LIGE NU: 60% PÅ +1300 STYLES

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Termotøj

Termodragt eller 2-delt sæt?

Mange foretrækker en termodragt til deres børn i kravlealderen, den er nemmere for dit barn at kravle i. Termodragten holder også dit barn dejligt varmt på hele kroppen, når den nu ikke “skiller” på maven.

Du får masser af fleksibilitet, når du vælger et 2-delt termosæt; termojakke og termobukser. Er det lunt kan du nøjes med at give dit barn termojakken på, hvis det er hundekoldt kan begge dele tages i brug.

En anden fordel ved et 2-delt sæt er, at dit barn kan bruge jakken som en overgangsjakke, særligt nu hvor termotøjet til børn er blevet så modepræget. Skal termojakken være ekstra varm, skal du vælge en af de styles med fleecefoer i jakken.

. . . . . 

Funktionelle detaljer

Termotøj er typisk lavet i polyester og består af tre lag stof, der er svejset sammen. Det er kombinationen af de tre materialetyper, der tilsammen giver termotøjet den isolerende, åndbare, vindtætte og vandafvisende effekt.

Forstærket med kraftig nylon på knæ er værd at kigge efter, hvis dit barn er vild med at lege i sandkassen, også selvom sandkassen er våd. Forstærkningerne minimerer risikoen for at termobukserne bliver gennemblødt.

Ribkanter i ærmegab, bukseben og i halsudskæringen holder vind og vand ude. Det lille hul til tommeltotten, der er i ærmegabets ribkant på mange styles, er mange børn vilde med. Det luner nemlig så dejligt på håndleddet og håndryggen, når ærmet kan trækkes ud over håndleddet.

. . . . . 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)