MID SEASON SALE ER STARTET! SPAR OP TIL 30%

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Børnetøj på udsalg

Her finder du vores store udsalg af børnetøj og børnesager, som er alt fra lækkert børnetøj på tilbud, billige sko til børn, legetøj og interiør på tilbud og udstyr på udsalg. Du finder det hele til nedsatte priser fra populære mærker.
4 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  40%
  Bear + bunny DIY

  Fabelab

  Bear + bunny DIY

  71,97 DKK

  119,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Gingerbread Cookie Craft DIY

  Fabelab

  Gingerbread Cookie Craft DIY

  59,97 DKK

  99,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Winter Friends Kit DIY

  Fabelab

  Winter Friends Kit DIY

  47,97 DKK

  79,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Sweets guirlande DIY

  Fabelab

  Sweets guirlande DIY

  59,97 DKK

  99,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

4 produkter fundet

Børnesager på udsalg

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af børnetøj og børnesager på udsalg. Det kan hurtig løbe op med en lille en derhjemme, som man jo bare gerne vil give det bedste. Derfor er det virkelig rart nogle gange, at kunne finde nogle skønne børnesager på tilbud til rigtig gode priser. Hos House of Kids finder du børnetøj udsalg, hvor der er børnesko på tilbud, pigetøj og drengetøj på udsalg, samt legetøj og interiør til børneværelset på tilbud. Vi sørger nemlig for løbende, at flytte ældre varer, modeller og kollektioner over i vores populære udsalgskategori, ligesom du også finder alle vores kampagnevarer med reducerede priser under fanen sale. Vi får nemlig rigtig mange spændende nye varer ind meget ofte, og det er der slet ikke plads til på hylderne. Derfor finder du altid mange spændende sager til både store og små børn i udsalgskategorien.

Husk! Bare fordi du handler til ekstra gode priser under udsalg, følger den samme gode service selvfølgelig altid med. Du får derfor stadig fri fragt, når du handler for mere end 499 kr - ligesom du altid får hurtig levering og 30 dages returret. 

 

Børnetøj på udsalg

I vores populære udsalgskategori finder du først og fremmest masser af lækkert børnetøj på tilbud til super skarpe priser. Du finder udsalg af børnetøj som bukser, bluser, cardigans, kjoler, skjorter, trøjer og nederdele til børn i alle verdens farver. Søger du f.eks. børnetøj på tilbud i rød, grøn, gul, sort, blå, orange, brun eller lilla har vi med garanti noget du kan bruge. På houseofkids.dk kan du til lave priser finde enhver form for styles til store og små børn, både drenge og piger. 

Find den perfekte kjole på tilbud og bliv klar til fest, find lækkert basistøj til børn på tilbud, eller find smarte cardigans til børn på tilbud, som er med til at sætte prikken over i’et til et sejt outfit. Du finder masser af lækkert børnetøj på tilbud hos House of Kids til både baby og børn i mange forskellige størrelser. Vi har nemlig et stort udvalg af børnetøj i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 164 og 176. Find børnetøj på tilbud fra mærker som blandt andet Wheat, MarMar, Soft Gallery, Petit by Sofie Schnoor og Adidas på shoppen. Tag et smut forbi udsalgskategorien og gør et kup i dag. 

 

Overtøj til børn på udsalg

Under vores udsalgskategori finder du også altid masser af lækkert overtøj til børn på tilbud. Alt efter sæson, lancering af nye kollektioner eller kampagner finder du termotøj, vinterjakker, flyverdragter, softshells og regntøj på tilbud hos os. Find smart overtøj til børn på tilbud i alle farver, som rød, grøn, brun, sort, rød, lilla, orange eller grå. Vi har overtøj til baby og børn i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 164 og 176. Find overtøj til børn på tilbud fra mange populære mærker som Hummel, Adidas og Mikk-Line på shoppen i dag.

 

Sko til børn på udsalg

Vi skifter løbende ud i produkterne på shoppen, og alt efter sæson og kampagner finder du smarte sko til baby og børn på tilbud. Find f.eks. fine hjemmesko, sneakers, sandaler, støvler og gummistøvler på tilbud i vores udsalgskategori. Du finder børnesko på tilbud i mange størrelser, som str. 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 og 39 - ja, det er rigtigt nok: vi har også sko til mor.

Om du søger grønne, gule, blå, brune, røde, lilla, sorte eller lyserøde børnesko på tilbud har vi helt sikkert noget der passer dig. Kig forbi shoppen og find børnesko på tilbud fra mærker som Ecco, Bisgaard eller Petit by Sofie Schnoor

 

Legetøj og udstyr til børn på udsalg

Der er er altid plads til leg - også i vores udsalgskategori. Under fanen sale finder du nemlig et stort udvalg af legetøj til børn på tilbud. Du kan f.eks. finde puslespil, rangler, dukker og bamser på tilbud under udsalgskategorien. Find legetøj til baby og børn på tilbud fra mærker som Vilac, Le Toy Van og Smallstuff

Du finder også masser af skønt udstyr på tilbud under udsalg. F.eks. Puslehynder, dynebetræk, hagesmække, service, ammepuder og drikkedunke fra mærker som Design Letters, Liewood og BKR.  

Du finder helt klart noget til ethvert behov og enhver smag. 

 

Shop udsalgsvarer på kredit

Hos House of Kids vælger du selv om du vil betale i dag eller om 3 måneder - Ja, den er god nok. Du kan nemlig vælge at handle i dag og betale med kredit om enten 30, 60 eller 90 dage! Du kan også vælge at betale med børnepenge næste gang de triller ind, hvis det skulle passe dig bedre. Du kan derfor shoppe løs blandt de mange skønne udsalgsvarer i dag, og betale når det passer dig.

 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00