SPAR 30% PÅ T-SHIRTS & SHORTS - KLIK HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Maileg

Maileg

Maileg er et dansk mærke, som laver legetøj og interiør i en skandinavisk stil. Maileg er især kendt for deres mange nisser og bamser med charmerende personligheder, som både er sjov for de små at lege med og pynter fint i hjemmet.

Velkommen til Mailegs magiske univers

I en pulserende og evigt foranderlig verden byder Maileg indenfor i et univers af fordybelse, hvor der er plads til fantasi og leg. Her kan tændstikæsker være senge, katte og mus er venner, og prinsesser udgør fantastiske ledsagere til teselskaber. Legetøj fra Maileg er skabt til at inspirere og er elsket af både børn og deres forældre for de charmerende og varme verdener, der åbner sig lige midt i den travle hverdag.

Mailegs legetøj er inden for en årrække blevet et samleobjekt til børnene og kan gå i arv i generationer. Du bliver aldrig for gammel til at lege med Maileg, og både forældre og bedsteforældre kan næsten ikke lade være med at være med, når dukkehuse, mus og alt det fine tilbehør findes frem. Vores børn har brug for steder, som kan bringe fantasi og historier til live, og Mailegs fine universer skaber i den grad magi i hverdagen.

 

Maileg mus til eventyrlig leg

De små stofmus fra Maileg er et kæmpe hit og har indtaget mange børns hjerter rundt omkring i verden. De skønne mus fås i mange udgaver, og der findes helt sikker også én, som dit barn vil knuselske. Maileg mus kan fås som familie bestående af mor og far, lillesøster og lillebror samt storesøster og storebror. Ja, faktisk kan du også købe en bedstemor og bedstefar mus. Derudover findes den sødeste tændstikæske med trillingemus. Sammensæt dit barns helt egen musefamilie, præcis som I synes, den skal være.

 

Mailegs kaniner hopper lige i hjertet

De søde stofkaniner fra Maileg er fulde af charme og fine detaljer. Alle kaniner har hver deres eget udtryk og karakteristika, som bringer liv og varme til dit barns eventyr. Kaninerne er en del af Mailegs klassiske kollektion. De kan styles i de fineste outfits og sammen med dit barn skabe eventyr og historier ud af de fantastisk mange tilbehør og accessories, som også findes i Mailegs univers. En Maileg kanin vil med garanti gå lige i hjertet hos hos dit barn og passer perfekt ind i det fine Maileg dukkehus.   

 

Maileg dukkehus – et hus til mus, kaniner og leg

Et af de største gavehit er helt sikkert dukkehuset fra Maileg. Selvom det kaldes et dukkehus, passer Mailegs mus og kaniner perfekt ind. Huset er produceret i træ, og kvaliteten er derfor både god og solid. 

Huset har de mest charmerende funktioner og detaljer. For eksempel har de robuste vægge vinduer, hvor lyset kan skinne ind, og døråbninger som de små venner kan gå igennem. I huset finder du fire rum samt et loftsrum, og det er super enkelt at indrette med alt det fine tilbehør og skønne møbler fra Maileg. 

Musehuset måler 80x40x72 centimeter og leveres, så det er nemt for mor og far at samle. Er du en kreativ sjæl, kan du vælge at male huset i en lys farve, som for eksempel hvid, offwhite, rosa, grå eller lyseblå – eller noget helt andet. På denne måde har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på huset, så det passer perfekt ind i dit barns legeunivers.

Hvis du er heldig, kan du finde et Maileg dukkehus på tilbud. Ellers må vi bare sige, at det er en super god investering i dit barns legeunivers, som giver timevis af god legetid uden tablet og telefon. Du kan også invitere de fine dyrefigurer fra Schleich med ind i legen – måske musene har en farlig dinosaurus som vagthund uden for vinduet?

 

Kvinden bag Mailegs legeunivers

Maileg er grundlagt og ejes af Dorthe Mailil, og navnet Maileg er en kombination af navnet Mailil og ordet leg. Mailegs unikke kvalitetsprodukter har en høj designværdi, og der bruges mange timer på hver enkelt lille detalje - alt skal være perfekt. Virksomheden er placeret i Herning, og når man besøger Maileg, møder man aldrig Dorthe uden en skitsebog under armen. Idéer kan komme på alle tider af døgnet, og enhver lejlighed til at nedfælde tanker bliver brugt. Den taktik må siges at have været en ret stor succes, for børnene elsker Maileg og de finurlige figurer og fantasifulde univers, som Dorthe Mailil har skabt.  

 

Lad julestemningen sænke sig med nisser fra Maileg

Hvis du siger Maileg, vil de fleste mennesker komme til at tænke på julen. Maileg har nemlig kreeret det fineste juleunivers og har mange års erfaring med at udvikle juletræspynt, juleophæng og ikke mindst nisser i alle afskygninger og størrelser. 

Mailegs nisser er let genkendelige med lange arme og ben, som du kan sætte på alle mulige charmerende måder. Maileg præsenterer hvert år nye nisser med nyt nissetøj, så du kan få flere til den hyggelige julesamling. Nissetøjet er designet efter alle kunstens regler, og en af de sødeste detaljer er de små striktrøjer, strikveste eller strikkjoler. Derudover er der naturligvis også tænkt på farvekombinationer, samt hvilke mønstre, der er brugt til tøjet. Maileg kan bruge dagevis på at fremtrylle årets helt rigtige outfit til nisserne, og det er nok også det, som gør, at samlere over hele verden sidder klar til at få fingrene i årets designs.

I Mailegs juleunivers finder du også de søde Pixy nisser, som med magneter i hænderne spreder julestemning på køleskabet eller holder i hånd på rad og række rundt om i huset. Maileg har også lavet en serie meget populære nisser i ler, som kaldes Noel. I denne serie udkommer hvert år en ny udgave og også her, sidder samlere fra hele verden klar til at købe ind, når årets nisse udkommer.  

Maileg er svær at komme uden om, når det drejer sig om julepynt, så skænk dig selv en kop gløgg, læn dig tilbage i sofaen og lad Mailegs julerier inspirere til en god, gammeldags jul. 

 

Mailegs fine påskeunivers

Vidste du, at Maileg også laver de fineste sager til påsken? Ligesom julen er påsketiden en periode præget af traditioner, og netop traditioner ønsker Maileg at bidrage til.

Mailegs fine påskeæg kan fyldes op med slik og gives som gave, eller måske du har lyst til at overraske en lille ven med en af de søde Maileg kaniner, som sagtens kan få plads inden i ægget? Ægget er i sig selv af høj kvalitet og smukt dekoreret, så det kan også sagtens være en gave i sig selv – måske værtinden til påskefrokosten ville værdsætte en lille overraskelse?

Skal du selv holde påskefrokost, kan du dække et smukt bord med de fineste påske servietter fra Maileg og måske pryde påskedugen med Mailegs Easter Parade-figurer, som er en unik samling af dekorationer med søde påskemotiver. Børnene vil elske de søde figurer og vil garanteret spørge efter dem år efter år – og pludselig er en ny påsketradition skabt. 

 

Maileg gavepapir til den smukkeste gaveindpakning

Når du modtager en gave, hvor der er gjort noget ekstra ud af indpakningen, bliver du bare lidt ekstra glad. Maileg har lavet de fineste ruller med gavepapir i de smukkeste print, så du kan være helt sikker på, at din gave bliver den flotteste på gavebordet.

Maileg er eksperter i at lave smukke og nostalgiske print, og dette har de valgt at overføre til gavepapir, gavemærker, kort og gavebånd. Det er altid rart at have en rulle Maileg gavepapir liggende derhjemme, så du når som helst kan skabe en smuk indpakning, når en gave skal gives videre. Du kan købe både købe ruller med gavepapir og matchende gavebånd. 

 

Køb Maileg med børnepenge

Når du køber Maileg hos House of Kids kan du vælge at betale efter 30 dage, 60 dage og 90 dage. Dette vælger du, når du går til betaling og står i kurven. House of Kids sender varen med det samme, men beløbet bliver først trukket efter de antal dage du har valgt. Dette kan give en dejlig mulighed for lidt ekstra kredit, indtil du eksempelvis får løn eller modtager børnepenge.

Se også vores store udvalg af legetøj under kategorierne bamser og tøjdyr til børn samt dukker og tilbehør, hvor du ud over Maileg også finder skønt og fantasifuldt legetøj fra mærker som OYOY, Fabelab og Moulin Roty.

 

Maileg med gratis levering


Hos House of Kids har du mulighed for at få gratis levering, når du køber Maileg. Du opnår gratis fragt, når du køber for mere end 499 kroner, og vi sørger for, at din pakke bliver afsendt samme dag, hvis du bestiller inden klokken 17.

Du kan også bestille Maileg og få dit køb pakket ind som gave. Vi sender gerne gaven direkte til modtageren - og hvis du ønsker det, vedlægger vi også gerne dit helt eget personlige kort med din egen tekst. Kontakt blot vores kundeservice, så sørger de for, at du kan give en pakke, der vækker stor glæde hos modtageren.

 

Bliv medlem af vores kundeklub og spar penge

Som medlem af vores gratis My House kundeklub får du 10 procent rabat på nye varer, når du handler for mere end 799 kroner, og du får desuden adgang til eksklusive tilbud og nyheder før andre. Tilmelding er nem og hurtig – og skulle du fortryde, er det mindst lige så nemt og hurtigt at melde dig ud igen.

 

 

294 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Gavemærker - bunnies and teddies

  Maileg

  Gavemærker - bunnies and teddies
  49,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Klistermærker - bunnies and teddies

  Maileg

  Klistermærker - bunnies and teddies
  29,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gantosaurus i æg - small

  Maileg

  Gantosaurus i æg - small
  229,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gantosaurus i æg - medium

  Maileg

  Gantosaurus i æg - medium
  329,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gantosaurus i æg - small

  Maileg

  Gantosaurus i æg - small
  229,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gantosaurus i æg - medium

  Maileg

  Gantosaurus i æg - medium
  329,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Storebror - vandremus

  Maileg

  Storebror - vandremus
  269,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Storesøster - vandremus

  Maileg

  Storesøster - vandremus
  269,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro puslebord

  Maileg

  Micro puslebord
  99,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Puslebord

  Maileg

  Puslebord
  99,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Slotssal

  Maileg

  Slotssal
  299,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Slot med spejl

  Maileg

  Slot med spejl
  599,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Strand parasol

  Maileg

  Strand parasol
  99,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rosa trækvogn - micro

  Maileg

  Rosa trækvogn - micro
  99,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  House of miniature - badeværelse

  Maileg

  House of miniature - badeværelse
  399,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Blå trækvogn - micro

  Maileg

  Blå trækvogn - micro
  99,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro skråstol

  Maileg

  Micro skråstol
  69,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gul seng - mini

  Maileg

  Gul seng - mini
  249,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  My skråstol

  Maileg

  My skråstol
  59,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Prikkede badering

  Maileg

  Prikkede badering
  39,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Vintage seng - Teddy junior

  Maileg

  Vintage seng - Teddy junior
  249,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Vintage seng til mus

  Maileg

  Vintage seng til mus
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Vintage seng - micro

  Maileg

  Vintage seng - micro
  299,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro klapvogn

  Maileg

  Micro klapvogn
  229,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rosa trolley

  Maileg

  Rosa trolley
  499,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro gul barnevogn

  Maileg

  Micro gul barnevogn
  299,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro koral barnevogn

  Maileg

  Micro koral barnevogn
  299,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro blå barnevogn

  Maileg

  Micro blå barnevogn
  299,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro barneseng

  Maileg

  Micro barneseng
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro barneseng

  Maileg

  Micro barneseng
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro kravlegård

  Maileg

  Micro kravlegård
  189,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  My vugge med sovepose

  Maileg

  My vugge med sovepose
  229,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  My kravlegård

  Maileg

  My kravlegård
  169,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  My vugge med sovepose

  Maileg

  My vugge med sovepose
  229,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rosa vugge til baby mus

  Maileg

  Rosa vugge til baby mus
  169,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Blå vugge til baby mus

  Maileg

  Blå vugge til baby mus
  169,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rød badering

  Maileg

  Rød badering
  39,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Flower badering

  Maileg

  Flower badering
  39,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rød gummibåd

  Maileg

  Rød gummibåd
  89,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gul gummibåd

  Maileg

  Gul gummibåd
  89,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gummibåd til mus

  Maileg

  Gummibåd til mus
  149,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mustard gummibåd

  Maileg

  Mustard gummibåd
  149,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Prikkede luftmadras

  Maileg

  Prikkede luftmadras
  69,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rød luftmadras

  Maileg

  Rød luftmadras
  69,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Æske m. macarons på fad

  Maileg

  Æske m. macarons på fad
  149,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Strandstole

  Maileg

  Strandstole
  149,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Taske med strandting

  Maileg

  Taske med strandting
  129,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Strandsæt

  Maileg

  Strandsæt
  129,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Termokande og kopper

  Maileg

  Termokande og kopper
  169,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Termokande og kopper

  Maileg

  Termokande og kopper
  169,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Havesæt til mus

  Maileg

  Havesæt til mus
  249,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Vintage lanterne

  Maileg

  Vintage lanterne
  179,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Vintage lanterne

  Maileg

  Vintage lanterne
  179,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gulerødder i indkøbsnet

  Maileg

  Gulerødder i indkøbsnet
  89,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Grøntsager og frugt

  Maileg

  Grøntsager og frugt
  229,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature brødboks m/skærebræt og kniv

  Maileg

  Miniature brødboks m/skærebræt og kniv
  189,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature brødrister

  Maileg

  Miniature brødrister
  119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature brødrister

  Maileg

  Miniature brødrister
  119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature køkken

  Maileg

  Miniature køkken
  499,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature spejl

  Maileg

  Miniature spejl
  69,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Rattan stol

  Maileg

  Rattan stol
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Bademåtte

  Maileg

  Bademåtte
  69,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Wellness sæt

  Maileg

  Wellness sæt
  89,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature lampe - anthracite

  Maileg

  Miniature lampe - anthracite
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Madlavnings sæt

  Maileg

  Madlavnings sæt
  179,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Micro vintage bord

  Maileg

  Micro vintage bord
  139,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature køleskab

  Maileg

  Miniature køleskab
  279,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Stribet tæppe

  Maileg

  Stribet tæppe
  39,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  2 pak stol til mus

  Maileg

  2 pak stol til mus
  179,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Sidebord til mus

  Maileg

  Sidebord til mus
  129,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature kaffebord

  Maileg

  Miniature kaffebord
  69,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature tæppe

  Maileg

  Miniature tæppe
  59,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature kurv

  Maileg

  Miniature kurv
  49,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kurv

  Maileg

  Kurv
  49,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature lys rosa skab

  Maileg

  Miniature lys rosa skab
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Miniature skab

  Maileg

  Miniature skab
  199,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

294 produkter fundet

Velkommen til Mailegs magiske univers

I en pulserende og evigt foranderlig verden byder Maileg indenfor i et univers af fordybelse, hvor der er plads til fantasi og leg. Her kan tændstikæsker være senge, katte og mus er venner, og prinsesser udgør fantastiske ledsagere til teselskaber. Legetøj fra Maileg er skabt til at inspirere og er elsket af både børn og deres forældre for de charmerende og varme verdener, der åbner sig lige midt i den travle hverdag.

Mailegs legetøj er inden for en årrække blevet et samleobjekt til børnene og kan gå i arv i generationer. Du bliver aldrig for gammel til at lege med Maileg, og både forældre og bedsteforældre kan næsten ikke lade være med at være med, når dukkehuse, mus og alt det fine tilbehør findes frem. Vores børn har brug for steder, som kan bringe fantasi og historier til live, og Mailegs fine universer skaber i den grad magi i hverdagen.

 

Maileg mus til eventyrlig leg

De små stofmus fra Maileg er et kæmpe hit og har indtaget mange børns hjerter rundt omkring i verden. De skønne mus fås i mange udgaver, og der findes helt sikker også én, som dit barn vil knuselske. Maileg mus kan fås som familie bestående af mor og far, lillesøster og lillebror samt storesøster og storebror. Ja, faktisk kan du også købe en bedstemor og bedstefar mus. Derudover findes den sødeste tændstikæske med trillingemus. Sammensæt dit barns helt egen musefamilie, præcis som I synes, den skal være.

 

Mailegs kaniner hopper lige i hjertet

De søde stofkaniner fra Maileg er fulde af charme og fine detaljer. Alle kaniner har hver deres eget udtryk og karakteristika, som bringer liv og varme til dit barns eventyr. Kaninerne er en del af Mailegs klassiske kollektion. De kan styles i de fineste outfits og sammen med dit barn skabe eventyr og historier ud af de fantastisk mange tilbehør og accessories, som også findes i Mailegs univers. En Maileg kanin vil med garanti gå lige i hjertet hos hos dit barn og passer perfekt ind i det fine Maileg dukkehus.   

 

Maileg dukkehus – et hus til mus, kaniner og leg

Et af de største gavehit er helt sikkert dukkehuset fra Maileg. Selvom det kaldes et dukkehus, passer Mailegs mus og kaniner perfekt ind. Huset er produceret i træ, og kvaliteten er derfor både god og solid. 

Huset har de mest charmerende funktioner og detaljer. For eksempel har de robuste vægge vinduer, hvor lyset kan skinne ind, og døråbninger som de små venner kan gå igennem. I huset finder du fire rum samt et loftsrum, og det er super enkelt at indrette med alt det fine tilbehør og skønne møbler fra Maileg. 

Musehuset måler 80x40x72 centimeter og leveres, så det er nemt for mor og far at samle. Er du en kreativ sjæl, kan du vælge at male huset i en lys farve, som for eksempel hvid, offwhite, rosa, grå eller lyseblå – eller noget helt andet. På denne måde har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på huset, så det passer perfekt ind i dit barns legeunivers.

Hvis du er heldig, kan du finde et Maileg dukkehus på tilbud. Ellers må vi bare sige, at det er en super god investering i dit barns legeunivers, som giver timevis af god legetid uden tablet og telefon. Du kan også invitere de fine dyrefigurer fra Schleich med ind i legen – måske musene har en farlig dinosaurus som vagthund uden for vinduet?

 

Kvinden bag Mailegs legeunivers

Maileg er grundlagt og ejes af Dorthe Mailil, og navnet Maileg er en kombination af navnet Mailil og ordet leg. Mailegs unikke kvalitetsprodukter har en høj designværdi, og der bruges mange timer på hver enkelt lille detalje - alt skal være perfekt. Virksomheden er placeret i Herning, og når man besøger Maileg, møder man aldrig Dorthe uden en skitsebog under armen. Idéer kan komme på alle tider af døgnet, og enhver lejlighed til at nedfælde tanker bliver brugt. Den taktik må siges at have været en ret stor succes, for børnene elsker Maileg og de finurlige figurer og fantasifulde univers, som Dorthe Mailil har skabt.  

 

Lad julestemningen sænke sig med nisser fra Maileg

Hvis du siger Maileg, vil de fleste mennesker komme til at tænke på julen. Maileg har nemlig kreeret det fineste juleunivers og har mange års erfaring med at udvikle juletræspynt, juleophæng og ikke mindst nisser i alle afskygninger og størrelser. 

Mailegs nisser er let genkendelige med lange arme og ben, som du kan sætte på alle mulige charmerende måder. Maileg præsenterer hvert år nye nisser med nyt nissetøj, så du kan få flere til den hyggelige julesamling. Nissetøjet er designet efter alle kunstens regler, og en af de sødeste detaljer er de små striktrøjer, strikveste eller strikkjoler. Derudover er der naturligvis også tænkt på farvekombinationer, samt hvilke mønstre, der er brugt til tøjet. Maileg kan bruge dagevis på at fremtrylle årets helt rigtige outfit til nisserne, og det er nok også det, som gør, at samlere over hele verden sidder klar til at få fingrene i årets designs.

I Mailegs juleunivers finder du også de søde Pixy nisser, som med magneter i hænderne spreder julestemning på køleskabet eller holder i hånd på rad og række rundt om i huset. Maileg har også lavet en serie meget populære nisser i ler, som kaldes Noel. I denne serie udkommer hvert år en ny udgave og også her, sidder samlere fra hele verden klar til at købe ind, når årets nisse udkommer.  

Maileg er svær at komme uden om, når det drejer sig om julepynt, så skænk dig selv en kop gløgg, læn dig tilbage i sofaen og lad Mailegs julerier inspirere til en god, gammeldags jul. 

 

Mailegs fine påskeunivers

Vidste du, at Maileg også laver de fineste sager til påsken? Ligesom julen er påsketiden en periode præget af traditioner, og netop traditioner ønsker Maileg at bidrage til.

Mailegs fine påskeæg kan fyldes op med slik og gives som gave, eller måske du har lyst til at overraske en lille ven med en af de søde Maileg kaniner, som sagtens kan få plads inden i ægget? Ægget er i sig selv af høj kvalitet og smukt dekoreret, så det kan også sagtens være en gave i sig selv – måske værtinden til påskefrokosten ville værdsætte en lille overraskelse?

Skal du selv holde påskefrokost, kan du dække et smukt bord med de fineste påske servietter fra Maileg og måske pryde påskedugen med Mailegs Easter Parade-figurer, som er en unik samling af dekorationer med søde påskemotiver. Børnene vil elske de søde figurer og vil garanteret spørge efter dem år efter år – og pludselig er en ny påsketradition skabt. 

 

Maileg gavepapir til den smukkeste gaveindpakning

Når du modtager en gave, hvor der er gjort noget ekstra ud af indpakningen, bliver du bare lidt ekstra glad. Maileg har lavet de fineste ruller med gavepapir i de smukkeste print, så du kan være helt sikker på, at din gave bliver den flotteste på gavebordet.

Maileg er eksperter i at lave smukke og nostalgiske print, og dette har de valgt at overføre til gavepapir, gavemærker, kort og gavebånd. Det er altid rart at have en rulle Maileg gavepapir liggende derhjemme, så du når som helst kan skabe en smuk indpakning, når en gave skal gives videre. Du kan købe både købe ruller med gavepapir og matchende gavebånd. 

 

Køb Maileg med børnepenge

Når du køber Maileg hos House of Kids kan du vælge at betale efter 30 dage, 60 dage og 90 dage. Dette vælger du, når du går til betaling og står i kurven. House of Kids sender varen med det samme, men beløbet bliver først trukket efter de antal dage du har valgt. Dette kan give en dejlig mulighed for lidt ekstra kredit, indtil du eksempelvis får løn eller modtager børnepenge.

Se også vores store udvalg af legetøj under kategorierne bamser og tøjdyr til børn samt dukker og tilbehør, hvor du ud over Maileg også finder skønt og fantasifuldt legetøj fra mærker som OYOY, Fabelab og Moulin Roty.

 

Maileg med gratis levering


Hos House of Kids har du mulighed for at få gratis levering, når du køber Maileg. Du opnår gratis fragt, når du køber for mere end 499 kroner, og vi sørger for, at din pakke bliver afsendt samme dag, hvis du bestiller inden klokken 17.

Du kan også bestille Maileg og få dit køb pakket ind som gave. Vi sender gerne gaven direkte til modtageren - og hvis du ønsker det, vedlægger vi også gerne dit helt eget personlige kort med din egen tekst. Kontakt blot vores kundeservice, så sørger de for, at du kan give en pakke, der vækker stor glæde hos modtageren.

 

Bliv medlem af vores kundeklub og spar penge

Som medlem af vores gratis My House kundeklub får du 10 procent rabat på nye varer, når du handler for mere end 799 kroner, og du får desuden adgang til eksklusive tilbud og nyheder før andre. Tilmelding er nem og hurtig – og skulle du fortryde, er det mindst lige så nemt og hurtigt at melde dig ud igen.

 

 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00