0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Softshell

softshells

Smart og praktisk

Softshells er åndbare, vindtætte og vandafvisende. En softshell er en alsidig jakke - en gylden middelvej mellem en regnfrakke og en lun sweater.

Mange softshells har elastikafslutning i ærmekanten. Elastikafslutningen holder regn og vind ude, samtidig med at tøjet under ikke smutter ud og bliver vådt.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal hætten kunne tages af. Det er naturligvis for at undgå kvælning. Af samme årsag må der heller ikke være snøre i hætten.

For at øge trafiksikkerheden, er det vigtigt, at der er reflekser på softshellen både foran og bagpå.

Softshells er lavet i tætvævet polyester. Mange brands har tilføjet 8-10% elastan eller spandex, det giver en lækker og behagelig stretchkvalitet.

. . . . . 

Sådan vasker og vedligeholder du softshells

De fleste softshells kan vaskes på 30 eller 40 grader. For at være på den sikre side, anbefaler vi, at du læser vaskeanvisningen.

En softshell holder sig pænere, og bliver mindre slidt, hvis du vender den på vrangen og lyner lynlåsen, inden du starter vaskemaskinen.

Vil du vide mere om, hvordan du vasker og imprægnerer din softshell?

. . . . . 

Åndbarhed og vandsøjletryk

Åndbarheden er et udtryk for, hvor godt materialet er til at lade kropsvarmen trænge ud gennem stoffet. Jo højere tal - jo mere åndbart. Softshells har typisk en åndbarhed på 3000 g/m2, enkelte styles helt op til 5000 g/m2.

Softshells er lavet i tætvævet stof med vindtætte og åndbare egenskaber. Jo mere vind der kan komme gennem stoffet, jo mere kropsvarme kan der også trænge ud. Du vil derfor opleve, at en meget vindtæt softshell er mindre åndbar, og omvendt. Hvis du køber en særlig åndbar softshell, vil den ikke være helt så vindtæt. Softshells foret med fleece eller et tyndt meshfoer, er mere vindtætte end dem uden foer.

Softshells med et vandsøjletryk over 3000 mm og tapede sømme betegnes som 100% vandtætte. Er der ikke tapede sømme, kan regnen trænge ind gennem syningerne, og er derfor ikke vandtætte.
Hvis vandsøjletryk er under 3000 mm er softshelljakken vandafvisende. Det betyder, at vandet kan trænge igennem stoffet, hvis dit barn opholder sig ude i voldsomt regnvejr.

. . . . . 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00