SPAR NU 50% PÅ HUMMEL & MIKK-LINE I WINTER SALE

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search


 

Vinterjakker

Når sommerdagene bliver færre og temperaturerne falder, er det tid til at skifte de lette sommer- og overgangsjakker ud med varme vinterjakker. Men hvad bør du være opmærksom på i søgen efter den helt rigtige jakke? Vi giver dig her nogle tips.

Hos House of Kids har vi et væld af vinterjakker til børn i høj kvalitet fra for eksempel mærker som Mini A Ture, Wheat, Molo og Hummel.


Funktionalitet

Når man snakker vinterjakker, kan man ikke komme udenom, at kvalitet og funktionalitet er to vigtige nøgleord. 

Vinterjakkens egenskab til at holde dit barn varmt og tørt er noget af det allervigtigste. Her benytter man blandt andet begrebet vandsøjletryk, der angiver, hvor stort et vandsøjletryk materialet kan tåle, får vand trænger igennem. Jo højere vandtrykket er, jo mere modstandsdygtigt er jakken. Derudover er tapede sømme også vigtige i forhold til at holde vand og slud ude.

En anden ting du også bør overveje er vinterjakkens åndbarhed. Denne afgør, i hvor høj grad barnet kan komme af med fugten, der opstår, når det leger udendørs i koldt vintervejr. 

Reflekser er også essentielt på vinterjakker, idet de er med til at holde dit barn sikkert i trafikken, når mørket falder på. 

 

Valg af størrelse

Endeligt er det vigtigt at vælge den størrelse, der passer til dit barn. Vælger du en for lille eller stor jakke risikerer du nemlig, at jakken ikke virker efter hensigten. Vær opmærksomhed på, at der kan være forskel på størrelserne fra mærke til mærke.

 

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på tlf. 87 800 406 mellem kl. 8.00 og kl. 16.00 eller ved at sende en mail til mail@houseofkids.dk.

 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00