SPAR 30% PÅ T-SHIRTS & SHORTS - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Bisgaard

Bisgaard

Bisgaard designer børnesko i naturlige materialer med fokus på god pasform, så de små fødder bliver passet godt på. Du finder Bisgaard sko, støvler, sandaler, hjemmesko og gummistøvler til børn her hos os.

Bisgaard børnesko

Bisgaard er et dansk firma, der producerer nogle af de mest populære børnesko i Danmark. Bisgaards filosofi er enkel og klar: Børn skal have det bedste på fødderne, sko skal produceres af naturmaterialer, og pasformen skal være udgangspunktet for design og udvikling.

Designet er enkelt og stilrent. Når du køber Bisgaard sko, køber du også tryghed. Og husk: hos Bisgaard sidder sjælen i skoen! Alle Bisgaard sko bliver håndlavet i Portugal, hvor deres samarbejdspartnere har mange års erfaring med at lave de allerbedste sko i ægte læder. Bisgaard har stor succes med deres begyndersko, som er barnets første sko. Det er vigtigt, at en startersko sidder godt på foden og kan justeres med enten velcrobånd eller snørebånd.

Mange vælger at sammensætte et par Bisgaard vinterstøvler eller sko, med overtøj fra Mini A Ture, Ver de Terre, Wheat eller MarMar

 

Bisgaard hjemmesko

Gennem mange år har børnefamilier sværget til hjemmesko fra Bisgaard. Bisgaard hjemmesko er lavet i ægte skind, har fast hælkappe, og så har de velcrolukning, så du er sikker på, at dit barns små fødder får den optimale støtte. Husk at stramme velcroen godt fast, så skoen sidder til på foden. Hjemmeskoene er super bløde og består af skind både indvendigt og udvendigt. Sålerne er i ruskind med to skridsikre gummiflader, således at barnet står godt fast på gulvet. Hjemmeskoene er derfor super gode, når dit barn er ved at lære at kravle, stå op og gå. Bisgaard futter fås i mange forskellige modeller og farver, for eksempel brun, camel, rosa, sort, navy og glitter og er nok nogle af de bedste hjemmesko til børn

 

Bisgaard gummistøvler til regnvåde dage

Her finder du endnu en klassiker fra det populære danske brand. Gummistøvlerne er lavet i ren naturgummi, og har en fantastisk god pasform. 

Bisgaard har gummistøvler, der passer til alle – både smalle, normale og brede børnefødder. Gummistøvlerne Basic Rubber og Thermo har for eksempel særligt brede skafter, mens gummistøvlerne Baby Rubber, Star Rubber, Fashion Rubber og Scandinavian Rubber er lavet med et smalt skaft, som egner sig særligt til normale og smalle fødder. 

Du finder desuden Bisgaard gummistøvler med både kort og langt skaft. Det er nemlig smart at kunne vælge skaftet til eller fra på sin gummistøvle afhængigt af både alder og temperament. Det korte skaft er særligt egnet til de mindste børn, da skaftet ikke generer benet, når de små sidder ned og leger. Støvlen sidder desuden mere fast rundt om anklen, hvilket gør det lettere for dit barn at holde balancen, når han eller hun tager de første spæde skridt hen mod vandpytterne.

 

Bisgaard gummistøvler med foer til vinteren

Når kulden bider, og græsset knirker under fødderne, er det tid at skifte gummistøvlerne ud med termostøvler. En termostøvle er støbt på samme måde som en gummistøvle, men med varmt foer og termoisolering. Termostøvler er slidstærke og designet til vinterens kolde vejr og terræn.

Bisgaard termostøvler produceres med 100 procent naturligt uldfoer, som holder fødderne varme og tørre og sikrer et godt indeklima for foden. Uld er både temperaturregulerende og isolerende, hvilket sikrer dit barns fødder den bedste komfort på kolde og våde dage på legepladsen.

  

Bisgaard sandaler til piger og drenge

Bisgaard har sandaler til alle slags børnefødder. Store og små, tykke og tynde, brede og smalle. Alle Bisgaard sandaler er skabt i naturlige materialer i et klassisk design og med unikke detaljer, som passer til børn i alle aldersgrupper. Sandalerne er udstyret med enten velcrospænder eller stropper, som gør sandalen hurtig og let at tage af og på og giver god støtte til foden. 

Til de helt små fødder, anbefales ofte lukkede sandaler, som er lukket ved både hæl og tå. Lukkede sandaler beskytter nemlig fødderne lidt ekstra, når de små kravler og tager de første forsigtige skridt. Samtidigt bør en starter-sandal have fast hælkappe og en skridsikker gummisål, så den lille ankel også får god støtte og den lille fod står godt fast på alle typer underlag. Se også vores store udvalg af lukkede sandaler til børn, hvor blandt andre Ecco og Angulus har nogle super gode begyndersandaler. 

Skolebørn vil ofte foretrække åbne sandaler. Større børn har nemlig færdigudviklet deres gang og deres fødder har dermed mindre brug for støtte, når de går. Du kan dog sagtens få lukkede sandaler i større størrelser – det er nemlig en smagssag og helt op til den enkelte, hvad han eller hun foretrækker. Se vores udvalg af åbne sandaler til børn og kast også et blik på udvalget af badesandaler til børn, som er perfekte til en dag på stranden. 

Sandaler fra Bisgaard er fremstillet i ægte kalveskind, hvilket gør sandalerne bløde og komfortable at have på. Bisgaard sandaler til børn kommer næsten altid i klassiske farver som brun, cognac, sort og navy, men der er også ofte modeller i både gul, rosa og med glimmer. Uanset hvilken model du og dit barn er på jagt efter, er der et bredt udvalg at gå på opdagelse i hos Bisgaard. 

 

Bisgaard chelsea støvler

Bisgaard er også kendt for den klassiske korte chelsea støvle, som fås både med elastik i begge sider, eller elastik på ydersiden og lynlås på indersiden. Bisgaard Chelsea elastik støvle er super komfortabel og fodformet, så dit barns tæer har masser af plads at bevæge sig på. Chelsea støvlen kommer altid i klassiske farver, og enten med eller uden budapest mønster på snuden. 

 

Bisgaard vinterstøvler med TEX-membran

Gå ikke en vinter i møde uden et par vinterstøvler fra Bisgaard. Med et par vinterstøvler fra Bisgaard er dit barn sikret et par støvler i højeste kvalitet. Blandt det store udvalg finder du eksempelvis vinterstøvler med velcrolukning, vinterstøvler med snøre, vinterstøvler med lynlås og vinterstøvler med elastik. Vinterstøvler fra Bisgaard produceres i 100 % naturlige materialer som læder, ruskind, tekstil og uld og har super god komfort for små aktive fødder. Bisgaard laver vinterstøvler til både piger og drenge, og blandt deres store udvalg finder du både klassiske signatur styles og innovative modeller med unikke detaljer. 

Bisgaards vinterstøvler med TEX består af tre lag: foer, TEX-membran og yderlæder. Bisgaard har udviklet deres egen speciallavede TEX-membran, som sørger for at holde dit barns fødder tørre vinteren igennem. En TEX-membran er et tyndt lag, som er placeret mellem støvlens yderste lag og støvlens inderfoer. Membranen er ikke synlig, men består af bitte små porer, som er så tilpas små til, at vand ikke kan trænge ind og samtidig nøjagtigt store nok til, at varmen fra dit barns fødder kan fordampe ud. Vinterstøvler med TEX-membran har dermed den fordel, at de både er vandafvisende og sikrer god åndbarhed og dermed optimalt indeklima for dit barns fødder, som holdes både varme og tørre.

I virkeligheden gør TEX-membranen det samme som et par GORETEX-sko, sidstnævnte er blot et registreret mærke. Husk først at bruge vinterstøvler med TEX-membran, når temperaturen falder til fem grader og derunder, ellers bliver de for varme.

Bisgaards TEX-membran er desuden både PTFE- og PFC-fri. PTFE er mistænkt for at være skadelig for menneskers helbred og PFC er mange hundrede år om at blive nedbrudt i naturen. Heldigvis takker Bisgaard altså nej til disse stoffer, og faktisk er TEX-membranen fra Bisgaard lige så grøn og genanvendelig som en plastikflaske.

 

Tilpasset børn og skabt med respekt for naturen

Hos Bisgaard er pasformen udgangspunktet for design, og derudover har det helt fra start været naturligt at tænke miljø og bæredygtighed ind i alle aspekter af forretningen. Naturen er en del af inspirationen til Bisgaards smukke sko og indgår i alle faser af støvlens udvikling lige fra den første streg på papiret til valg af materialer på det endelige produkt. Derfor er det for Bisgaard også meget vigtigt, at naturen behandles med respekt og omtanke. De naturlige materialer er håndplukket, og hos Bisgaard går de ikke på kompromis med kvaliteten. 

Alle Bisgaards kollektioner er fri for skadelig kemi, og der stilles strenge krav til leverandører og samarbejdspartnere for at opretholde dette. Bisgaard arbejder med økologisk bomuld, og ulden i Bisgaards vinetrstøvler kommer fra specialiserede farme i New Zealand, som sikrer dyrevelfærd og stammer udelukkende fra får, som ikke udsættes for mulesing-metoden i klipningen. 

I det hele taget arbejder Bisgaard med en række initiativer for at beskytte naturen. Al emballage er for eksempel FSC-certificeret, hvilket garanterer, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at der ikke fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere. Og så laver Bisgaard desuden ikke flere sko, end de kan sælge. Det vil sige, at skoene hovedsageligt produceres efter ordre og dermed minimeres spild i produktionen – vi kan trods alt kun have et par sko på af gangen. 

 

Bisgaard på tilbud

Nogle gange har man faktisk lov til at være heldig! Følelsen af at falde over et godt tilbud er altså bare lækker, og i vores udsalgskategori kan du ofte gøre et vaskeægte kup. Vi får dagligt nye varer ind ad døren, og for at få plads til det hele på hylderne, må de ældre modeller og kollektioner pensioneres i udsalgskategorien

Du kan derfor være heldig at finde super lækre sager fra for eksempel Bisgaard på tilbud – tag et kig med det samme. 

 

Fri fragt på dit Bisgaard køb

Har du fyldt kurven op? Så snart du har købt for 499 kroner, udløser dit køb automatisk fri fragt, og vi går straks i gang med at pakke dine varer. Du får altid 30 dages returret, og den gode service følger naturligvis med i købet.

 

Rabat på nyheder fra Bisgaard

Måske du ikke har fået fyldt helt op i skoskabet endnu? Foruden Bisgaard har vi også et stort udvalg fra for eksempel Aigle, Angulus og Ecco, som er stærke brands når det kommer til både vinterstøvler til børn, termostøvler til børn og gummistøvler til børn.

Som medlem af vores gratis My House Kundeklub får du 10 procent rabat på nye varer fra Bisgaard, og så får du desuden adgang til eksklusive tilbud og nyheder før andre. Du tilmelder dig nemt og hurtigt nederst på siden eller ved at klikke på linket her i teksten – og skulle du fortryde, er det mindst lige så nemt og hurtigt at afmelde dig igen.

Hos House of Kids ønsker vi dig god jagt og god fornøjelse med shoppingen – og husk, vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis der dukker spørgsmål op undervejs!188 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  23 24 26 27 28 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 23 24

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Billie sandaler

  Bisgaard

  Billie sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Angus sandaler

  Bisgaard

  Angus sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Angus sandaler

  Bisgaard

  Angus sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Angus sandaler

  Bisgaard

  Angus sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Angus sandaler

  Bisgaard

  Angus sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Carly sandaler

  Bisgaard

  Carly sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Carly sandaler

  Bisgaard

  Carly sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  22 23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Carly sandaler

  Bisgaard

  Carly sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  22 23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Carly sandaler

  Bisgaard

  Carly sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  21 22 23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Carly sandaler

  Bisgaard

  Carly sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  21 22 23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Carly sandaler

  Bisgaard

  Carly sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  22 23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Ami sandaler

  Bisgaard

  Ami sandaler

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  25 27 28 29

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Ami sandaler

  Bisgaard

  Ami sandaler

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  25 26 27 28 29

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anni sandaler

  Bisgaard

  Anni sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anni sandaler

  Bisgaard

  Anni sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anni sandaler

  Bisgaard

  Anni sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anni sandaler

  Bisgaard

  Anni sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  24 25 26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anni sandaler

  Bisgaard

  Anni sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anni sandaler

  Bisgaard

  Anni sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Aya sandaler

  Bisgaard

  Aya sandaler

  419,97 DKK

  599,95 DKK

  22 23 24

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Beka sandaler

  Bisgaard

  Beka sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Beka sandaler

  Bisgaard

  Beka sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cali sandaler

  Bisgaard

  Cali sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  23 24 25 26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cali sandaler

  Bisgaard

  Cali sandaler

  384,97 DKK

  549,95 DKK

  23 24 25 26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Ally sandaler

  Bisgaard

  Ally sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  32 33 34 35 36 37 38

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Ally sandaler

  Bisgaard

  Ally sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  32 33 34 35 36

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Louis sandaler

  Bisgaard

  Louis sandaler

  279,97 DKK

  399,95 DKK

  26 27 28 29 30 31 32 33 34

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Louis sandaler

  Bisgaard

  Louis sandaler

  279,97 DKK

  399,95 DKK

  26 27 28 29 30 31 32 33 34

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Louis sandaler

  Bisgaard

  Louis sandaler

  279,97 DKK

  399,95 DKK

  26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nico sandaler

  Bisgaard

  Nico sandaler

  349,97 DKK

  499,95 DKK

  26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Nico sandaler

  Bisgaard

  Nico sandaler

  349,97 DKK

  499,95 DKK

  26 28 29 30 31 32 33 34 35

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Anette sandaler

  Bisgaard

  Anette sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Alexa o sandaler

  Bisgaard

  Alexa o sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Alexa c sandaler

  Bisgaard

  Alexa c sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  27 28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Alexa c sandaler

  Bisgaard

  Alexa c sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  27 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Alison sandaler

  Bisgaard

  Alison sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  30 31 32 33 34 35 36 37

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Clea sandaler

  Bisgaard

  Clea sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  32 33 34 35 36 37

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cille sandaler

  Bisgaard

  Cille sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  32 33 34 35 36 37

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cille sandaler

  Bisgaard

  Cille sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  32 35 38

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Adam sandaler

  Bisgaard

  Adam sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  28 29 30 31 32 33

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cassidy sandaler

  Bisgaard

  Cassidy sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cassidy sandaler

  Bisgaard

  Cassidy sandaler

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  27 28 29 30 31

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Becca sandaler

  Bisgaard

  Becca sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  27 28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Aksel sandaler

  Bisgaard

  Aksel sandaler

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  28 29 30 31 32 33

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Cana sandaler

  Bisgaard

  Cana sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  28 29 30 31

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Agnes sandaler

  Bisgaard

  Agnes sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Agnes sandaler

  Bisgaard

  Agnes sandaler

  489,97 DKK

  699,95 DKK

  28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Matti tex sneakers

  Bisgaard

  Matti tex sneakers
  699,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Matti tex sneakers

  Bisgaard

  Matti tex sneakers
  699,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Matti tex sneakers

  Bisgaard

  Matti tex sneakers
  699,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Matti tex sneakers

  Bisgaard

  Matti tex sneakers
  699,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sigge tex sneakers

  Bisgaard

  Sigge tex sneakers
  599,95 DKK
  21 22 23 24 25 26

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sigge tex sneakers

  Bisgaard

  Sigge tex sneakers
  599,95 DKK
  21 22 23 24 25

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sigge tex sneakers

  Bisgaard

  Sigge tex sneakers
  599,95 DKK
  21 22 23 24 25 26

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Pan tex sneakers

  Bisgaard

  Pan tex sneakers

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Pan tex sneakers

  Bisgaard

  Pan tex sneakers

  524,97 DKK

  749,95 DKK

  28 29 30 31 32

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ray tex sneakers

  Bisgaard

  Ray tex sneakers
  799,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Ray tex sneakers

  Bisgaard

  Ray tex sneakers
  799,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Karla tex sneakers

  Bisgaard

  Karla tex sneakers
  799,95 DKK
  26 27 28 29 30

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Juno sneakers

  Bisgaard

  Juno sneakers

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  22 23 24 25 26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Juno sneakers

  Bisgaard

  Juno sneakers

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  23 24 25 26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  30%
  Juno sneakers

  Bisgaard

  Juno sneakers

  454,97 DKK

  649,95 DKK

  23 24 25 26 27 28

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stevie sko

  Bisgaard

  Stevie sko
  499,95 DKK
  22 23 24 25 26 27

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stevie sko

  Bisgaard

  Stevie sko
  499,95 DKK
  22 23 24 25 26 27

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter