FÅ 10% I RABAT VED KØB OVER 999 KR
BRUG KODE: 999RABAT

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Regntøj

 

regntøj til børn

Hvilken type regntøj skal du vælge?

Det regner meget i Danmark, derfor er et regnsæt et “must-have”. Der findes to typer regntøj hhv. PU og polyester. PU føles som gummi og er 100% vandtæt - men er ikke så åndbart. Polyester føles som tekstil og er mere åndbart - men ikke 100% vandtæt.

Inden du køber regntøj, er det en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad dit barns behov er. Har du fx et barn i skovbørnehave, der er ude hele året rundt, er det et vandtæt PU regnsæt, du skal gå efter. Går dit barn i skole og kun er ude i korte periode af gangen, kan det være et regnsæt i polyester dækker behovet.

Regntøj i polyester er et stoflignende materiale, som er en kombination af 60% polyester og 40% PU. Fordelen ved denne type regnsæt er, at åndbarheden er helt i top, og dit barn kommer nemt af med kropsvarmen. Den gode åndbarhed betyder, at regntøjet er knap så vandtæt som et regnsæt i PU. Det er vandsøjletrykket, der afgører, hvor vandtæt et regnsæt er. Et højt vandsøjletryk betyder at regnsættet er meget vandtæt. Det samme gælder for åndbarheden, jo højere tal - jo mere åndbart.

. . . . .

Sådan vedligeholder du regntøjet

Det er vigtigt at vedligeholde regntøjet, så holder det sig pænt længere og virker efter hensigten. Du skal altid læse vaskeanvisningen i regntøjet, inden du lægger det i vaskemaskinen og klapper lågen i!

 

. . . . .

Tips til regntøj

 • Du kan godt købe regntøj med plads til at vokse i. Men pas på med det ikke bliver alt for stort, det kan gå ud over bevægelsesfriheden.
   
 • Kommer der en lille flænge eller hul i regnsættet, kan du sætte et stykke Gaffa tape på indersiden. Det hjælper med at holde vandet ude, men er ikke så godt som et regnsæt uden huller.
   
 • Fodstropper i elastik har det med at blive slidt. Hvis du er lidt fiks på fingerne, kan du sætte nye fodstropper på. Du skal blot finde en velassorteret stofbutik, og købe en strimmel stropelastik. Tilpas længden efter behov og klip et par huller i hver ende af stropelastikken, som passer til den knap, der sidder i buksebenet. Nu er elastikken klar til at blive knappet på bukseben.
   
 • Undgå at regntøjet bliver jordslået ved at hænge det til tørre. Skulle du glemme det og der er kommet pletter, kan du prøve at fjerne pletterne med Rodalon. Der er også andre mere miljøvenlige metoder, hvor du kan dubbe pletterne med citronsaft, fugtig salt eller ufarvet husholdningseddike.
  NB. Alle produkter har en blegende effekt, som lysner de mørke skjolder. Så dup på indersiden af regntøjet.
   
 • Skriv navn i både jakke og bukser, inden regntøjet tages i brug. Det gør det nemmere for både børn og voksne i institutionen at få regntøjet tilbage til den rette ejer.
   
 • Regntøj med specielt print eller en anderledes farve gør det nemmere for dig og pædagogerne at finde dit barn på legepladsen.

. . . . .

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER