MID SEASON SALE  - GRATIS FRAGT TIL DØREN

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Kjoler til baby

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af kjoler til baby. Du kan bruge kjole til baby allerede fra nyfødt. Når du skal vælge en kjole, som din baby måske allerede skal have på inden det er få uger gammelt, anbefaler vi at du vælger en kort og meget blød kjole. Det er en fordel at vælge en som lukkes foran således at baby ikke ligger ovenpå trykknapper, knapper eller lynlås. En fordel vil være at vælge en kjole med slå-om effekt, så du blot skal binde en lille sløjfe i siden. Så vil kjolen være nem at få af og på når de er helt små.

Når baby bliver større og kan sidde selv, kan du så småt begynde at kigge efter kjoler der er lidt mere avancerede. Måske vil du vælge en spencerkjole, en denimkjole, en stropkjole eller en kortærmet kjole.

Når din baby bliver større og selv begynder at kunne stå og gå, så bliver det rigtig sjovt at vælge de fineste kjoler til piger. Vi har babykjoler fra Mini A Ture, Wheat, Petit Sofie Schnoor, MarMar, Hummel, Molo, Gro og Serendipity. Du finder fine babykjoler, bløde babykjoler og kjoler i vævet stof med flotte mønstre, blomsterprint og i farver der matcher trend og sæson.
Match vores store udvalg fra MP strømper op med kjolen til baby. Du finder stort set alle farver i vores sortiment, og du vil derfor have nemt ved at finde det perfekte sæt når baby skal til fest.

 

Kjoler til børn

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af kjoler til både de små og store børn. De fleste børnetøjsmærker designer de flotteste kjoler til børn, som allerede starter ved str 2 år og opefter. Du finder et stort udvalg af kjoler til pigerne fra MarMar, Petit Sofie Schnoor, Wheat, Tommy Hilfiger, Levis og mange flere. Hvis du skal bruge en kjole i str 3 år eller 4 år, kan vi anbefale dig at kigge forbi vores kategori med kjoler. Her kan du filtrere på størrelser og få netop de kjoler at se som du kan få i dit barns størrelse.

Til de små piger i alderen 2 år til 5 år, anbefaler vi at du vælger kjoler til hverdag, som virkelig tåler at bliver brugt. Man kan sagtens klatre i træer og hoppe i sjippetov, eller andre sjove ting, når man har kjole på i institutionen. Hvis dit barn gerne vil have kjole på i børnehave, så vælg kjoler i blød jersey eller en sweatkjole. Det er rart at have de bløde kvaliteter på, og der er masser af plads og rummelighed til at barnet kan bevæge sig.

Mange køber fine kjoler til deres pige, og så bliver den kun brugt een gang, og kommer til at hænge i skabet indtil barnet er vokset ud af den. Det synes vi er rigtig ærgeligt. Kjoler er til at have på, og man kan ikke få for mange kjoler. Selvom en kjole måske har været lidt dyr - så er der jo netop endnu flere gode grunde til at den skal bruges så ofte som muligt.

 

Kjoler til store piger og teenagere

Se alle de smarte kjoler til de store piger fra eksempevis Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Petit Sofie Schnoor og The New. Du finder skjortekjoler, oversize kjoler, korte kjoler, lange kjoler samt kjoler med blondekanter og andre fine detaljer. Du kan altid finde en flot kjole som kan glæde en pige som gave. Er det gave til fødselsdag eller julegave, pakker vi altid fint ind. Vælg gaveindpakning når du går gennem checkout. Vi sender gerne din pakke direkte til modtageren. Kontakt os hvis vi skal vedlægge et kort med en sød hilsen. Har du en bestemt dato du ønsker pakken skal modtages på, kontakter du os blot og vi sørger for dette.

 

Denimkjoler til børn

Hvis du leder efter en denimkjole er du kommet til det rette sted. Levis laver både skjortekjoler og spencere i lækre denimkvaliteter. Du finder altid kjoler i denim til piger fra MarMar, Wheat, Tommy Hilfiger og Mini A Ture.

 

Stort udvalg af festkjoler til børn

House of Kids tilbyder dig alle de fineste kjoler til festlige lejlighederj. Vi er meget selektive med hvilke brands vi forhandler, og vi ønsker til hver en tid at give dit barn det bedste indenfor kjoler. Du skal være glad og tilfreds med det du køber hos os, og hvis du har brug for vejledning i forhold til størrelser, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. De vil med glæde hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter en flot festkjole til piger, så vil de fleste blive rigtig glade for en kjole med glimmer i stoffet. Du finder glimmerkjole fra The New og Petit Sofie Schnoor. Begge brands har altid nyheder og de flotteste festkjoler til piger. Du finder mange kjoler i str 4 år, 5 år, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år og 14 år fra begge brands.

 

Hverdagskjoler til børn

Man kan ikke få for mange kjoler. De er så nemme og praktiske når man skal hurtigt ud af døren om morgenen. Vælg kjoler med lange ærmer til vinterperioden. Så behøver du ikke udtænke det helt store match med cardigan eller bluse. Det er så nemt blot at vælge et par neutrale strømpebukser og så afsted i børnehave. Husk at have et par termobukser og regnbukser med i tasken til de lidt kolde dage.

 

Kjoler i forskellige kvaliteter

Hos House of Kids vælger vi de mest trendy og praktiske kjoler til dit barn. Vi har et stort udvalg af fløjskjoler, velourkjoler, glimmerkjoler, meshkjoler og sweatkjoler. Vi sørger for at have kjoler i mange kvaliteter som eks bomuld, bambus, uld og silke. Du finder kjoler i høj kvalitet. Hvis du prioriterer miljø og økologi, så finder du også kjoler i økologisk bomuld. Her anbefaler vi brands som er GOTS certificeret og leverer det bedste og blødeste økologiske bomuld. Vi har også kjoler til lave priser eller du kan finde et rigtig godt tilbud på en kjole. House of Kids matcher derfor ethvert behov for hverdagskjoler, festkjoler eller kjoler i retrostil.

 

Kjoler til børn i økologisk bomuld

Vi har udvalgt nogle brands som er særligt dygtige indenfor økologisk bomuld. Søger du efter økologisk tøj til dit barn eller tøj i økologiske materialer, så finder du det hele hos House of Kids. Vi udvælger nøje hvilke brands vi vil forhandle, så du som forældre altid har en sikkerhed for at dit barns tøj er produceret i gode og gennemtænkte materialer. Se på varekortet om kjolen er i økologisk bomuld, om produktionen er Oeko-Tex certificeret samt om tøjet er GOTS certificeret. Vi sørger altid for at give dig alle oplysninger om produkterne.

 

Populære mærker til baby og børn

Som forælder ved man måske ikke hvilke mærker der er populære og man prøver sig ofte frem med det der ser godt ud og føles godt i kvaliteten. Hurtigt får man dog sine favoritmærker og vi ved at forældre gang på gang køber fra de samme brands. Nogle af de populære mærker til indenfor kjoler er bl.a. Hummel, MarMar, Christina rOhde, Petit By Sofie Schnoor, Soft Gallery samt Mini A Ture.

Populære mærker afhænger af barnets alder, om der er tale om tøj til vuggestuebrug, børnehavebrug eller skolebrug. Det er ikke altid man kan få lov at bestemme hvilken kjole barnet skal have på - så må man spørge sit barn om hvilken farve eller mønster det foretrækker, før barnet vil bruge tøjet. Det er helt sikkert noget de fleste forældre kender til.

 

Kjoler til børn med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe kjoler til piger med gratis fragt når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Mange prioriterer den fragtfri levering når de køber børnetøj, og vi har derfor valgt at dette skal være en del af det vi giver til dig, når du handler hos House of Kids.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis ikke du kan finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice som med glæde vil hjælpe dig.

 

BEDST SOLGTE Kjoler

Mange piger er vilde med kjoler, der får dem til at ligne prinsesser. Kjoler kan både være yndige og praktiske samtidig med, at de kan bruges hele året. Du kan forlænge brugstiden på kjoler med korte ærme, ved at sætte en cardigan uden på, eller en bluse med lange ærme indenunder. På de allervarmeste dage, er det skønt for dit barn med kjole og sandaler. Når vejret bliver lidt køligere, anbefaler vi, at du giver dit barn strømpebukser, leggings eller bukser på under kjolen. De fleste kjoler er lavet i jersey. Jersey er betegnelsen for strikket stof af tyndt garn, der giver et let og blødt materiale. Du kan også få kjoler i andre kvaliteter som; bomuld/elastan, uld, denim, uld/silke mv. Flere af vores kjoler er produceret i økologisk bomuld.

Det betyder, at bomulden er dyrket uden brug af kemikalier og kunstgødning. Den økologiske bomuld begrænser derfor belastningen af miljøet og genopbygger og bevarer jordens frugtbarhed. For at bliver certificeret skal bomuldsproducenterne igennem en uvildig tredjeparts godkendelse.
Du vil også bemærke, at vi oplyser på varekortet om en kjole er GOTS certificeret. Denne certificering, kan kun gives til produkter, der har en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion, gennem hele forsyningskæden.
Hos House of Kids har vi altid over 300 kjoler at vælge mellem.
Mere om kjoler til hverdag og fest >>

673 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Kimi kjole

  Kids Only

  Kimi kjole
  159,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Saga kjole

  Kids Only

  Saga kjole
  259,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Hedy kjole

  Name it

  Hedy kjole
  179,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gamaja kjole

  Lil' Atelier

  Gamaja kjole
  339,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kimi kjole

  Kids Only

  Kimi kjole
  159,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Benna kjole

  Name it

  Benna kjole
  259,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Hidina kjole

  Name it

  Hidina kjole
  119,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Hidina kjole

  Name it

  Hidina kjole
  119,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Hidina kjole

  Name it

  Hidina kjole
  119,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Hidina kjole

  Name it

  Hidina kjole
  119,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Paula kjole

  The new

  Paula kjole
  279,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dylan kjole

  Hust & Claire

  Dylan kjole
  299,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mabella kjole

  Hust & Claire

  Mabella kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ditta kjole

  Hust & Claire

  Ditta kjole
  229,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cecilie kjole

  Kids Only

  Cecilie kjole
  259,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gyrit kjole

  Lil' Atelier

  Gyrit kjole
  279,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gaya kjole

  Lil' Atelier

  Gaya kjole
  179,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Organic Flow kjole

  Name it

  Organic Flow kjole
  149,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gaya kjole

  Lil' Atelier

  Gaya kjole
  179,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Fastripe kjole

  Name it

  Fastripe kjole
  149,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic stripe kjole

  Müsli by Green Cotton

  Organic stripe kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pil kjole

  The new

  Pil kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Polly kjole

  The new

  Polly kjole
  299,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Dragonfly kjole

  Müsli by Green Cotton

  Organic Dragonfly kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Paddie kjole

  The new

  Paddie kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Seashell kjole

  Müsli by Green Cotton

  Organic Seashell kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Chambray kjole

  Müsli by Green Cotton

  Organic Chambray kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pocie kjole

  The new

  Pocie kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pam kjole

  The new

  Pam kjole
  349,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Noa Noa miniature

  Kjole
  299,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Jenny kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Jenny kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Celeste kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Celeste kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alicia kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Alicia kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cita kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Cita kjole
  349,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Synne kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Synne kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Anemone kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Anemone kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Elisa kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Elisa kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rosy kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Rosy kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alicia kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Alicia kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nolia kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Nolia kjole
  299,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Alberte kjole

  Kids Only

  Alberte kjole
  229,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Alberte kjole

  Kids Only

  Alberte kjole
  229,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alberte kjole

  Kids Only

  Alberte kjole
  229,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kadia kjole

  Mini A Ture

  Kadia kjole
  299,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Hella kjole

  Gro

  Hella kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  May kjole

  Kids Only

  May kjole
  109,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  May kjole

  Kids Only

  May kjole
  109,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cai kjole

  Molo

  Cai kjole
  349,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Logo kjole

  Kenzo Kids

  Logo kjole
  729,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Calvin Klein

  Kjole
  599,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Noa Noa miniature

  Kjole
  349,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Noa Noa miniature

  Kjole
  249,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Luxe kjole

  Huttelihut

  Luxe kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stinne kjole

  Huttelihut

  Stinne kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stinne kjole

  Huttelihut

  Stinne kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Luxe kjole

  Huttelihut

  Luxe kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stinne kjole

  Huttelihut

  Stinne kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stinne kjole

  Huttelihut

  Stinne kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stribet kjole

  Rylee & Cru

  Stribet kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rainbow sun kjole

  Rylee & Cru

  Rainbow sun kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sunburst Layla kjole

  Rylee & Cru

  Sunburst Layla kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Flora lacy kjole

  Rylee & Cru

  Flora lacy kjole
  559,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cherries kjole

  Rylee & Cru

  Cherries kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cheetah kjole

  Rylee & Cru

  Cheetah kjole
  399,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sea life Layla kjole

  Rylee & Cru

  Sea life Layla kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Daisy kjole

  Rylee & Cru

  Daisy kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Flower kjole

  Rylee & Cru

  Flower kjole
  449,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Dosina kjole

  Name it

  Dosina kjole
  129,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Dosina kjole

  Name it

  Dosina kjole
  129,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  May kjole

  Kids Only

  May kjole
  99,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Dagny kjole

  Name it

  Dagny kjole
  229,95 DKK

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  May kjole

  Kids Only

  May kjole
  99,95 DKK

  Vælg størrelse

673 produkter fundet

Kjoler

Kjoler til baby

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af kjoler til baby. Du kan bruge kjole til baby allerede fra nyfødt. Når du skal vælge en kjole, som din baby måske allerede skal have på inden det er få uger gammelt, anbefaler vi at du vælger en kort og meget blød kjole. Det er en fordel at vælge en som lukkes foran således at baby ikke ligger ovenpå trykknapper, knapper eller lynlås. En fordel vil være at vælge en kjole med slå-om effekt, så du blot skal binde en lille sløjfe i siden. Så vil kjolen være nem at få af og på når de er helt små.

Når baby bliver større og kan sidde selv, kan du så småt begynde at kigge efter kjoler der er lidt mere avancerede. Måske vil du vælge en spencerkjole, en denimkjole, en stropkjole eller en kortærmet kjole.

Når din baby bliver større og selv begynder at kunne stå og gå, så bliver det rigtig sjovt at vælge de fineste kjoler til piger. Vi har babykjoler fra Mini A Ture, Wheat, Petit Sofie Schnoor, MarMar, Hummel, Molo, Gro og Serendipity. Du finder fine babykjoler, bløde babykjoler og kjoler i vævet stof med flotte mønstre, blomsterprint og i farver der matcher trend og sæson.
Match vores store udvalg fra MP strømper op med kjolen til baby. Du finder stort set alle farver i vores sortiment, og du vil derfor have nemt ved at finde det perfekte sæt når baby skal til fest.

 

Kjoler til børn

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af kjoler til både de små og store børn. De fleste børnetøjsmærker designer de flotteste kjoler til børn, som allerede starter ved str 2 år og opefter. Du finder et stort udvalg af kjoler til pigerne fra MarMar, Petit Sofie Schnoor, Wheat, Tommy Hilfiger, Levis og mange flere. Hvis du skal bruge en kjole i str 3 år eller 4 år, kan vi anbefale dig at kigge forbi vores kategori med kjoler. Her kan du filtrere på størrelser og få netop de kjoler at se som du kan få i dit barns størrelse.

Til de små piger i alderen 2 år til 5 år, anbefaler vi at du vælger kjoler til hverdag, som virkelig tåler at bliver brugt. Man kan sagtens klatre i træer og hoppe i sjippetov, eller andre sjove ting, når man har kjole på i institutionen. Hvis dit barn gerne vil have kjole på i børnehave, så vælg kjoler i blød jersey eller en sweatkjole. Det er rart at have de bløde kvaliteter på, og der er masser af plads og rummelighed til at barnet kan bevæge sig.

Mange køber fine kjoler til deres pige, og så bliver den kun brugt een gang, og kommer til at hænge i skabet indtil barnet er vokset ud af den. Det synes vi er rigtig ærgeligt. Kjoler er til at have på, og man kan ikke få for mange kjoler. Selvom en kjole måske har været lidt dyr - så er der jo netop endnu flere gode grunde til at den skal bruges så ofte som muligt.

 

Kjoler til store piger og teenagere

Se alle de smarte kjoler til de store piger fra eksempevis Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Petit Sofie Schnoor og The New. Du finder skjortekjoler, oversize kjoler, korte kjoler, lange kjoler samt kjoler med blondekanter og andre fine detaljer. Du kan altid finde en flot kjole som kan glæde en pige som gave. Er det gave til fødselsdag eller julegave, pakker vi altid fint ind. Vælg gaveindpakning når du går gennem checkout. Vi sender gerne din pakke direkte til modtageren. Kontakt os hvis vi skal vedlægge et kort med en sød hilsen. Har du en bestemt dato du ønsker pakken skal modtages på, kontakter du os blot og vi sørger for dette.

 

Denimkjoler til børn

Hvis du leder efter en denimkjole er du kommet til det rette sted. Levis laver både skjortekjoler og spencere i lækre denimkvaliteter. Du finder altid kjoler i denim til piger fra MarMar, Wheat, Tommy Hilfiger og Mini A Ture.

 

Stort udvalg af festkjoler til børn

House of Kids tilbyder dig alle de fineste kjoler til festlige lejlighederj. Vi er meget selektive med hvilke brands vi forhandler, og vi ønsker til hver en tid at give dit barn det bedste indenfor kjoler. Du skal være glad og tilfreds med det du køber hos os, og hvis du har brug for vejledning i forhold til størrelser, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. De vil med glæde hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter en flot festkjole til piger, så vil de fleste blive rigtig glade for en kjole med glimmer i stoffet. Du finder glimmerkjole fra The New og Petit Sofie Schnoor. Begge brands har altid nyheder og de flotteste festkjoler til piger. Du finder mange kjoler i str 4 år, 5 år, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år og 14 år fra begge brands.

 

Hverdagskjoler til børn

Man kan ikke få for mange kjoler. De er så nemme og praktiske når man skal hurtigt ud af døren om morgenen. Vælg kjoler med lange ærmer til vinterperioden. Så behøver du ikke udtænke det helt store match med cardigan eller bluse. Det er så nemt blot at vælge et par neutrale strømpebukser og så afsted i børnehave. Husk at have et par termobukser og regnbukser med i tasken til de lidt kolde dage.

 

Kjoler i forskellige kvaliteter

Hos House of Kids vælger vi de mest trendy og praktiske kjoler til dit barn. Vi har et stort udvalg af fløjskjoler, velourkjoler, glimmerkjoler, meshkjoler og sweatkjoler. Vi sørger for at have kjoler i mange kvaliteter som eks bomuld, bambus, uld og silke. Du finder kjoler i høj kvalitet. Hvis du prioriterer miljø og økologi, så finder du også kjoler i økologisk bomuld. Her anbefaler vi brands som er GOTS certificeret og leverer det bedste og blødeste økologiske bomuld. Vi har også kjoler til lave priser eller du kan finde et rigtig godt tilbud på en kjole. House of Kids matcher derfor ethvert behov for hverdagskjoler, festkjoler eller kjoler i retrostil.

 

Kjoler til børn i økologisk bomuld

Vi har udvalgt nogle brands som er særligt dygtige indenfor økologisk bomuld. Søger du efter økologisk tøj til dit barn eller tøj i økologiske materialer, så finder du det hele hos House of Kids. Vi udvælger nøje hvilke brands vi vil forhandle, så du som forældre altid har en sikkerhed for at dit barns tøj er produceret i gode og gennemtænkte materialer. Se på varekortet om kjolen er i økologisk bomuld, om produktionen er Oeko-Tex certificeret samt om tøjet er GOTS certificeret. Vi sørger altid for at give dig alle oplysninger om produkterne.

 

Populære mærker til baby og børn

Som forælder ved man måske ikke hvilke mærker der er populære og man prøver sig ofte frem med det der ser godt ud og føles godt i kvaliteten. Hurtigt får man dog sine favoritmærker og vi ved at forældre gang på gang køber fra de samme brands. Nogle af de populære mærker til indenfor kjoler er bl.a. Hummel, MarMar, Christina rOhde, Petit By Sofie Schnoor, Soft Gallery samt Mini A Ture.

Populære mærker afhænger af barnets alder, om der er tale om tøj til vuggestuebrug, børnehavebrug eller skolebrug. Det er ikke altid man kan få lov at bestemme hvilken kjole barnet skal have på - så må man spørge sit barn om hvilken farve eller mønster det foretrækker, før barnet vil bruge tøjet. Det er helt sikkert noget de fleste forældre kender til.

 

Kjoler til børn med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe kjoler til piger med gratis fragt når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Mange prioriterer den fragtfri levering når de køber børnetøj, og vi har derfor valgt at dette skal være en del af det vi giver til dig, når du handler hos House of Kids.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis ikke du kan finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice som med glæde vil hjælpe dig.

 
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)