10% rabat ved ordrer over 799,- // Kode: 10easter // Gælder ikke på nedsatte varer

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Vinterjakker

vinterjakke

Hvilken størrelse skal du vælge?

Du bør generelt vælge en vinterjakke i samme størrelse som højden på dit barn. Hvis dit barn er mellem 81-86 cm høj, anbefaler vi, at du vælger str. 86. 

Hvis du vælger en alt for stor eller lille vinterjakke, risikerer du, at dit barn går rundt og fryser i vinterjakken, når der er for meget plads i den.

Vær opmærksom på, at der kan være lidt forskel på størrelserne fra brand til brand. Nogle mærke er til den store side andre til den lille. Vi informerer, så vidt muligt, om det på vores varekortet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores kunderservice på tlf. 87 800 406 eller email: mail@houseofkids.dk.

. . . . .

Tips og tricks om vinterjakker

  • Du kan med fordel købe vinterjakken med plads til at vokse i. Men pas på med, at den bliver alt for stort, det kan godt gå ud over bevægelsesfriheden. 
     
  • Husk altid at skrive navn i vinterjakken, inden den kommer med i vuggestue, børnehave eller skole. Der er nemmere for både børn og voksne at få vinterjakken tilbage til rette ejermand.

Anorak

Mange forældre er vilde med det stilrene og klassiske anorak look med den store hætte og lommen på brystet. Bemærk, at der er lynlås i alle anorakker til børn, som gør dem nemmere at få på. Lynlåsen kan være placeret på ryggen, i siden eller skråt foran.
Anorakker er mest populære op til 6 års alderen, herefter er det andre typer vinterjakker, der kommer på banen.
Til helt små børn kan det være en fordel, at du vælger en anorak med lynlås i ryggen. Den kan åbnes helt op, og er nem at give dit barn på (lidt ligesom at give et forklæde på).

Når dit barn bliver lidt mere selvkørende, kan du vælge en anorak, hvor lynlåsen er placeret foran eller i siden. Sådan en model er nem for dit barn at trække over hovedet og lyne. Du kan bruge anorak til både drenge og piger.

Tip! Det smarte ved denne type anorak er, at du undgår, at dit barn går rundt udenfor med åben jakke på iskolde dage.
 

Korte og 3/4 lange jakker

Vinterjakker der går til hofterne, kalder vi for korte vinterjakker. For at undgå at vinden trækker op under jakken, er der enten ribkant, elastik eller velcro lukninger nederst på jakken. For at give lidt varme til lænden, er der mange modeller, som går lidt længere ned bagpå. De korte vinterjakker har et let og til tider mere sporty-look.
3/4 lange vinterjakker går ned over numsen. Når jakken går ned over numsen, bliver en større del af kroppen holdt varm. Hvis der ovenikøbet er snefang i jakken, forhindrer det, at der kommer vind og sne. Mange af de 3/4 lange vinterjakker har elastik eller snørre i taljen. Denne funktion gør, at overkroppen holdes ekstra varm, når varmen ikke så let kan slippe ud, samtidig med vind og vand forhindres i at trænge ind på kroppen nedefra.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER