0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

MarMar

MarMar Copenhagen - enkelt og stilrent børnetøj

MarMar Copenhagen er enkelt og stilrent tøj i et bevidst nedtonet look. MarMar er særligt kendte for deres basiskollektion i ribkvalitet, samt leopardprint som kommer i nye farvekombinationer hver sæson. Kontrasterne skaber det unikke design i MarMars kollektioner: Land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Det er de modsætninger, der gør tøjet unikt, og giver friheden til at bruge det, lige som man ønsker. Komforten er essentiel i MarMars kollektioner, og er designet til, at både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.

Mange vælger at købe deres MarMar børnetøj i webshop der også har Angulus, Bisgaard, Ver de Terre, Mini A Ture, Soft Gallery og Wheat. Alle mærker passer rigtig godt sammen, både indenfor tøj, huer, vanter, vinterstøvler og sko. Særligt elefanthuer fra MP og Huttelihut er også et virkeligt populært match.

 

MarMar bodystockings og rib basis leggings

MarMar har virkelig stor succes med deres ribtøj til børn. Det er en lækker serie i let ribkvalitet og du kan få MarMar bodystocking, heldragt, bluse og leggings i rib kvaliteten. Kompositionen er en blanding af bomuld og modal. Netop denne blanding giver en let rib som kan bruges både inderst og yderst. MarMar har også lavet basic nattøj og natkjole i rib.

Udover de almindelige basic farver, som offwhite, rosa, sort, greymelange og navy, kommer MarMar rib hvert forår og efterår med nye trendfarver. Det kan være blå, gule, røde, bordeaux, lilla, army, grøn, mint, lyseblå, lysegrøn, sort rød eller grøn. Når MarMar har en ny julekollektion finder du ofte ribserien i både en rød og grøn farve. Nyheder i MarMar ribkvalitet bliver ofte hurtigt udsolgt da der ikke produceres så meget af den.

 

MarMar babytøj

MarMar babytøj er også populært som barselsgave - især deres ribserie og gaveæsker. MarMar har en serie til nyfødte som hedder MarMar Newborn og består af slå-om heldragt, slå-om body og små bukser til helt små nyfødte babyer.
MarMar har også lavet en fin serie til for tidligt fødte børn. Denne starter allerede i str 44 cm og fortsætter i str 50 cm samt 56 cm. Det kan være svært at finde tøj til for tidligt fødte børn - også kaldet præmatur. Babytøj til præmatur finder du fra MarMar og enkelte andre brands. Er du indlagt med din for tidlig fødte baby, leverer vi også gerne direkte til hospitalet.
Der er mange som får tvillinger som er for tidligt fødte. Her kan du også finde tøj til tvillinger.

 

MarMar leopardprint

Helt fra den første kollektion har MarMar haft deres kendte leopardprint med i kollektionen. Du finder det klassiske brune leopardprint samt en mere dæmpet grå leopardprint. De to farver går altid igen som en basis style hele året.

Når der er nyheder i leo print fra MarMar skal man være hurtig. Her er det trendfarver der komplimenterer sæsonens kollektion af ensfarvede styles. Ind i mellem er der guld, sølv eller bronze i printet - virkelig smukt og eksklusivt i udtrykket. Du finder MarMar leopard kjole, leopard leggings, leopard bodystockings, leopard heldragter og leopard termojakke. Farver kan eks være brun, grå, rosa, blå, bordeaux, gul, karry, lysebrun. Altid nye farver i leopard print fra MarMar.

Er du heldig, kan du finde leopard leggings fra MarMar på tilbud eller udsalg.

 

MarMar flyverdragt og vinterjakke

Vinterovertøj er noget MarMar har specialiseret sig i. Her gælder det naturligvis nogle trendy designs og farver, men i høj grad også både komfort og funktion.
Flyverdragt, vinterjakke og skibukser fra MarMar tåler et vandsøjletryk helt op til 10.000 mm. En tommelfingerregel siger at man opnår vandtæthed allerede ved et vandsøjletryk på 3.000 mm.
Når man er ude i vådt og koldt vintervejr i mange timer, er det også vigtigt at åndbarheden er høj. Her har MarMar en åndbarhed på 10.000 g/m2, hvilket er langt højere end gennemsnittet.

De nye efterårskollektioner har altid flyverdragter, vinterjakker og skibukser som en del af overtøjet. Overtøjet er produceret under Oeko-Tex mærkningen og membranen er i thermolite. Reflekser, vindfang, aftagelig hætte og lommer er blot en del af de funktionelle og praktiske detaljer. 

MarMar laver vinterjakke eller flyverdragt i str 86 cm, 92 cm, 98 cm, 104 cm, 110 cm, 116 cm, 128 cm, 140 cm og 152 cm. Det svarer til str 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 8 år, 10 år og 12 år.

Du finder MarMar vinterjakke i hunter green, rosa, army, navy og med guldprint og glimmer. Match MarMar vinterjakke og skibukser og få et rigtig godt sæt skitøj. Hos House of Kids finder du altid den nye vinterjakke eller nye flyverdragt der er kommet.

 

MarMar termotøj

Et forår og efterår i Danmark varer ofte længe. Her kan vejret svinge meget i temperatur, og det kan derfor være rart at have en del overtøj at skifte mellem. MarMar er kendte for deres termotøj, som fås både som termojakke, termobukser og termodragt. Se hele udvalget af MarMar termotøj her.

Termotøj fra MarMar er virkelig lækkert i kvaliteten. Stoffet er blødt og stadig slidstærkt. Der er bløde ribkanter, robuste lynlåse og lommer til alle de ting man altid finder og må have med hjem. Brug MarMar termotøj som det eneste overtøj, eller suppler med regnjakke eller regnbukser. Lag på lag er rigtig smart at tænke i når vejret er omskifteligt. Du finder også regntøj fra MarMar. MarMar termotøj i huntergreen, rosa, army, navy, grå, støvet lilla. Se vores overtøj her.

 

MarMar Copenhagen til børn

MarMar er virkelig kendte for deres fantastiske kjoler. Du finder både leopard kjole, stribet kjole og kjole med print fra MarMar. Derudover finder du kjoler der er virkelig gode til fine fester hvor der lige skal være lidt ekstra detaljer. Ensfarvede kjoler, kjoler med broderie anglaise, kjoler med flæser, kjoler med sløjfer, kjoler med bindebånd… der er ikke et sted der er sparet når du køber kjoler fra MarMar. De kan bruges til alle festlige lejligheder, som eks jul, påske, konfirmation, rund fødselsdag, studentergilde, fødselsdagsfest eller måske til en hyggelig havefest.

MarMar er også gode til at lave hverdagskjoler. Her er prioriteten ofte at kjolen er en blød jerseykjole som er nem at hoppe i - og kan tåle at blive brugt både ude og inde. De bløde leopardkjoler fra MarMar er et stort hit hos mange børnehavebørn. Stoffet er let og lækkert og det er nemt at matche op med et par ensfarvede strømpebukser.

Du finder også lækre bluser, sweatshirts, skjorter og shorts fra MarMar til drengene, undertøj, nattøj og strømper fra MarMar, solhatte og accessories til baby og børn, bodyer med flæser, body i rib og body med knapper fra MarMar, regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter fra MarMar og meget mere lækkert tøj og overtøj til børn. Mor kan desuden også finde smukke pusletasker, savlesmække, stofbleer og sengetøj fra MarMar - Alt sammen hos House of Kids. 

 

Nyheder fra MarMar

Når der kommer ny kollektion fra MarMar, afholder der oftest en MarMar launch, hvor du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i nogle af de nye styles. Nogle styles kommer i mange varianter og enkelte i ganske få, som hurtigt bliver udsolgte. 

Om det er en ny kjole, nye leggings eller nyt termotøj fra MarMar, så finder du altid et stort udvalg af de helt nye styles. 

 

Største udvalg af børnetøj fra MarMar

Vi prioriterer at have et stort udvalg af MarMar børnetøj. Vi har forhandlet MarMar siden starten, og den fælles rejse har givet os et rigtig godt samarbejde. Da vi kender de gode kvaliteter, og kender de gode mennesker der står bag brandet, er det derfor nærliggende for os at forhandle stort set hele kollektionen og alle farver. MarMar er blandt de mest populære børnetøjsbrands, og hver eneste sæson udvikler de nye styles, kvaliteter, print og farver. Vi er ret begejstrede for det.

 

MarMar størrelsesguide

Hvordan er MarMar i størrelsen? MarMar er almindeligt i størrelsen, og du skal derfor blot vælge den størrelse dit barn bruger normalt. Er du i tvivl om det skal være den ene eller den anden størrelse, så vælg den største. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

MarMar på tilbud og udsalg

Du kan også shoppe MarMar udsalg i vores udsalgskategori. Måske du er heldig at finde noget du kan bruge til nedsat pris. Når MarMar er på udsalg vil du kunne spare 30%, 40%, 50% og i sjældne tilfælde 60%. Du finder altid et godt tilbud på MarMar.

Når en sæsonfarve udgår, kan du altid finde MarMar rib på udsalg eller som et godt tilbud. Det samme gælder sæsonens farve i leopardprintet. Du finder kun sjældent MarMar basis på tilbud.
Du kan være heldig at MarMar er på Black Friday. Se mere under vores Black Friday tilbud her. Her er det en fordel at du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret. Ind i mellem har vi gratis MarMar net man kan få med i sin ordre.

 

Rabatkode på MarMar

Det sker en sjælden gang at du kan få en rabatkode til MarMar børnetøj. Rabatkoder er kun noget vi giver til dem der er medlem af My House. Som medlem af My House vil du løbende få gode tilbud som virkelig er til at forstå. Hver uge finder du nye attraktive tilbud hvor du sparer alt fra 20%, 30%, 40% eller 50%. Det koster ikke noget at være medlem af My House, men fordele for dig er der masser af.

 

MarMar med gratis fragt 

Du får gratis fragt på MarMar når du køber for over 499 kr. Dette gælder på leveringer til danske adresser. 

 

Køb MarMar og betal med børnepenge

Vi tilbyder dig også kredit i 30, 60 eller 90 dage. Det samme som børnepengekredit - det er blot dig selv der vælger længden. Du vælger hvor lang kredit du ønsker når du går gennem checkout. Du kan kun vælge at tilføje kredit når du gennemfører betalingen med Dankort. Beløbet bliver så reserveret til os - men først hævet på datoen du har ønsket.

 

Bedømmelse

★ ★ ★ ★ 

5 ud af 5 anmeldt af Ditte-Marie Godshave. 

328 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Oda jakke

  MarMar

  Oda jakke
  649,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oda jakke

  MarMar

  Oda jakke
  599,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Olio baby jakke

  MarMar

  Olio baby jakke
  549,95 DKK
  1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Otto jakke

  MarMar

  Otto jakke
  599,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Olio baby jakke

  MarMar

  Olio baby jakke
  499,95 DKK
  3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Odine termojakke

  MarMar

  Odine termojakke
  499,95 DKK
  5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Orry termojakke

  MarMar

  Orry termojakke
  349,95 DKK
  9 mdr. 2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oline termojakke

  MarMar

  Oline termojakke
  399,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Odin thermobukser

  MarMar

  Odin thermobukser
  249,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Climbingrose pusletaske

  MarMar

  Climbingrose pusletaske
  499,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Odine termojakke

  MarMar

  Odine termojakke
  499,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oline termojakke

  MarMar

  Oline termojakke
  399,95 DKK
  2 år 3 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oline termojakke

  MarMar

  Oline termojakke
  399,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Orry termojakke

  MarMar

  Orry termojakke
  349,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Odin thermobukser

  MarMar

  Odin thermobukser
  249,95 DKK
  9 mdr. 1 år 2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Orry termojakke

  MarMar

  Orry termojakke
  349,95 DKK
  9 mdr. 1 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Odin thermobukser

  MarMar

  Odin thermobukser
  249,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oline termojakke

  MarMar

  Oline termojakke
  399,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Orry termojakke

  MarMar

  Orry termojakke
  349,95 DKK
  9 mdr. 1 år 2 år 4 år 5 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Odin thermobukser

  MarMar

  Odin thermobukser
  249,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oddy regntøj

  MarMar

  Oddy regntøj
  499,95 DKK
  2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oddy regntøj

  MarMar

  Oddy regntøj
  499,95 DKK
  1 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Osmund regntøj

  MarMar

  Osmund regntøj
  549,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tilda cardigan

  MarMar

  Tilda cardigan
  549,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pytte shorts

  MarMar

  Pytte shorts
  349,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sus nederdel

  MarMar

  Sus nederdel
  379,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pacey bloomers

  MarMar

  Pacey bloomers
  249,95 DKK
  3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alba solhat

  MarMar

  Alba solhat
  199,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tavola t-shirt

  MarMar

  Tavola t-shirt
  229,95 DKK
  5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cornfield body

  MarMar

  Cornfield body
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tamra bluse

  MarMar

  Tamra bluse
  199,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Benedicte body

  MarMar

  Benedicte body
  199,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Belita body

  MarMar

  Belita body
  199,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tut wrap bluse

  MarMar

  Tut wrap bluse
  189,95 DKK
  3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rubetta heldragt

  MarMar

  Rubetta heldragt
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Piva bukser

  MarMar

  Piva bukser
  199,95 DKK
  3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pitti bukser

  MarMar

  Pitti bukser
  179,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tamra bluse

  MarMar

  Tamra bluse
  199,95 DKK
  1 år 2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Benedicte body

  MarMar

  Benedicte body
  199,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Belita body

  MarMar

  Belita body
  199,95 DKK
  1 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tut wrap bluse

  MarMar

  Tut wrap bluse
  189,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rubetta heldragt

  MarMar

  Rubetta heldragt
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Piva bukser

  MarMar

  Piva bukser
  199,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pitti bukser

  MarMar

  Pitti bukser
  179,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tiora top

  MarMar

  Tiora top
  349,95 DKK
  2 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pava shorts

  MarMar

  Pava shorts
  279,95 DKK
  3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alba solhat

  MarMar

  Alba solhat
  179,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pava shorts

  MarMar

  Pava shorts
  279,95 DKK
  3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Alba solhat

  MarMar

  Alba solhat
  179,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dolly kjole

  MarMar

  Dolly kjole
  379,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tessie bluse

  MarMar

  Tessie bluse
  299,95 DKK
  2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Berta body

  MarMar

  Berta body
  299,95 DKK
  6 mdr. 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tavola bluse

  MarMar

  Tavola bluse
  229,95 DKK
  3 år 4 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Spinning body

  MarMar

  Spinning body
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  20%
  Trold rib cardigan

  MarMar

  Trold rib cardigan

  399,96 DKK

  499,95 DKK

  9 mdr. 1 år 2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Toga t-shirt

  MarMar

  Toga t-shirt
  399,95 DKK
  9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  20%
  Trold pointelle cardigan

  MarMar

  Trold pointelle cardigan

  399,96 DKK

  499,95 DKK

  9 mdr. 1 år 2 år 3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Toga t-shirt

  MarMar

  Toga t-shirt
  399,95 DKK
  9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dennie kjole

  MarMar

  Dennie kjole
  349,95 DKK
  4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Taren bluse

  MarMar

  Taren bluse
  299,95 DKK
  1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Bibbi body

  MarMar

  Bibbi body
  299,95 DKK
  6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pico bukser

  MarMar

  Pico bukser
  249,95 DKK
  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  20%
  Dida kjole

  MarMar

  Dida kjole

  399,96 DKK

  499,95 DKK

  4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sus nederdel

  MarMar

  Sus nederdel
  379,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dikte kjole

  MarMar

  Dikte kjole
  429,95 DKK
  3 år 4 år 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sanne kjole

  MarMar

  Sanne kjole
  449,95 DKK
  3 år 4 år 5 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  20%
  Danal kjole

  MarMar

  Danal kjole

  399,96 DKK

  499,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Salma nederdel

  MarMar

  Salma nederdel
  499,95 DKK
  4 år 5 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  20%
  Bo body

  MarMar

  Bo body

  239,96 DKK

  299,95 DKK

  1 mdr. 3 mdr. 6 mdr. 9 mdr. 1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Tilka skjorte

  MarMar

  Tilka skjorte
  299,95 DKK
  1 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Pava shorts

  MarMar

  Pava shorts
  249,95 DKK
  1 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Theodora bluse

  MarMar

  Theodora bluse
  229,95 DKK
  2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år

  Vælg størrelse

328 produkter fundet

MarMar

MarMar Copenhagen - enkelt og stilrent børnetøj

MarMar Copenhagen er enkelt og stilrent tøj i et bevidst nedtonet look. MarMar er særligt kendte for deres basiskollektion i ribkvalitet, samt leopardprint som kommer i nye farvekombinationer hver sæson. Kontrasterne skaber det unikke design i MarMars kollektioner: Land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Det er de modsætninger, der gør tøjet unikt, og giver friheden til at bruge det, lige som man ønsker. Komforten er essentiel i MarMars kollektioner, og er designet til, at både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.

Mange vælger at købe deres MarMar børnetøj i webshop der også har Angulus, Bisgaard, Ver de Terre, Mini A Ture, Soft Gallery og Wheat. Alle mærker passer rigtig godt sammen, både indenfor tøj, huer, vanter, vinterstøvler og sko. Særligt elefanthuer fra MP og Huttelihut er også et virkeligt populært match.

 

MarMar bodystockings og rib basis leggings

MarMar har virkelig stor succes med deres ribtøj til børn. Det er en lækker serie i let ribkvalitet og du kan få MarMar bodystocking, heldragt, bluse og leggings i rib kvaliteten. Kompositionen er en blanding af bomuld og modal. Netop denne blanding giver en let rib som kan bruges både inderst og yderst. MarMar har også lavet basic nattøj og natkjole i rib.

Udover de almindelige basic farver, som offwhite, rosa, sort, greymelange og navy, kommer MarMar rib hvert forår og efterår med nye trendfarver. Det kan være blå, gule, røde, bordeaux, lilla, army, grøn, mint, lyseblå, lysegrøn, sort rød eller grøn. Når MarMar har en ny julekollektion finder du ofte ribserien i både en rød og grøn farve. Nyheder i MarMar ribkvalitet bliver ofte hurtigt udsolgt da der ikke produceres så meget af den.

 

MarMar babytøj

MarMar babytøj er også populært som barselsgave - især deres ribserie og gaveæsker. MarMar har en serie til nyfødte som hedder MarMar Newborn og består af slå-om heldragt, slå-om body og små bukser til helt små nyfødte babyer.
MarMar har også lavet en fin serie til for tidligt fødte børn. Denne starter allerede i str 44 cm og fortsætter i str 50 cm samt 56 cm. Det kan være svært at finde tøj til for tidligt fødte børn - også kaldet præmatur. Babytøj til præmatur finder du fra MarMar og enkelte andre brands. Er du indlagt med din for tidlig fødte baby, leverer vi også gerne direkte til hospitalet.
Der er mange som får tvillinger som er for tidligt fødte. Her kan du også finde tøj til tvillinger.

 

MarMar leopardprint

Helt fra den første kollektion har MarMar haft deres kendte leopardprint med i kollektionen. Du finder det klassiske brune leopardprint samt en mere dæmpet grå leopardprint. De to farver går altid igen som en basis style hele året.

Når der er nyheder i leo print fra MarMar skal man være hurtig. Her er det trendfarver der komplimenterer sæsonens kollektion af ensfarvede styles. Ind i mellem er der guld, sølv eller bronze i printet - virkelig smukt og eksklusivt i udtrykket. Du finder MarMar leopard kjole, leopard leggings, leopard bodystockings, leopard heldragter og leopard termojakke. Farver kan eks være brun, grå, rosa, blå, bordeaux, gul, karry, lysebrun. Altid nye farver i leopard print fra MarMar.

Er du heldig, kan du finde leopard leggings fra MarMar på tilbud eller udsalg.

 

MarMar flyverdragt og vinterjakke

Vinterovertøj er noget MarMar har specialiseret sig i. Her gælder det naturligvis nogle trendy designs og farver, men i høj grad også både komfort og funktion.
Flyverdragt, vinterjakke og skibukser fra MarMar tåler et vandsøjletryk helt op til 10.000 mm. En tommelfingerregel siger at man opnår vandtæthed allerede ved et vandsøjletryk på 3.000 mm.
Når man er ude i vådt og koldt vintervejr i mange timer, er det også vigtigt at åndbarheden er høj. Her har MarMar en åndbarhed på 10.000 g/m2, hvilket er langt højere end gennemsnittet.

De nye efterårskollektioner har altid flyverdragter, vinterjakker og skibukser som en del af overtøjet. Overtøjet er produceret under Oeko-Tex mærkningen og membranen er i thermolite. Reflekser, vindfang, aftagelig hætte og lommer er blot en del af de funktionelle og praktiske detaljer. 

MarMar laver vinterjakke eller flyverdragt i str 86 cm, 92 cm, 98 cm, 104 cm, 110 cm, 116 cm, 128 cm, 140 cm og 152 cm. Det svarer til str 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 8 år, 10 år og 12 år.

Du finder MarMar vinterjakke i hunter green, rosa, army, navy og med guldprint og glimmer. Match MarMar vinterjakke og skibukser og få et rigtig godt sæt skitøj. Hos House of Kids finder du altid den nye vinterjakke eller nye flyverdragt der er kommet.

 

MarMar termotøj

Et forår og efterår i Danmark varer ofte længe. Her kan vejret svinge meget i temperatur, og det kan derfor være rart at have en del overtøj at skifte mellem. MarMar er kendte for deres termotøj, som fås både som termojakke, termobukser og termodragt. Se hele udvalget af MarMar termotøj her.

Termotøj fra MarMar er virkelig lækkert i kvaliteten. Stoffet er blødt og stadig slidstærkt. Der er bløde ribkanter, robuste lynlåse og lommer til alle de ting man altid finder og må have med hjem. Brug MarMar termotøj som det eneste overtøj, eller suppler med regnjakke eller regnbukser. Lag på lag er rigtig smart at tænke i når vejret er omskifteligt. Du finder også regntøj fra MarMar. MarMar termotøj i huntergreen, rosa, army, navy, grå, støvet lilla. Se vores overtøj her.

 

MarMar Copenhagen til børn

MarMar er virkelig kendte for deres fantastiske kjoler. Du finder både leopard kjole, stribet kjole og kjole med print fra MarMar. Derudover finder du kjoler der er virkelig gode til fine fester hvor der lige skal være lidt ekstra detaljer. Ensfarvede kjoler, kjoler med broderie anglaise, kjoler med flæser, kjoler med sløjfer, kjoler med bindebånd… der er ikke et sted der er sparet når du køber kjoler fra MarMar. De kan bruges til alle festlige lejligheder, som eks jul, påske, konfirmation, rund fødselsdag, studentergilde, fødselsdagsfest eller måske til en hyggelig havefest.

MarMar er også gode til at lave hverdagskjoler. Her er prioriteten ofte at kjolen er en blød jerseykjole som er nem at hoppe i - og kan tåle at blive brugt både ude og inde. De bløde leopardkjoler fra MarMar er et stort hit hos mange børnehavebørn. Stoffet er let og lækkert og det er nemt at matche op med et par ensfarvede strømpebukser.

Du finder også lækre bluser, sweatshirts, skjorter og shorts fra MarMar til drengene, undertøj, nattøj og strømper fra MarMar, solhatte og accessories til baby og børn, bodyer med flæser, body i rib og body med knapper fra MarMar, regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter fra MarMar og meget mere lækkert tøj og overtøj til børn. Mor kan desuden også finde smukke pusletasker, savlesmække, stofbleer og sengetøj fra MarMar - Alt sammen hos House of Kids. 

 

Nyheder fra MarMar

Når der kommer ny kollektion fra MarMar, afholder der oftest en MarMar launch, hvor du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i nogle af de nye styles. Nogle styles kommer i mange varianter og enkelte i ganske få, som hurtigt bliver udsolgte. 

Om det er en ny kjole, nye leggings eller nyt termotøj fra MarMar, så finder du altid et stort udvalg af de helt nye styles. 

 

Største udvalg af børnetøj fra MarMar

Vi prioriterer at have et stort udvalg af MarMar børnetøj. Vi har forhandlet MarMar siden starten, og den fælles rejse har givet os et rigtig godt samarbejde. Da vi kender de gode kvaliteter, og kender de gode mennesker der står bag brandet, er det derfor nærliggende for os at forhandle stort set hele kollektionen og alle farver. MarMar er blandt de mest populære børnetøjsbrands, og hver eneste sæson udvikler de nye styles, kvaliteter, print og farver. Vi er ret begejstrede for det.

 

MarMar størrelsesguide

Hvordan er MarMar i størrelsen? MarMar er almindeligt i størrelsen, og du skal derfor blot vælge den størrelse dit barn bruger normalt. Er du i tvivl om det skal være den ene eller den anden størrelse, så vælg den største. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

MarMar på tilbud og udsalg

Du kan også shoppe MarMar udsalg i vores udsalgskategori. Måske du er heldig at finde noget du kan bruge til nedsat pris. Når MarMar er på udsalg vil du kunne spare 30%, 40%, 50% og i sjældne tilfælde 60%. Du finder altid et godt tilbud på MarMar.

Når en sæsonfarve udgår, kan du altid finde MarMar rib på udsalg eller som et godt tilbud. Det samme gælder sæsonens farve i leopardprintet. Du finder kun sjældent MarMar basis på tilbud.
Du kan være heldig at MarMar er på Black Friday. Se mere under vores Black Friday tilbud her. Her er det en fordel at du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret. Ind i mellem har vi gratis MarMar net man kan få med i sin ordre.

 

Rabatkode på MarMar

Det sker en sjælden gang at du kan få en rabatkode til MarMar børnetøj. Rabatkoder er kun noget vi giver til dem der er medlem af My House. Som medlem af My House vil du løbende få gode tilbud som virkelig er til at forstå. Hver uge finder du nye attraktive tilbud hvor du sparer alt fra 20%, 30%, 40% eller 50%. Det koster ikke noget at være medlem af My House, men fordele for dig er der masser af.

 

MarMar med gratis fragt 

Du får gratis fragt på MarMar når du køber for over 499 kr. Dette gælder på leveringer til danske adresser. 

 

Køb MarMar og betal med børnepenge

Vi tilbyder dig også kredit i 30, 60 eller 90 dage. Det samme som børnepengekredit - det er blot dig selv der vælger længden. Du vælger hvor lang kredit du ønsker når du går gennem checkout. Du kan kun vælge at tilføje kredit når du gennemfører betalingen med Dankort. Beløbet bliver så reserveret til os - men først hævet på datoen du har ønsket.

 

Bedømmelse

★ ★ ★ ★ 

5 ud af 5 anmeldt af Ditte-Marie Godshave. 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)