skal anbefale et godt valg af flyverdragt, vil et vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 10.000 g/m2 være det optimale. Det kan dog sagtens gå an med mindre, og vi anbefaler blot at åndbarheden er over 5.000 g/m2.

 

Hvornår kan et barn selv tage flyverdragt på?

Er dit barn stor nok til at tage vinterjakken af og på, vil han/hun på et tidspunkt springe ud i næste udfordring: at tage flyverdragten af og på selv. Du kan hjælpe dit barn godt på vej, ved at tjekke om lynlåse, velcrolukninger og trykknapper, er nemme for dit barn at bruge. Driller det lidt, kan du lave en lille rundvisning i brugen af de forskellige funktioner - øvelse gør, som bekendt, mester. Det er meget forskelligt hvor gammel et barn er, når de selv kan tage flyverdragten af og på. Nogle børn har nemt ved det allerede i 3 års alderen - mens andre synes det er meget sjovere at lege og snakke i stedet for. Den motoriske udvikling er også meget forskellig fra barn til barn. En ting er dog helt sikkert: de skal nok lære det på et tidspunkt.

 

Tag hætten af flyverdragten

Af sikkerhedsmæssige årsager skal hætten kunne tages af. Det er naturligvis for at undgå alvorlige ulykker, hvis hætten skulle hænge fast i en gren eller et legestativ. Du får ekstra meget funktionalitet, hvis hætten kan justeres til det enkelte barns hovedstørrelse. Derudover er det en fordel hvis hætten på flyverdragten har en elastikkant øverst i hætten. De fleste hætter kan knappes under hagen. Denne funktion sikrer at blæst og kulde ikke så let kan trække ind ved halsen. Hvis dit barn føler at hætten generer udsynet, kan løsningen være at tage hætten af og bruge en tætsiddende elefanthue i stedet for.

 

Lynlås, knapper eller velcro på flyverdragten?

Nogen gange er der én lynlås, andre gange to lynlåse. Til små børn er to lynlåse en rigtig god idé. Dette er fordi dragten kan åbnes mere op, og det giver ekstra god plads til at få den på. Når barnet selv kan tage tøj på, anbefaler vi en flyverdragt til børn med én lynlås. Husk! Det er nemmere for små børn at bruge lynlåsen, hvis der er noget at holde fast i. Derfor er en stor lynlås eller en zip-puller værd at kigge efter.

 

Vindfang i ærmet på flyverdragten

Vindfanget er den ribkant, der sidder i ærmegabet. Vindfanget slutter til om håndleddet - uden at stramme - og stopper blæst, regn og sne i at trænge ind i ærmet. Når det er rigtig koldt, kan du trække vindfanget uden på vanterne, så der ikke kan trænge luft ind. Hvis der også er velcrobånd på ærmet, kan du lukke ekstra godt til.

 

Støvlestropper på flyverdragten

Støvlestroppen placeres under fodsålen på støvlerne. Du skal huske at indstille støvlestropperne, så de passer godt til dit barn. Støvlestroppen skal sidde godt til - men hverken for løst eller stramt. Du kan få fodstropper i elastik eller gummi. Fordelene ved elastikbånd er, at der er mange huller i elastikbåndet, som gør det nemt at tilpasse, således at dit barn ikke mærker stroppen under fodsålen. Til gengæld kan elastikbåndet blive slapt og hurtigere slidt end gummistroppen. Gummistroppen er mere slidstærk, men har ikke helt så mange indstillingsmuligheder som elastikstroppen. Gummistroppen kan i nogle tilfælde mærkes under foden, og det kan virke generende for nogle børn -  andre bemærker det slet ikke.

 

Tapede sømme på flyverdragten

Tapede sømme betyder at flyverdragten har monteret en vandtæt tape oven på alle syninger i dragten. Den vandtætte tape forhindrer regn, sne og slud i at trænge ind gennem syningerne på flyverdragten. Den vandtætte tape sidder indvendig på flyverdragten.

 

Elastik i taljen på flyverdragten

Hvis dit barns flyverdragt har tendens til at “glide ned”, kan det være en god idé, at vælge en flyverdragt til børn med elastik i taljen. Ofte sidder elastikken i taljen i en løbegang indvendigt på flyverdragten. Man kan så spænde elastikken ind i hver side.

 

Reflekser på flyverdragten

Der skal være reflekser på en flyverdragt til børn både foran og bagpå. En godkendt refleks kan ses i mørket på 140 meters afstand. Hvis du vil være på den sikre side, kan du sætte ekstra reflekser på flyverdragten. Man kan få mange typer af reflekser. Nogle reflekser kan klistres på og skiftes ud når de trænger. Andre kan »klikkes« på omkring arm eller ben.

 

Ekstra slidstyrke på numse og knæ på flyverdragten

Det kan hurtigt blive til mange timers leg i flyverdragten, og den skal kunne modstå den ekstra slidtage der kan komme på knæ, bagdel, skuldre og albuer. Kig derfor efter forstærkninger på knæ, albuer og bagdel. Nogle flyverdragter børn er i forvejen lavet i et godt slidstærkt materiale, og det er derfor ikke som udgangspunkt nødvendigt med ekstra lag.

 

Flyverdragten skal være varm

Det er kombinationen af materialer der udgør flyverdragten; yderstof, membran, foer og inderstof. Det yderste lag er for det meste lavet af polyester eller nylon. Næste lag er en vandtæt membran, som gerne skal være åndbar. Det midterste lag er foeret. De fleste producenter bruger 3M Thinsulate eller polyester til foer. Flyverdragter med teddyfoer eller fleecefoer i hætten og den øverste del af flyverdragten, giver lidt ekstra varme og komfort.

 

Lidt om 3M Thinsulate og polyester foer i flyverdragten

3M Thinsulate er lavet af tynde mikrofibre, der fanger de luftmolekyler der er mellem kroppen og vejret udenfor. Jo mere luft materialet fanger, jo bedre er materialet til at varme kroppen. 3M Thinsulate er et meget åndbart og fugtafvisende materiale.

Polyester er en glat og fin kunstfiber, der virker isolerende og stort set ikke optager vand. Polyester er ekstrem slidstærk, og har en god elasticitet. Det er desuden et populært materiale, fordi det holder formen, krymper ikke og har en ultra kort tørretid.

 

Ekstra lommer er godt til skiferien

Hvis flyverdragten også skal bruges til årets skiferie, er det en god idé at vælge en model med lommer på ærmet eller ved brystet til liftkortet.

 

Den bedste flyverdragt til børn

Hos House of Kids vælger vi nøjsomt de bedste flyverdragter til børn. Vi er selektive og nyder godt af mange års erfaring for at kunne tilbyde dit barn den absolut bedste flyverdragt. Bedst i test. Flere af vores flyverdragter til børn er blevet kåret som bedst i test. Nogle flyverdragter er bedst i test og pris - hvor der dermed også er taget højde for sammenligning af pris kontra kvalitet.

 

Hvordan finder jeg den bedste flyverdragt til mit barn?

Den bedste flyverdragt til smalle eller slanke/tynde børn. Den bedste flyverdragt til runde eller kraftige børn. Den bedste flyverdragt til lave eller høje børn. Der er ikke en fast opskrift at gå ud fra. Hvis du er i tvivl om hvilken flyverdragt du skal vælge, så anbefaler vi at kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at foretage et godt valg du bliver rigtig glad for. Er du lidt i tvivl om det skal være den ene eller den anden størrelse, så er du mere end velkommen til at bestille dem begge og få dem hjem til afprøvning. Det kan være rart at prøve flyverdragten derhjemme - så man netop kan se, hvordan barnet bevæger sig i den, og vurdere om den sidder godt.

 

Hvordan kan jeg vide om flyverdragten passer mit barn?

Det er nemt at finde ud af om flyverdragten passer. Når barnet har flyverdragten på, skal du kunne tage fat i en god håndfuld løs flyverdragt over hver skulder. Når barnet sætter sig ned i flyverdragten, må den ikke sidde stramt over skuldrene. Barnet skal også kunne læne sig frem uden det strammer for meget til. Vær dog også opmærksom på at flyverdragten ikke må være for stor. Barnet skal kunne løbe og lege frit. Her er det en fordel med elastik der kan snøres ind i taljen.

 

Flyverdragt med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe billig flyverdragt til børn med gratis fragt, når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Mange prioriterer den fragtfri levering, når de køber vinterovertøj, og vi har derfor valgt, at dette skal være en del af det vi giver til dig, når du handler hos House of Kids.

 

Flyverdragt på udsalg

Ved særlige anledninger kan du være heldig at vi giver dig en rabatkode. Det kan være når vi har fødselsdag eller hvis vi laver udsalg for vores My House medlemmer før tid. Når du er medlem af My House kan du derfor nyde godt af både udsalg, gode tilbud eller en rabatkode.

I januar måned kan du finde billige flyverdragter børn på udsalg fra MarMar, Wheat, Hummel, Molo og andre populære brands.

 

Flyverdragt til børn - betal med børnepenge

Hos House of Kids kan du betale med børnepenge. Vi har dog valgt at give dig en endnu mere fleksibel ordning, hvor du helt selv kan vælge hvor lang din kredit skal være. Om det hedder børnepengekredit eller kredit i 30, 60 eller 90 dage, er helt op til dig. Du vælger selv hvilken model der passer dig bedst, når du går gennem vores checkout.

 

Bedste webshop med et stort udvalg af flyverdragter

Vi håber at du finder den bedste flyverdragt til dit barn. Hos House of Kids er vores vigtigste mission, at du synes vi er det bedste sted at shoppe børnetøj online. Vi går gerne ekstra skridt for at give dig den absolut bedste shoppingoplevelse online. Når du kontakter vores kundeservice, kan du forvente kompetent hjælp ud fra erfaring hos egne børn. Og udover den høje faglighed, er de også smilende og imødekommende. House of Kids har tre gange vundet Børn i Byen prisen for bedste børnetøjswebshop i Danmark. Det vil vi altid gøre vores bedste for at leve op til.

 

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis ikke du kan finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

 
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00