SPAR 30% PÅ T-SHIRTS & SHORTS - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Ver de Terre

Ver de Terre

Ver de Terre er et eksklusivt kvalitetsmærke, som skaber børnetøj, der både er let og behageligt at have på. Ver de Terre designer funktionelt og holdbart overtøj, som giver børn mulighed for at have det sjovt og bevæge sig frit.

Ver de Terre hos House of Kids

Det danske luksusbrand Ver de Terre så dagens lys i 1993 og har siden da designet overtøj til børn med et skarpt øje for kvalitet og godt design. Grundprincipperne hos Ver de Terre er funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed, og særligt pasform og fri bevægelighed er nøgleord, når Ver de Terre udvikler nyt overtøj til børn. Ver de Terres overtøj er let og behageligt for for dit barn at have på, og der er tænkt over hver eneste detalje. 

For at sikre den bedste kvalitet, overvåger Ver de Terre nøje den nyeste teknologi og tester løbende kvaliteten af materialer og funktioner for at være sikker på, at produktet altid fremstår som den bedste version af sig selv. 

Det er ingen hemmelighed, at Ver de Terre er et luksusbrand, men du får også et slidstærkt produkt i høj kvalitet, som sagtens gå i arv til mindre søskende.

 

Vinterjakker i verdensklasse fra Ver de Terre

Ver de Terre er kendt for deres vinterjakker til børn, som har en perfekt pasform til de fleste børn. Jakkerne har høje vandsøjletryk og god åndbarhed og kommer desuden alle med aftagelig hætte for at opnå den største sikkerhed, når der leges ude, klatres i træer og tumles på legepladsen. Faktisk har selveste kronprinsparret tidligere iført deres børn vinterjakker Ver de Terre, og dét må da siges at være en kvalitetsstempling.

Med en vinterjakke fra Ver de Terre får dit barn uden tvivl et af de bedste produkter på markedet, som oven i købet kan holde i mange år og sagtens gå i arv til lillesøster eller lillebror i fremtiden. 

 

Populære Ver de Terre dunjakker 

De smukke dunjakker fra Ver de Terre er et hit til både piger og drenge og laves i flere forskellige modeller, så der altid er én, som passer. De tykkeste dunjakker har et højt vandsøjletryk og god åndbarhed på 10.000 gram. Jakkerne har pelskrave i ægte pels og er et super godt og varmt valg som dit barns vinterjakke. 

Du finder også lækre dunjakker fra Ver de Terre i en lettere variant lavet i 100 procent nylon, hvilket gør jakkerne lette og lækre, men samtidigt varme. De tynde dunjakker findes i både lange og korte modeller samt med og uden hætte. Farver og detaljer følger naturligvis tiden, men du kan være helt sikker på altid at kunne finde et stort udvalg af Ver de Terre dunjakker her hos House of Kids. 

Dunene og fjerene inden i dunjakkerne kommer i øvrigt udelukkende fra fugle, som er blevet avlet til fødevareindustrien, og Ver de Terre stiller høje krav til deres leverandører, når det gælder dyrevelfærd.

 

Ver de Terre regntøj til vådt vejr og legesyge børn

Vidste du, at Ver de Terre betyder regnorm på fransk? Taler du fransk, kommer det sikkert ikke som en overraskelse for dig, men for os andre kan det da kun give anledning til smil og forbløffelse, at et brand med så eksklusive produkter har valgt at tage navn efter noget så jordnært som en regnorm.

På den anden side, giver det der med regnormen faktisk god mening. En regnorm kan sno sig som den vil, og trives i regnvejr og mudder – præcis som dine børn! Hos Ver de Terre lægger man vægt på pasform og bevægelsesfrihed i overtøjet og skaber desuden produkter, som stråler i regnen og giver dit barn lyst til at danse regndans, bage mudderkager og ikke mindst fange regnorme. 

Ver de Terre laver noget af det bedste regntøj til børn. Kvaliteten er høj, og regntøjet er meget slidstærkt. Du finder både gummiregntøj og regntøj i nylonkvalitet fra Ver de Terre. Hvis du leder efter regntøj med høj åndbarhed og god slidstyrke, skal du vælge regntøjet i nylonkvalitet. Dette regntøj fra Ver de Terre er ekstremt let og virkelig rart og behageligt for dit barn at have på. PU-regnsættene i gummikvalitet er helt vandtætte. Sømmene er svejsede, så dit barn er sikret den højeste vandtæthed – perfekt, hvis du har et barn i skovbørnehave, som hver dag tilbringer mange timer udendørs. 

Uanset hvilken type regntøj du vælger, er du sikret højt vandsøjletryk på 8-10.000 millimeter og en lige så god åndbarhed på 8-10.000 gram. Du finder regntøj til børn fra Ver de Terre fra størrelse 1-16 år. Størrelser op til 3 år har bukser med smæk og elastikseler, mens størrelserne fra 4 år og op har bukser med justerbar elastik i taljen. Fælles for alle sæt er, at hætterne, af hensyn til børnenes sikkerhed, er aftagelige og uden snore.

 

Vandtæt Ver de Terre gummiflyverdragt

Det er svært at finde en flyverdragt, der er 100 procent vandtæt, men ikke desto mindre er det netop hvad du får med en gummiflyverdragt fra Ver de Terre. Ver de Terre laver nemlig flyverdragter i polyurethane, også kaldet PU. PU-kvaliteten føles lidt som gummi og er 100 procent vandtæt. Det vandtætte yderstof lukker alt vand ude, og de svejsede sømme sørger for, at intet vand trænger igennem ved syningerne. 

Gummiflyverdragten er ideel til brug i skovbørnehaver, hvor børnene er ekstra meget ude og har brug for god beskyttelse mod vind og vejr. Dragten er isoleret med thermolite hvilket gør den lun og varm for dit barn at have på, og selvom gummi er mindre åndbart end andre materialer, så har Ver der Terre sørget for god udluftning i flyverdragten. Den smarte gummibelægning betyder i øvrigt, at du hurtigt kan tørre flyverdragten af med en våd klud, når den bliver beskidt – en sand vinder i en travl hverdag. 

 

Vælg en Ver de Terre flyverdragt til baby

Ver de Terre laver også søde flyverdragter til din helt lille baby. Ver de Terre flyverdragterne til de helt små har samme gode kvaliteter som dragterne til de lidt større børn, nemlig højt vandsøjletryk, god åndbarhed og perfekt pasform. 

De populære featherlight flyverdragter fås i størrelser, der passer selv de mindste og er et rigtig godt alternativ til en traditionel køredragt til børn i de kolde vintermåneder. Dragten er vandafvisende og har både futter og vanter, så de små altid kan holde sig varme. Pelskanten består af ægte pels, og dragten er foret med enten andedun eller et blødt bomuldsfoer. 

Fik vi sagt, at den oven i købet er smuk og kommer i de skønneste farver som heather, caramel og mahogany?

 

Ver de Terre med ægte pels

Ver de Terre laver vinterjakker og flyverdragter med pelskrave. Pelsen på kraverne er ægte og fremstillet med pels fra SagaFurs, som udelukkende forhandler pels fra europæiske lande, hvor der stilles høje krav til dyrevelfærden. Hos Ver de Terre er det nemlig vigtigt, at pelsproduktionen sker med respekt for dyrene, og alle pelse kan derfor spores tilbage til gården de kommer fra. Når det er sagt, er det naturligvis helt op til dig, om du ønsker en pelskrave på dit barns vinterjakke eller ej – Ver de Terre laver også modeller uden. 

 

Ver de Terres skønne sommerjakker

Sommerjakker til børn skal passe til sommerlivet, hvor børnene bevæger sig ude det meste af dagen. Samtidig må vi som danskere erkende, at den danske sommer er en uforudsigelig størrelse, så en sommerjakker skal kunne modstå lidt af hvert, når det kommer til vejret. 

Hos Ver de Terre finder du sommerjakker, som passer til enhver situation, og du får altid god åndbarhed og højt vandsøjletryk med i prisen. Husk, at du kan finde meget mere information om de enkelte Ver de Terre jakker ved at klikke på produktet og læse mere under produktinformation. 

 

Hvordan er Ver de Terre i størrelsen?

Ver de Terre er normal i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at du vælger den størrelse, dit barn normalt bruger. Vakler du mellem to størrelser, så vælg hellere den største.

Er du den mindste smule i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

 

Ver de Terre på tilbud

Ver de Terre er en eftertragtet vare, men nogle gange har du faktisk lov til at være heldig! Vi får dagligt nye varer ind ad døren, og for at få plads til det hele på hylderne, må de ældre modeller og kollektioner flyttes over i udsalgskategorien

Du kan derfor af og til være heldig at finde super lækre sager fra for eksempel Ver de Terre på tilbud – tag et kig med det samme, måske det er din heldig dag?  

 

Ver de Terre med gratis levering

Har du fyldt kurven op? Mange vælger at matche deres Ver de Terre med mærker som FUB, Serendipity, Bisgaard og Angulus, hvis smukke udvalg i høj kvalitet passer perfekt til Ver de Terres eksklusive look.

Hos House of Kids har du mulighed for at få gratis levering, når du køber Ver de Terre. Du opnår gratis fragt, når du køber for mere end 499 kroner, og bestiller du på hverdage inden klokken 17, vil du modtage dine varer allerede næste dag. Du får altid 30 dages returret, og den gode service følger naturligvis med i købet.

 

Rabat på Ver de Terre

Som nyt medlem af vores gratis My House kundeklub får du 10 procent rabat på nye varer fra Ver de Terre, og du får desuden adgang til eksklusive tilbud og nyheder før andre. Tilmelding er nem og hurtig – og skulle du fortryde, er det mindst lige så nemt og hurtigt at melde sig ud igen.

Hos House of Kids ønsker vi dig god jagt og god fornøjelse med shoppingen – og husk, vores søde kundeservice sidder altid klar til at hjælpe, hvis der dukker spørgsmål op undervejs!
43 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Caramel gummi regndragt

  Ver de Terre

  Caramel gummi regndragt
  749,95 DKK
  2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dark moss gummi regndragt

  Ver de Terre

  Dark moss gummi regndragt
  749,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Caramel gummi regntøj

  Ver de Terre

  Caramel gummi regntøj
  749,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dark moss gummi regntøj

  Ver de Terre

  Dark moss gummi regntøj
  749,95 DKK
  1 5 år 3 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rose powder fleecetrøje

  Ver de Terre

  Rose powder fleecetrøje
  649,95 DKK
  3 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Navy fleecetrøje

  Ver de Terre

  Navy fleecetrøje
  649,95 DKK
  3 år 4 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dark moss jakke

  Ver de Terre

  Dark moss jakke
  1.199,95 DKK
  5 år 6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Oyster jakke

  Ver de Terre

  Oyster jakke
  1.399,95 DKK
  4 år 6 år 8 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dark moss jakke

  Ver de Terre

  Dark moss jakke
  1.399,95 DKK
  6 år 8 år 12 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Black jakke

  Ver de Terre

  Black jakke
  1.399,95 DKK
  6 år 8 år 10 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Caramel overgangs flyverdragt

  Ver de Terre

  Caramel overgangs flyverdragt
  1.199,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dark moss overgangs flyverdragt

  Ver de Terre

  Dark moss overgangs flyverdragt
  1.199,95 DKK
  1 5 år 2 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Dark moss gummi regnjakke

  Ver de Terre

  Dark moss gummi regnjakke
  649,95 DKK
  8 år 10 år 12 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Heather flyverdragt

  Ver de Terre

  Heather flyverdragt

  1.319,97 DKK

  2.199,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Heather flyverdragt

  Ver de Terre

  Heather flyverdragt

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  1 5 år 3 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Coffee flyverdragt

  Ver de Terre

  Coffee flyverdragt

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  1 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Heather gummi flyverdragt

  Ver de Terre

  Heather gummi flyverdragt

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Mahogany featherlight flyverdragt

  Ver de Terre

  Mahogany featherlight flyverdragt

  1.259,97 DKK

  2.099,95 DKK

  3 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel featherlight flyverdragt

  Ver de Terre

  Caramel featherlight flyverdragt

  1.259,97 DKK

  2.099,95 DKK

  3 mdr. 6 mdr.

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Black dun jakke

  Ver de Terre

  Black dun jakke

  1.319,97 DKK

  2.199,95 DKK

  5 år 10 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dark moss dun jakke

  Ver de Terre

  Dark moss dun jakke

  1.319,97 DKK

  2.199,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Black dun jakke

  Ver de Terre

  Black dun jakke

  1.379,97 DKK

  2.299,95 DKK

  5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Heather dun jakke

  Ver de Terre

  Heather dun jakke

  1.379,97 DKK

  2.299,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel dun jakke

  Ver de Terre

  Caramel dun jakke

  1.379,97 DKK

  2.299,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Black vinterjakke

  Ver de Terre

  Black vinterjakke

  1.499,97 DKK

  2.499,95 DKK

  6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel/grey featherlight jakke

  Ver de Terre

  Caramel/grey featherlight jakke

  1.499,97 DKK

  2.499,95 DKK

  4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dark moss/beat featherlight jakke

  Ver de Terre

  Dark moss/beat featherlight jakke

  1.439,97 DKK

  2.399,95 DKK

  4 år 8 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel/grey featherlight jakke

  Ver de Terre

  Caramel/grey featherlight jakke

  1.439,97 DKK

  2.399,95 DKK

  2 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Navy featherlight jakke

  Ver de Terre

  Navy featherlight jakke

  1.019,97 DKK

  1.699,95 DKK

  1 5 år 2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Slate/caramel featherlight jakke

  Ver de Terre

  Slate/caramel featherlight jakke

  1.019,97 DKK

  1.699,95 DKK

  1 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dark moss featherlight jakke

  Ver de Terre

  Dark moss featherlight jakke

  1.019,97 DKK

  1.699,95 DKK

  1 5 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel/grey featherlight jakke

  Ver de Terre

  Caramel/grey featherlight jakke

  1.019,97 DKK

  1.699,95 DKK

  2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Navy/beet dun anorak

  Ver de Terre

  Navy/beet dun anorak

  1.439,97 DKK

  2.399,95 DKK

  14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dark moss/parrot anorak

  Ver de Terre

  Dark moss/parrot anorak

  1.439,97 DKK

  2.399,95 DKK

  14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel/parrot vinterfrakke

  Ver de Terre

  Caramel/parrot vinterfrakke

  1.259,97 DKK

  2.099,95 DKK

  12 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Caramel/grey vinterjakke

  Ver de Terre

  Caramel/grey vinterjakke

  1.439,97 DKK

  2.399,95 DKK

  2 år 3 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Dark moss vest

  Ver de Terre

  Dark moss vest

  1.079,97 DKK

  1.799,95 DKK

  12 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Mahogany rose fleecetrøje

  Ver de Terre

  Mahogany rose fleecetrøje

  389,97 DKK

  649,95 DKK

  2 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Black vest

  Ver de Terre

  Black vest

  1.079,97 DKK

  1.799,95 DKK

  10 år 12 år 14 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Rose powder jakke

  Ver de Terre

  Rose powder jakke

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  3 år 4 år 6 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Navy jakke

  Ver de Terre

  Navy jakke

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  6 år 8 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Azure jakke

  Ver de Terre

  Azure jakke

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  3 år 4 år

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Pine jakke

  Ver de Terre

  Pine jakke

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  4 år 5 år

  Vælg størrelse

43 produkter fundet

Ver de Terre hos House of Kids

Det danske luksusbrand Ver de Terre så dagens lys i 1993 og har siden da designet overtøj til børn med et skarpt øje for kvalitet og godt design. Grundprincipperne hos Ver de Terre er funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed, og særligt pasform og fri bevægelighed er nøgleord, når Ver de Terre udvikler nyt overtøj til børn. Ver de Terres overtøj er let og behageligt for for dit barn at have på, og der er tænkt over hver eneste detalje. 

For at sikre den bedste kvalitet, overvåger Ver de Terre nøje den nyeste teknologi og tester løbende kvaliteten af materialer og funktioner for at være sikker på, at produktet altid fremstår som den bedste version af sig selv. 

Det er ingen hemmelighed, at Ver de Terre er et luksusbrand, men du får også et slidstærkt produkt i høj kvalitet, som sagtens gå i arv til mindre søskende.

 

Vinterjakker i verdensklasse fra Ver de Terre

Ver de Terre er kendt for deres vinterjakker til børn, som har en perfekt pasform til de fleste børn. Jakkerne har høje vandsøjletryk og god åndbarhed og kommer desuden alle med aftagelig hætte for at opnå den største sikkerhed, når der leges ude, klatres i træer og tumles på legepladsen. Faktisk har selveste kronprinsparret tidligere iført deres børn vinterjakker Ver de Terre, og dét må da siges at være en kvalitetsstempling.

Med en vinterjakke fra Ver de Terre får dit barn uden tvivl et af de bedste produkter på markedet, som oven i købet kan holde i mange år og sagtens gå i arv til lillesøster eller lillebror i fremtiden. 

 

Populære Ver de Terre dunjakker 

De smukke dunjakker fra Ver de Terre er et hit til både piger og drenge og laves i flere forskellige modeller, så der altid er én, som passer. De tykkeste dunjakker har et højt vandsøjletryk og god åndbarhed på 10.000 gram. Jakkerne har pelskrave i ægte pels og er et super godt og varmt valg som dit barns vinterjakke. 

Du finder også lækre dunjakker fra Ver de Terre i en lettere variant lavet i 100 procent nylon, hvilket gør jakkerne lette og lækre, men samtidigt varme. De tynde dunjakker findes i både lange og korte modeller samt med og uden hætte. Farver og detaljer følger naturligvis tiden, men du kan være helt sikker på altid at kunne finde et stort udvalg af Ver de Terre dunjakker her hos House of Kids. 

Dunene og fjerene inden i dunjakkerne kommer i øvrigt udelukkende fra fugle, som er blevet avlet til fødevareindustrien, og Ver de Terre stiller høje krav til deres leverandører, når det gælder dyrevelfærd.

 

Ver de Terre regntøj til vådt vejr og legesyge børn

Vidste du, at Ver de Terre betyder regnorm på fransk? Taler du fransk, kommer det sikkert ikke som en overraskelse for dig, men for os andre kan det da kun give anledning til smil og forbløffelse, at et brand med så eksklusive produkter har valgt at tage navn efter noget så jordnært som en regnorm.

På den anden side, giver det der med regnormen faktisk god mening. En regnorm kan sno sig som den vil, og trives i regnvejr og mudder – præcis som dine børn! Hos Ver de Terre lægger man vægt på pasform og bevægelsesfrihed i overtøjet og skaber desuden produkter, som stråler i regnen og giver dit barn lyst til at danse regndans, bage mudderkager og ikke mindst fange regnorme. 

Ver de Terre laver noget af det bedste regntøj til børn. Kvaliteten er høj, og regntøjet er meget slidstærkt. Du finder både gummiregntøj og regntøj i nylonkvalitet fra Ver de Terre. Hvis du leder efter regntøj med høj åndbarhed og god slidstyrke, skal du vælge regntøjet i nylonkvalitet. Dette regntøj fra Ver de Terre er ekstremt let og virkelig rart og behageligt for dit barn at have på. PU-regnsættene i gummikvalitet er helt vandtætte. Sømmene er svejsede, så dit barn er sikret den højeste vandtæthed – perfekt, hvis du har et barn i skovbørnehave, som hver dag tilbringer mange timer udendørs. 

Uanset hvilken type regntøj du vælger, er du sikret højt vandsøjletryk på 8-10.000 millimeter og en lige så god åndbarhed på 8-10.000 gram. Du finder regntøj til børn fra Ver de Terre fra størrelse 1-16 år. Størrelser op til 3 år har bukser med smæk og elastikseler, mens størrelserne fra 4 år og op har bukser med justerbar elastik i taljen. Fælles for alle sæt er, at hætterne, af hensyn til børnenes sikkerhed, er aftagelige og uden snore.

 

Vandtæt Ver de Terre gummiflyverdragt

Det er svært at finde en flyverdragt, der er 100 procent vandtæt, men ikke desto mindre er det netop hvad du får med en gummiflyverdragt fra Ver de Terre. Ver de Terre laver nemlig flyverdragter i polyurethane, også kaldet PU. PU-kvaliteten føles lidt som gummi og er 100 procent vandtæt. Det vandtætte yderstof lukker alt vand ude, og de svejsede sømme sørger for, at intet vand trænger igennem ved syningerne. 

Gummiflyverdragten er ideel til brug i skovbørnehaver, hvor børnene er ekstra meget ude og har brug for god beskyttelse mod vind og vejr. Dragten er isoleret med thermolite hvilket gør den lun og varm for dit barn at have på, og selvom gummi er mindre åndbart end andre materialer, så har Ver der Terre sørget for god udluftning i flyverdragten. Den smarte gummibelægning betyder i øvrigt, at du hurtigt kan tørre flyverdragten af med en våd klud, når den bliver beskidt – en sand vinder i en travl hverdag. 

 

Vælg en Ver de Terre flyverdragt til baby

Ver de Terre laver også søde flyverdragter til din helt lille baby. Ver de Terre flyverdragterne til de helt små har samme gode kvaliteter som dragterne til de lidt større børn, nemlig højt vandsøjletryk, god åndbarhed og perfekt pasform. 

De populære featherlight flyverdragter fås i størrelser, der passer selv de mindste og er et rigtig godt alternativ til en traditionel køredragt til børn i de kolde vintermåneder. Dragten er vandafvisende og har både futter og vanter, så de små altid kan holde sig varme. Pelskanten består af ægte pels, og dragten er foret med enten andedun eller et blødt bomuldsfoer. 

Fik vi sagt, at den oven i købet er smuk og kommer i de skønneste farver som heather, caramel og mahogany?

 

Ver de Terre med ægte pels

Ver de Terre laver vinterjakker og flyverdragter med pelskrave. Pelsen på kraverne er ægte og fremstillet med pels fra SagaFurs, som udelukkende forhandler pels fra europæiske lande, hvor der stilles høje krav til dyrevelfærden. Hos Ver de Terre er det nemlig vigtigt, at pelsproduktionen sker med respekt for dyrene, og alle pelse kan derfor spores tilbage til gården de kommer fra. Når det er sagt, er det naturligvis helt op til dig, om du ønsker en pelskrave på dit barns vinterjakke eller ej – Ver de Terre laver også modeller uden. 

 

Ver de Terres skønne sommerjakker

Sommerjakker til børn skal passe til sommerlivet, hvor børnene bevæger sig ude det meste af dagen. Samtidig må vi som danskere erkende, at den danske sommer er en uforudsigelig størrelse, så en sommerjakker skal kunne modstå lidt af hvert, når det kommer til vejret. 

Hos Ver de Terre finder du sommerjakker, som passer til enhver situation, og du får altid god åndbarhed og højt vandsøjletryk med i prisen. Husk, at du kan finde meget mere information om de enkelte Ver de Terre jakker ved at klikke på produktet og læse mere under produktinformation. 

 

Hvordan er Ver de Terre i størrelsen?

Ver de Terre er normal i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at du vælger den størrelse, dit barn normalt bruger. Vakler du mellem to størrelser, så vælg hellere den største.

Er du den mindste smule i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

 

Ver de Terre på tilbud

Ver de Terre er en eftertragtet vare, men nogle gange har du faktisk lov til at være heldig! Vi får dagligt nye varer ind ad døren, og for at få plads til det hele på hylderne, må de ældre modeller og kollektioner flyttes over i udsalgskategorien

Du kan derfor af og til være heldig at finde super lækre sager fra for eksempel Ver de Terre på tilbud – tag et kig med det samme, måske det er din heldig dag?  

 

Ver de Terre med gratis levering

Har du fyldt kurven op? Mange vælger at matche deres Ver de Terre med mærker som FUB, Serendipity, Bisgaard og Angulus, hvis smukke udvalg i høj kvalitet passer perfekt til Ver de Terres eksklusive look.

Hos House of Kids har du mulighed for at få gratis levering, når du køber Ver de Terre. Du opnår gratis fragt, når du køber for mere end 499 kroner, og bestiller du på hverdage inden klokken 17, vil du modtage dine varer allerede næste dag. Du får altid 30 dages returret, og den gode service følger naturligvis med i købet.

 

Rabat på Ver de Terre

Som nyt medlem af vores gratis My House kundeklub får du 10 procent rabat på nye varer fra Ver de Terre, og du får desuden adgang til eksklusive tilbud og nyheder før andre. Tilmelding er nem og hurtig – og skulle du fortryde, er det mindst lige så nemt og hurtigt at melde sig ud igen.

Hos House of Kids ønsker vi dig god jagt og god fornøjelse med shoppingen – og husk, vores søde kundeservice sidder altid klar til at hjælpe, hvis der dukker spørgsmål op undervejs!
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00