SPAR 30% PÅ WHEAT & HUMMEL - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

  

 

. . . . .

Hvilken størrelse skal flyverdragten være?

Der skal være plads til at kravle, løbe, hoppe, danse eller blot sidde i sandkassen i timevis og lave sandkager i den nye flyverdragt. Bevægelsesfriheden er alfa og omega. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse dit barn.

Køber du en aaalt for stor flyverdragt, vil dit barn nærmest drukne i den og endda risikere at snuble i de aaalt for lange bukseben.

Er flyverdragten derimod så lille, at den strammer og er stumpet, kan det hæmme dit barns bevægelser, og i værste fald kan dit barn fryse, når kroppen ikke bliver holdt varm over det hele.

Husk! I dit barns første år vokser han/hun så hurtigt, at du ikke kan bruge flyverdragten år efter år - hvad der passede sidste vinter er sikkert for kort på benene i år.

Som udgangspunkt skal du vælge en flyverdragt i samme størrelse som barnets højde i centimeter. Den regel gælder indtil dit barn fylder tre år. Dvs. er dit barn 62 cm i længden, skal du vælge str. 62.

Men hvor der er regler, er der undtagelser. Husk derfor, at tage de kritiske briller på, når du skal vælge størrelser. Har du en buttet baby, kan det være du skal gå en størrelse op. Er det derimod en lille my, der skal have ny flyverdragt, kan det være du skal følge reglen.

Når du skal købe flyverdragt til lidt større børn, kan det være lidt af en udfordring at finde den rigtige størrelse, fordi der kan være stor forskel på størrelser fra producent til producent.

Som udgangspunkt passer en flyverdragt i str. 110 til et barn, der er 110 cm høj. Hvis barnet ligger mellem to størrelser, kan du med fordel vælge den flyverdragt, der er lidt til den store side. Det giver plads til at vokse, samt til et ekstra lag tøj indenunder på kolde dage.

Når du får flyverdragten hjem, er det vigtigt at du tjekker om den passer i faconen til dit barn, og ikke strammer nogen steder. Når dit barn står oprejst, skal der være en knytnæves længde fra skridtet til flyverdragtens kant - dit barn skal ubesværet kunne sætte sig på hug med foroverbøjet ryg i flyverdragten.

. . . . .

. . . . .

Forskellige guides

Sko

Vi måler alle vores sko indvendigt, og målene finder du på hver enkelt model på varekortet. Vi tager forbehold for mindre afvigelser.

Vi anbefaler et voksetillæg på ca 1,5 cm på almindeligt fodtøj. Derudover anbefaler vi et voksetillæg på ca 1,0 cm når det er ballarinasko eller startersko.

 

Strømper

Strømper er som oftest lavet i skostørrelser. Eks skal du vælge str 22-25 hvis dit barn bruger str 23 i sko. 

Vær opmærksom på at strømper altid kryber en smule, og det vil derfor være bedst at vælge nummeret større, hvis du skulle være i tvivl.

 

Strømpebukser

Strømpebukser er som oftest lavet så størrelsen vælges udfra barnets længde. Eks skal du vælge str 110 cm hvis dit barn er 104 cm høj.

Vær opmærksom på at strømpebukser altid kryber en smule, og det vil derfor være bedst at vælge nummeret større, hvis du skulle være i tvivl.

 

Huer

Mange huer har størrelser som er angivet som omkredsen på barnets hoved.

Målet er i cm, og du måler omkring barnets pande og baghovede.

Vær opmærksom på at børn har forskellig hovedmål selvom de har samme alder, så hvis dit barn har et lidt større hoved end sine jævnaldrende, skal du vælge nummeret større.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Hverdage mellem kl 8.00 og 15.30 på tlf. +45 87 800 406

Alle dage på mail@houseofkids.dk

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00