0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Overgangsjakker

overgangsjakker til børn

Kært barn har mange navne

Forårsjakke, sommerjakke, overgangsjakke… kært barn har mange navne. Vi kalder den lette og funktionelle jakke for en overgangsjakke. Altså en jakke, der har funktioner, som kan klare det omskiftelige vejer i for- og sensommeren.

Funktioner

Der er ofte et tyndt bomuldsfoer eller glat polyester foer i overgangsjakker. Enkelte modeller har et bomuldsfoer med let polyester fyld, en lidt dyne-agtig kvalitet, som gør jakken lidt varmere.

Polyester, nylon og bomuld er de foretrukne materialer, når der skal designes overgangsjakker. De fleste modeller er i 100% polyester.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal hætten kunne tage af. Det er naturligvis for at undgå kvælning. Af samme årsag må der heller ikke være snøre i hætten.

For at øge trafiksikkerheden, er det vigtigt, at der er reflekser på overgangsjakken - både foran og bagpå. Hvis du ikke synes, der er nok reflekser på, kan du naturligvis selv sætte ekstra på.

. . . . . 

Vask af overgangsjakken

Du skal vaske dit overtøj så lidt som muligt. Hvis du kan fjerne snavset med en fugtig klud, er det til enhver tid at foretrække - både for miljøet, overtøjet og din pengepung.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)