0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Veste til børn

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af overtøj til børn, bl.a. dejlige, varme veste til børn fra mærker af høj kvalitet. Du finder røde, gule, grønne, sorte, brune og grå veste til børn, veste med knapper og veste med lynlås. Hos House of Kids finder du veste til børn i størrelse 92, 98, 104, 110 og 116 fra skønne mærker som Ver de Terre og Mini A Ture.

 

Varme veste til børn

En dejlig, varm vest kan bruges som en perfekt middelvej til det skiftende vejr i Danmark. En vest kan bruges uden på en sweatshirt og hjælper barnet med at holde varmen tæt på kroppen samtidigt med at barnet kan få luft til kroppen og endnu bedre bevægelighed. En vest kan erstatte overgangsjakker da den giver barnet varme, og sammen med strik eller tykke trøjer kan en vest også sagtens bruges som en jakke om vinteren når der ikke er behov for vand- og vindtætte materialer på armene. En vest ser også sej ud og kan pifte et outfit rigtigt fint op. Er det lidt for varmt til for meget polstring, er det også nemt bare at vælge at lade vesten stå åben for at få luft til kroppen, men stadig holde direkte træk væk fra ryggen. 

Find lækre, tykke veste til drenge og piger på shoppen i dag og vær godt dækket ind i vintergarderoben.

 

Veste på kredit

Det skal være nemt at handle ved House of Kids nogle gange er det bare rarere at kunne vente med betalingen. Det er selvfølgeligt også en mulighed hos os, da du kan vælge at betale med eksempelvis børnepengekredit. Du kan også vælge at betale med kredit på 30, 60 eller 90 dage - det er helt op til dig. Du kan derfor købe din vest til børn i dag og betale når det passer dig bedre. 

 

Veste på tilbud

Vi sørger løbende for at flytte ældre modeller og kollektioner hen i vores udsalgskategori. Det gælder også overtøj og du kan derfor sagtens være heldig at finde den helt rigtige vest på tilbud under fanen sale. Slå et smut forbi og gør et kup på veste til børn til rigtigt gode priser. 

Handler du for mere end 499 kr. får du desuden fri fragt, altid hurtig levering til hele Danmark, samt 30 dages returret.

 

BEDST SOLGTE Veste

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)