25% på vinterjakker & flyverdragter

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Privatlivspolitik - Behandling af personoplysninger.

House of Kids er dataansvarlig og vi passer godt på dine data. Her fortæller vi hvordan vi behandler dine data, samtidig sikre vi at dine data behandles i overensstemmelse med persondataforordningen.

I forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevslisten, My House eller din ordre hos House of Kids har du indtastet eller afgivet en række personoplysninger, herunder særligt:

Navn

Adresse

Telefonnummer

Mail-adresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve eller ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, og vi opbevarer disse efterfølgende, så du lettere kan handle ved os en anden gang eller fortsat kan modtage tilbud og nyheder som ønsket.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores behandling af dine data.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Hvis du har meldt dig ind i My House gemmer vi dine personoplysninger og oplysningerne om dine køb hos os, så du fremadrettet nemt kan logge ind og modtage særlige tilbud mm. indtil du meddeler os, at du ikke længere ønsker at have en konto hos os.

Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at opbevare for vores forretningsdrift, f.eks. opbevarer vi fakturaer i henhold til kravene i Bogføringsloven.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@houseofkids.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb eller nyhedsbreve, såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve. Disse tredjeparter er databehandlere,og derfor er der indgået databehandleraftaler med disse leverandører, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Følgende databehandleraftaler foreligger hos House of Kids

-NETS/DIBS

-Ubivox

-Improving

-Skanderby

-GLS

-Consignor

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Hvis du ønsker oplysning om, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, skal du endelig kontakte os på

House of Kids
CVR-nr. 29 83 13 86
Jernaldervej 10
8300 Odder
Tlf.: 87 80 04 06
E-mail: mail@houseofkids.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER