SPAR 30% PÅ WHEAT & HUMMEL - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Returret
House of kids giver dig 30 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Nem retur i DK
Vi har gjort det rigtig nemt for dig at sende varer retur. Det skal være nemt at handle online, også hvis det viser sig at varerne skal retur igen. Vi vedlægger en returlabel i din pakke. Den er forudbetalt til leveringer i dk, og kan derfor benyttes, uden du skal gøre andet end at aflevere pakken til forsendelse.
OBS: Hvis du sender retur fra en GLS Pakkeshop skal du have en kvittering fra dem om at de har modtaget pakken.

Når vi modtager returpakken betaler vi pengene for varen tilbage til dig. Af dette beløb fratrækkes der 39 kr. for brug af returlabelen.

Du er naturligvis velkommen til ikke at benytte vores label, og selv sørge for at varerne sendes retur til os. I så fald får du det fulde beløb for varerne retur.

Når du sender varer retur, er det dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til os. Dette gælder både når du selv betaler porto, og når du benytter vores vedlagte returlabel. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet.
Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt. Vores kundeservice vil dog altid gerne hjælpe dig gennem forløbet.


Vi betaler altid pengene tilbage på returvarer
Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du derfor gå i shoppen og bestille denne. Dette sikrer at din nye størrelse leveres til dig hurtigt, og at din kvittering matcher netop det du har købt.

Diverse
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Da House of Kids sælger nye varer, vil en evt værdiforringelse altid beløbe sig til ingen værdi. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste standardlevering som vi tilbyder).
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du har fremlagt dokumentation for hvilket indhold du har sendt til os, samt dokumentation for at pakken er sendt. Dette i form af trackingkode.

Er varen leveret i en pose eller anden form for emballage, skal varen returneres i denne.
OBS: Brug ikke skoæsker som forsendelsesemballage, da vi så ikke kan sælge varen igen.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter du har modtaget samtlige af de varer du har bestilt. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at vælge ikke at afhente din pakke.

Hvis du ikke selv sender pakken retur, bliver House of Kids pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet når returvarerne refunderes. Gælder både ved »modtagelse nægtet« og ved »uafhentet pakke«. Gælder både leveringer i Danmark og udland. Vær opmærksom på at pakker der kommer fra udlandet kan være høje i returpris. Gælder naturligvis ikke hvis du selv har sendt den retur som en almindelig returvare, som normalt vil være tilfældet.

House of Kids modtager ikke pakker der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender med tracking nummer. House of kids tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Når du har sendt en vare retur, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen og refunderet dit tilgodehavende. I mailen er der vedhæftet en kreditnota hvor du har et overblik over hvad der er refunderet. Du vil altid få refunderet beløbet til samme kortbetaling som du brugte ved bestilling, medmindre du har ønsket andet. Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00