SPAR 30% PÅ WHEAT & HUMMEL - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Kjoler til børn

Her finder du et stort udvalg af smukke kjoler til børn og teens, som bl.a. skjortekjoler, korte kjoler, lange kjoler, oversize kjoler, denim kjoler, som kan bruges både til hverdag og til festlige arrangementer.

Kjoler hos House of Kids

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af flotte kjoler til børn og teens. Find hverdagskjoler og festkjoler, bløde kjoler og kjoler der sidder til. Vi er vilde med kjoler, og elsker at style dem på forskellige måder. En kjole med et par cool leggings til eller en lang kjole med et par tætsiddende jeans under, skaber et råt og cool udtryk. En smuk kjole med en striktrøje eller sweatshirt uden på giver også et rigtigt fint udtryk, og gør at kjolerne kan bruges hele året rundt. 

 

Kjoler til børn

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af kjoler til både de små og store børn. De fleste børnetøjsmærker designer de flotteste kjoler til børn, som allerede starter ved str 2 år og opefter. Du finder et stort udvalg af kjoler til børn til pigerne fra MarMar, Petit Sofie Schnoor, Wheat, Tommy Hilfiger, Levis og mange flere. Hvis du skal bruge en kjole i str 3 år eller 4 år, kan vi anbefale dig at kigge forbi vores kategori med kjoler til børn. Her kan du filtrere på størrelser og få netop de kjoler at se, som du kan få i dit barns størrelse.

Til de små piger i alderen 2 år til 5 år anbefaler vi, at du vælger kjoler til hverdag, som virkelig tåler at bliver brugt. Man kan sagtens klatre i træer og hoppe i sjippetov, eller andre sjove ting, når man har kjole på i institutionen. Hvis dit barn gerne vil have kjole på i børnehave, så vælg kjoler i blød jersey eller en sweatkjole. Det er rart at have de bløde kvaliteter på, og der er masser af plads og rummelighed til at barnet kan bevæge sig.

Mange køber fine kjoler til deres pige, og så bliver den kun brugt en gang, og kommer til at hænge i skabet indtil barnet er vokset ud af den. Det synes vi er rigtig ærgerligt. Kjoler er til at have på, og man kan ikke få for mange kjoler. Selvom en kjole til børn måske har været lidt dyr - så er der jo netop endnu flere gode grunde til, at den skal bruges så ofte som muligt.

 

Kjoler til store piger og teenagere

Se alle de smarte kjoler til de store piger fra eksempelvis Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Petit Sofie Schnoor, The New og Mads Nørgaard kjole til børn. Du finder skjortekjoler, oversize kjoler, korte kjoler, lange kjoler til børn samt kjoler med blondekanter og andre fine detaljer. Du kan altid finde en flot kjole til børn, som kan glæde en pige som gave. Er det gave til fødselsdag eller julegave, pakker vi altid fint ind. Vælg gaveindpakning, når du går gennem checkout. Vi sender gerne din pakke direkte til modtageren. Kontakt os, hvis vi skal vedlægge et kort med en sød hilsen. Har du en bestemt dato du ønsker pakken skal modtages på, kontakter du os blot og vi sørger for dette.

 

Denimkjoler til børn

Hvis du leder efter en denimkjole er du kommet til det rette sted. Levis laver både skjortekjoler og spencere i lækre denimkvaliteter. Du finder altid flotte kjoler til børn i denim til piger fra MarMar, Wheat, Tommy Hilfiger og Mini A Ture.

 

Stort udvalg af festkjoler til børn

House of Kids tilbyder dig alle de fineste kjoler til festlige lejligheder. Vi er meget selektive med hvilke brands vi forhandler, og vi ønsker til hver en tid, at give dit barn det bedste indenfor fine kjoler til børn. Du skal være glad og tilfreds med det du køber hos os, og hvis du har brug for vejledning i forhold til størrelser, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. De vil med glæde hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter en flot festkjole til piger, så vil de fleste blive rigtig glade for en kjole med glimmer i stoffet. Du finder glimmerkjole fra The New og Petit Sofie Schnoor. Begge brands har altid nyheder, og de flotteste festkjoler til piger. Du finder mange kjoler til børn i str 4 år, 5 år, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år og 14 år fra begge brands.

 

Hverdagskjoler til børn

Man kan ikke få for mange kjoler. De er så nemme og praktiske, når man skal hurtigt ud af døren om morgenen. Vælg kjoler med lange ærmer til vinterperioden. Så behøver du ikke udtænke det helt store match med cardigan eller bluse. Det er så nemt blot at vælge et par neutrale strømpebukser, og så afsted i børnehave. Husk at have et par termobukser og regnbukser med i tasken til de lidt kolde dage.

 

Kjoler i forskellige kvaliteter

Hos House of Kids vælger vi de mest trendy og praktiske kjoler til dit barn. Vi har et stort udvalg af fløjskjoler, velourkjoler, glimmerkjoler, meshkjoler og sweatkjoler. Vi sørger for at have kjoler i mange kvaliteter, som eksempel bomuld, bambus, uld og silke. Du finder kjoler til børn i høj kvalitet. Hvis du prioriterer miljø og økologi, så finder du også kjoler i økologisk bomuld. Her anbefaler vi brands som er GOTS certificeret, og leverer det bedste og blødeste økologiske bomuld. Vi har også kjoler til lave priser, eller du kan finde et rigtig godt tilbud på en kjole til børn. House of Kids matcher derfor ethvert behov for hverdagskjoler, festkjoler eller kjoler i retrostil.

 

Kjoler til børn i økologisk bomuld

Vi har udvalgt nogle brands, som er særligt dygtige indenfor økologisk bomuld. Søger du efter økologisk tøj til dit barn eller tøj i økologiske materialer, så finder du det hele hos House of Kids. Vi udvælger nøje hvilke brands vi vil forhandle, så du som forældre altid har en sikkerhed for at dit barns tøj er produceret i gode og gennemtænkte materialer. Se på varekortet om kjolen er i økologisk bomuld, om produktionen er Oeko-Tex certificeret samt om tøjet er GOTS certificeret. Vi sørger altid for at give dig alle oplysninger om produkterne.

 

Populære mærker til børn

Som forælder ved man måske ikke hvilke mærker der er populære, og man prøver sig ofte frem med det der ser godt ud og føles godt i kvaliteten. Hurtigt får man dog sine favoritmærker, og vi ved at forældre gang på gang køber fra de samme brands. Nogle af de populære mærker indenfor kjoler er bl.a. Hummel, MarMar, Christina Rohde, Petit By Sofie Schnoor, Soft Gallery samt Mini A Ture.

Populære mærker afhænger af barnets alder, om der er tale om tøj til vuggestuebrug, børnehavebrug eller skolebrug. Det er ikke altid man kan få lov at bestemme, hvilken kjole barnet skal have på - så må man spørge sit barn om hvilken farve eller mønster han/hun foretrækker, før barnet vil bruge tøjet. Det er helt sikkert noget de fleste forældre kender til.

 

Kjoler til børn med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe kjoler til piger med gratis fragt, når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Mange prioriterer den fragtfri levering, når de køber børnetøj, og vi har derfor valgt at dette skal være en del af det vi giver til dig, når du handler hos House of Kids.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis ikke du kan finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice som med glæde vil hjælpe dig.

 

Mange piger er vilde med kjoler, der får dem til at ligne prinsesser. Kjoler kan både være yndige og praktiske samtidig med, at de kan bruges hele året. Du kan forlænge brugstiden på kjoler med korte ærme, ved at sætte en cardigan uden på, eller en bluse med lange ærme indenunder. På de allervarmeste dage, er det skønt for dit barn med kjole og sandaler. Når vejret bliver lidt køligere, anbefaler vi, at du giver dit barn strømpebukser, leggings eller bukser på under kjolen. De fleste kjoler er lavet i jersey. Jersey er betegnelsen for strikket stof af tyndt garn, der giver et let og blødt materiale. Du kan også få kjoler i andre kvaliteter som; bomuld/elastan, uld, denim, uld/silke mv. Flere af vores kjoler er produceret i økologisk bomuld.

Det betyder, at bomulden er dyrket uden brug af kemikalier og kunstgødning. Den økologiske bomuld begrænser derfor belastningen af miljøet og genopbygger og bevarer jordens frugtbarhed. For at bliver certificeret skal bomuldsproducenterne igennem en uvildig tredjeparts godkendelse.
Du vil også bemærke, at vi oplyser på varekortet om en kjole er GOTS certificeret. Denne certificering, kan kun gives til produkter, der har en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion, gennem hele forsyningskæden.
Hos House of Kids har vi altid over 300 kjoler at vælge mellem.
Mere om kjoler til hverdag og fest >>

769 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Himille kjole

  Name it

  Himille kjole
  249,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Organic Architecture kjole

  Hummel

  Organic Architecture kjole
  199,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Organic Drama kjole

  Hummel

  Organic Drama kjole
  229,95 DKK
  6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Organic Tiny kjole

  Müsli by Green Cotton

  Organic Tiny kjole
  299,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Heaia kjole

  Name it

  Heaia kjole
  189,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Juna kjole

  Hummel

  Organic Juna kjole
  349,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Organic Aya kjole

  Wood Wood

  Organic Aya kjole
  499,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ny
  Organic Aya kjole

  Wood Wood

  Organic Aya kjole
  499,95 DKK
  5 år 6 år 1 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Amelia kjole

  Hummel

  Organic Amelia kjole
  329,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Divanna kjole

  Hust & Claire

  Divanna kjole
  269,95 DKK
  2 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dusan kjole

  MarMar

  Dusan kjole
  429,95 DKK
  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Chloe kjole

  The new

  Chloe kjole
  449,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dyveke rib kjole

  MarMar

  Dyveke rib kjole
  349,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rumba bodykjole

  MarMar

  Rumba bodykjole
  399,95 DKK
  3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Danita kjole

  MarMar

  Danita kjole
  449,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dyveke rib kjole

  MarMar

  Dyveke rib kjole
  349,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Jenella kjole

  Soft gallery

  Jenella kjole
  349,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cloth kjole

  The new

  Cloth kjole
  299,95 DKK
  7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Justice kjole

  Name it

  Justice kjole
  159,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Kjole
  299,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Caro kjole

  The New Siblings

  Organic Caro kjole
  199,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Heather kjole

  Lil' Atelier

  Heather kjole
  249,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Petit Sofie Schnoor

  Kjole
  449,95 DKK
  6 år 8 år 10 år 12 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Harper kjole

  Name it

  Harper kjole
  189,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Nova kjole

  Wheat

  Nova kjole
  199,00 DKK
  9 mdr. 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mariposa kjole

  Rylee & Cru

  Mariposa kjole
  359,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Adea kjole

  Wheat

  Adea kjole
  249,95 DKK
  4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Starfish kjole

  Rylee & Cru

  Starfish kjole
  359,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Calida kjole

  Hummel

  Calida kjole
  349,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 10 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Harper kjole

  Name it

  Harper kjole
  189,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Poeven kjole

  Popirol

  Organic Poeven kjole
  329,95 DKK
  2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Layla kjole

  Rylee & Cru

  Layla kjole
  359,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Josefine bodykjole

  Wheat

  Josefine bodykjole

  174,30 DKK

  249,00 DKK

  6 mdr. 9 mdr. 1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Luna flower kjole

  Rylee & Cru

  Luna flower kjole
  359,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Birthe kjole

  Wheat

  Birthe kjole
  299,00 DKK
  3 år 4 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Hemone kjole

  Name it

  Hemone kjole
  189,95 DKK
  1 5 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Raglan kjole

  Rylee & Cru

  Raglan kjole
  419,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Jenni kjole

  Soft gallery

  Organic Jenni kjole
  279,95 DKK
  1 år 1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Camille kjole

  That´s Mine

  Organic Camille kjole
  249,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Abbie kjole

  Rylee & Cru

  Abbie kjole
  499,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Delina kjole

  Soft gallery

  Organic Delina kjole
  299,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Camille kjole

  That´s Mine

  Organic Camille kjole
  249,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gaya kjole

  Lil' Atelier

  Gaya kjole
  199,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Crowny Liberty kjole

  Huttelihut

  Crowny Liberty kjole
  499,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gaya kjole

  Lil' Atelier

  Gaya kjole
  199,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Hella kjole

  Lil' Atelier

  Organic Hella kjole
  329,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Cami kjole

  The new

  Organic Cami kjole
  349,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Stowe kjole

  I Dig Denim

  Organic Stowe kjole
  289,95 DKK
  10 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kabexi kjole

  Name it

  Kabexi kjole
  129,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Stowe kjole

  I Dig Denim

  Organic Stowe kjole
  289,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kabexi kjole

  Name it

  Kabexi kjole
  129,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Valence kjole -silk touch

  House of Kids

  Valence kjole -silk touch
  229,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Valence kjole -silk touch

  House of Kids

  Valence kjole -silk touch
  229,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Holly kjole

  Lil' Atelier

  Organic Holly kjole
  329,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Valence kjole -silk touch

  House of Kids

  Valence kjole -silk touch
  229,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Valence kjole -silk touch

  House of Kids

  Valence kjole -silk touch
  229,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Valence kjole -silk touch

  House of Kids

  Valence kjole -silk touch
  229,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Valence kjole -silk touch

  House of Kids

  Valence kjole -silk touch
  229,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Lazy kjole

  Huttelihut

  Lazy kjole
  349,95 DKK
  2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Lazy kjole

  Huttelihut

  Lazy kjole
  349,95 DKK
  2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Crowny Liberty kjole

  Huttelihut

  Crowny Liberty kjole
  499,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Lazy kjole

  Huttelihut

  Lazy kjole
  349,95 DKK
  2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Emmy kjole

  Little Pieces

  Emmy kjole
  299,95 DKK
  8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Crowny Liberty kjole

  Huttelihut

  Crowny Liberty kjole
  499,95 DKK
  3 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Champion

  Kjole
  299,95 DKK
  9 år 10 år 11 år 12 år 13 år 14 år 16 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rainbows kjole

  Rylee & Cru

  Rainbows kjole
  389,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Layla kjole

  Rylee & Cru

  Layla kjole
  359,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Heather kjole

  Lil' Atelier

  Heather kjole
  259,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alvilda kjole

  Hummel

  Alvilda kjole
  449,95 DKK
  5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Organic Holly kjole

  Daily Brat

  Organic Holly kjole
  379,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rosa kjole

  Daily Brat

  Rosa kjole
  379,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Anais kjole

  Daily Brat

  Anais kjole
  509,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Millie kjole

  Daily Brat

  Millie kjole
  509,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Moon kjole

  Daily Brat

  Moon kjole
  389,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Anais kjole

  Daily Brat

  Anais kjole
  509,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kjole

  Little Marc Jacobs

  Kjole
  609,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år 10 år

  Vælg størrelse

769 produkter fundet

Kjoler hos House of Kids

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af flotte kjoler til børn og teens. Find hverdagskjoler og festkjoler, bløde kjoler og kjoler der sidder til. Vi er vilde med kjoler, og elsker at style dem på forskellige måder. En kjole med et par cool leggings til eller en lang kjole med et par tætsiddende jeans under, skaber et råt og cool udtryk. En smuk kjole med en striktrøje eller sweatshirt uden på giver også et rigtigt fint udtryk, og gør at kjolerne kan bruges hele året rundt. 

 

Kjoler til børn

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af kjoler til både de små og store børn. De fleste børnetøjsmærker designer de flotteste kjoler til børn, som allerede starter ved str 2 år og opefter. Du finder et stort udvalg af kjoler til børn til pigerne fra MarMar, Petit Sofie Schnoor, Wheat, Tommy Hilfiger, Levis og mange flere. Hvis du skal bruge en kjole i str 3 år eller 4 år, kan vi anbefale dig at kigge forbi vores kategori med kjoler til børn. Her kan du filtrere på størrelser og få netop de kjoler at se, som du kan få i dit barns størrelse.

Til de små piger i alderen 2 år til 5 år anbefaler vi, at du vælger kjoler til hverdag, som virkelig tåler at bliver brugt. Man kan sagtens klatre i træer og hoppe i sjippetov, eller andre sjove ting, når man har kjole på i institutionen. Hvis dit barn gerne vil have kjole på i børnehave, så vælg kjoler i blød jersey eller en sweatkjole. Det er rart at have de bløde kvaliteter på, og der er masser af plads og rummelighed til at barnet kan bevæge sig.

Mange køber fine kjoler til deres pige, og så bliver den kun brugt en gang, og kommer til at hænge i skabet indtil barnet er vokset ud af den. Det synes vi er rigtig ærgerligt. Kjoler er til at have på, og man kan ikke få for mange kjoler. Selvom en kjole til børn måske har været lidt dyr - så er der jo netop endnu flere gode grunde til, at den skal bruges så ofte som muligt.

 

Kjoler til store piger og teenagere

Se alle de smarte kjoler til de store piger fra eksempelvis Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Petit Sofie Schnoor, The New og Mads Nørgaard kjole til børn. Du finder skjortekjoler, oversize kjoler, korte kjoler, lange kjoler til børn samt kjoler med blondekanter og andre fine detaljer. Du kan altid finde en flot kjole til børn, som kan glæde en pige som gave. Er det gave til fødselsdag eller julegave, pakker vi altid fint ind. Vælg gaveindpakning, når du går gennem checkout. Vi sender gerne din pakke direkte til modtageren. Kontakt os, hvis vi skal vedlægge et kort med en sød hilsen. Har du en bestemt dato du ønsker pakken skal modtages på, kontakter du os blot og vi sørger for dette.

 

Denimkjoler til børn

Hvis du leder efter en denimkjole er du kommet til det rette sted. Levis laver både skjortekjoler og spencere i lækre denimkvaliteter. Du finder altid flotte kjoler til børn i denim til piger fra MarMar, Wheat, Tommy Hilfiger og Mini A Ture.

 

Stort udvalg af festkjoler til børn

House of Kids tilbyder dig alle de fineste kjoler til festlige lejligheder. Vi er meget selektive med hvilke brands vi forhandler, og vi ønsker til hver en tid, at give dit barn det bedste indenfor fine kjoler til børn. Du skal være glad og tilfreds med det du køber hos os, og hvis du har brug for vejledning i forhold til størrelser, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. De vil med glæde hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter en flot festkjole til piger, så vil de fleste blive rigtig glade for en kjole med glimmer i stoffet. Du finder glimmerkjole fra The New og Petit Sofie Schnoor. Begge brands har altid nyheder, og de flotteste festkjoler til piger. Du finder mange kjoler til børn i str 4 år, 5 år, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år og 14 år fra begge brands.

 

Hverdagskjoler til børn

Man kan ikke få for mange kjoler. De er så nemme og praktiske, når man skal hurtigt ud af døren om morgenen. Vælg kjoler med lange ærmer til vinterperioden. Så behøver du ikke udtænke det helt store match med cardigan eller bluse. Det er så nemt blot at vælge et par neutrale strømpebukser, og så afsted i børnehave. Husk at have et par termobukser og regnbukser med i tasken til de lidt kolde dage.

 

Kjoler i forskellige kvaliteter

Hos House of Kids vælger vi de mest trendy og praktiske kjoler til dit barn. Vi har et stort udvalg af fløjskjoler, velourkjoler, glimmerkjoler, meshkjoler og sweatkjoler. Vi sørger for at have kjoler i mange kvaliteter, som eksempel bomuld, bambus, uld og silke. Du finder kjoler til børn i høj kvalitet. Hvis du prioriterer miljø og økologi, så finder du også kjoler i økologisk bomuld. Her anbefaler vi brands som er GOTS certificeret, og leverer det bedste og blødeste økologiske bomuld. Vi har også kjoler til lave priser, eller du kan finde et rigtig godt tilbud på en kjole til børn. House of Kids matcher derfor ethvert behov for hverdagskjoler, festkjoler eller kjoler i retrostil.

 

Kjoler til børn i økologisk bomuld

Vi har udvalgt nogle brands, som er særligt dygtige indenfor økologisk bomuld. Søger du efter økologisk tøj til dit barn eller tøj i økologiske materialer, så finder du det hele hos House of Kids. Vi udvælger nøje hvilke brands vi vil forhandle, så du som forældre altid har en sikkerhed for at dit barns tøj er produceret i gode og gennemtænkte materialer. Se på varekortet om kjolen er i økologisk bomuld, om produktionen er Oeko-Tex certificeret samt om tøjet er GOTS certificeret. Vi sørger altid for at give dig alle oplysninger om produkterne.

 

Populære mærker til børn

Som forælder ved man måske ikke hvilke mærker der er populære, og man prøver sig ofte frem med det der ser godt ud og føles godt i kvaliteten. Hurtigt får man dog sine favoritmærker, og vi ved at forældre gang på gang køber fra de samme brands. Nogle af de populære mærker indenfor kjoler er bl.a. Hummel, MarMar, Christina Rohde, Petit By Sofie Schnoor, Soft Gallery samt Mini A Ture.

Populære mærker afhænger af barnets alder, om der er tale om tøj til vuggestuebrug, børnehavebrug eller skolebrug. Det er ikke altid man kan få lov at bestemme, hvilken kjole barnet skal have på - så må man spørge sit barn om hvilken farve eller mønster han/hun foretrækker, før barnet vil bruge tøjet. Det er helt sikkert noget de fleste forældre kender til.

 

Kjoler til børn med gratis fragt

Hos House of Kids kan du købe kjoler til piger med gratis fragt, når du køber for over 499 kr. Dette gælder levering til danske adresser. Mange prioriterer den fragtfri levering, når de køber børnetøj, og vi har derfor valgt at dette skal være en del af det vi giver til dig, når du handler hos House of Kids.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis ikke du kan finde det du leder efter - så skriv eller ring endelig til vores kundeservice som med glæde vil hjælpe dig.

 
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00