0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Lala Berlin

Lala Berlin

Lala Berlin er et populært og eksklusivt mærke, som især er kendt for deres tørklæder, tasker og sandaler med unikke mønstre. Her på siden kan du se vores udvalg af Lala Berlin tørklæder, tasker og net, som du kan finde i fine farver og mønstre.

Eksklusivt tysk brand med iranske rødder - Lala Berlin

Lala Berlin er et eksklusivt tysk mærke, som er designet af Leyla Piedayesh, kendt som La La hvorfra navnet Lala Berlin også opstod. Designet er unikt og tager afsæt i Berlins gader og stræder, men historien og udtrykket ses også i Leyla Piedayeshs iranske baggrund, idet Piedayesh er født i Teheran og dermed har både tyske og iranske rødder. 

I 2004 lancerede Piedayesh sin egen unikke kollektion af højeste kvalitet i Berlin. LaLa søger altid den absolut bedste kvalitet og udvælger kun de bedste materialer, herunder cashmere, silkeblød bomuld samt jersey. Valget af materialer udmønter sig i flotte kollektioner af lækre tørklæder, strikbluser, jersey og silkekjoler.

Skaberen af Lala Berlin kan meget mere end blot designe tørklæder til børn og deres mødre. De nyeste kollektioner inkluderer også Lala Berlin net, Lala Berlin tasker, bæltetasker samt smartphones, tablets og PC covers. Kollektionerne er med et gennemført look, som matcher de mange andre Lala Berlin produkter i hendes smukke univers.

 

Lala Berlin tørklæde til børn

Vi er som så mange andre helt vilde med Lala Berlin her hos House of Kids, og du finder naturligvis et stort udvalg af det lækre kvalitetsmærke her på vores wenshop. Vi er især vilde med de lækre Lala Berlin Triangle Trinity tørklæder med det klassiske Kufiya mønster. Designet er helt unikt, og der tages afsæt i livet i Berlins gader og stræder.

Lala Berlin tørklæde størrelse xs eller s, har en trekantet form og er strikket i den blødeste kashmir, der føles helt fantastisk, og som samtidigt varmer skønt. 

Forkæl din datter eller dig selv eller med et eksklusivt tørklæde fra Lala Berlin. Et Lala Berlin xs tørklæde er også en skøn dåbs- eller barselsgave til de nyfødte. Tørklæderne er perfekte til piger i alle aldre. Vi fører et stort udvalg af Lala Berlin til baby og børn.

Lala Berlin xs tørklædet måler 70 x 46 x 46 cm, men kan dog variere lidt i størrelsen da det er naturmateriale. Det kan både bruges om halsen eller som et sjal.

Hos House of Kids finder du Lala Berlin Triangle Trinity tørklæderne i mange flotte farver som Dakar, Canarino, Sereno, Maga Mago, Peony, Cotto, Ballerina og City.

Lala Berlins klassiske kashmirtørklæder med det velkendte kufiya-print er verdensberømte og bæres af stjerner som Claudia Schiffer, Heidi Klum, Cameron Diaz og mange flere. Hvis ikke dét er et kvalitetsstempel i sig selv, så ved vi nærmest ikke, hvad der er.

 

Lala Berlin pifter dit outfit op

Lala Berlin tørklæder fås i flere størrelser og stilarter, som den moderne pige kunne ønske sig. Udvalget er stort, og uanset hvilke du vælger, så handler det hele ganske simpelt om, at din datter føler dig tilpas i dem. Er de behagelige? Kradser de? Hos House of Kids kan vi med hånden på hjertet anbefale dig og din datter de bløde og ikke mindst smukke tørklæder, som er super behagelige at have på.

Et tørklæde er ikke bare praktisk og varmer halsen, men pifter i den grad også et outfit op og medvirker til at give et personligt look. Lala Berlin har de skønneste tørklæder i bomuld og 100 procent kashmir i flotte farver. Og det populære partisantørklæde er kendt for sin urbane berlinerstemning, strik, grafiske mønstre og prints.

Forkæl din datter eller dig selv eller med et eksklusivt tørklæde fra Lala Berlin. Ved køb af et tørklæde fra Lala Berlin får I masser af luksus og et yderst flot design.

 

Lala Berlin Muriel taske

Det er nok den lækreste taske fra Lala Berlin. Et musthave i enhver piges garderobe, uanset hvor ung eller gammel, hun er. I Muriel tasken fra Lala Berlin er der bomuldsfoer indvendig og kraftig kanvaskvalitet udvendig. Big Bag modellen kan rumme alt, hvad der er behov for, når du er på tur med børnene. Big Bag Muriel tasken måler 55 x 35 x 27 cm. Der er kraftige håndtag og en justerbar kraftig skulderstrop. Tasken fås i det velkendte sort/hvide Kufiya print, som Lala Berlin er kendte for. Mange bruger Lala Berlin tasken som pusletaske, da den er meget rummelig, blød og nem at have med overalt.

 

Lala Berlin Fabiana, Carmela og Shopper

Hos House of Kids har vi mange forskellige udgaver af tasker til mor fra Lala Berlin. Der kommer nye farver hver sæson. I perioder kan du være heldig, at vi har fået de lette shoppingnet, som sælges til en god pris.

 

Brug det smukke Lala Berlin Kufiya net til sport

Lala Berlins Kufiya net møder stor begejstring grundet dets mange anvendelsesmuligheder og genkendelige design. Nettet kan bruges til alt, lige fra opbevaring af dine daglige indkøb til hverdagstaske og shoppenet, og så kan du jo måske låne Lala Berlin nettet, når du skal i fitness. Det er da oplagt.

Kufiya nettet er et smukt bomuldsnet lavet i 100 procent bomuld. Nettet er med det velkendte mønster og indeholder en lille inderlomme øverst i tasken til opbevaring af for eksempel bilnøgler, dankort og læbepomade.

Dine kære små stiller formentlig ikke de store krav til, om nettet til opbevaring af deres ekstra tøj i institutionen leveres i et net fra brugsen eller det fine Lala Berlin net, så det er formentlig dig, som mor, som har forelsket dig i de smukke net. Og det kan vi da virkelig godt forstå.

 

Lala Berlin Cali net – det perfekte valg fremfor pusletasken

Der er mange mødre, som ikke ønsker de traditionelle pusletasker. Er du flergangs mor, kan du måske nikke genkendende til dette? Du pakker et par bleer, lidt ekstra tøj, mælkepulver og sutteflaske, når du er på tur med din lille stjerne. Gør det med stil og brug det eksklusive Lala Berlin Cali net. Tote Cali fra Lala Berlin er den helt perfekte hverdagstaske i det fineste ternede mønster enten i lilla, hvid, grøn og gul. Tasken er helt perfekt til hverdag, da den har et stort rum, der kan lukkes helt tæt med en metalknap. Tote Cail har en indvendig sidelomme, der kan rumme de vigtigste ejendele som pung og telefon. På ydersiden er Lala Berlins logo i plys.

  

Lala Berlin slippers

Du kan få Lala Berlin badesandaler i størrelse 35, 36, 37, 38, 39 og 40. Perfekte badesandaler til en god pris i det sort/hvide Kufiya mønster og super cool ved poolen, svømmehallen eller stranden.

 

Lala Berlin gaveide til store og små

Skal din søster, veninde eller kollega snart føde? Du skal måske arrangere babyshower og udover kage og pynt, så skal der da også en lille gave til. Her er Lala Berlin net og tasker det perfekte gavevalg. Tøj kan være svært at købe, fordi vi ofte ikke ved, hvadmodtageren kan lide. De fine tasker og net fra Lala Berlin kan bruges som pusletaske, eller når den moderne mor skal ud at trille med barnevognen. 

 

Tilbud og udsalg på Lala Berlin

Lala Berlin er et eksklusivt brand, der kun produceres i det antal, som forhandlerne har bestilt på forhånd. Derfor er det meget sjældent, at du finder Lala Berlin tørklæde til børn på udsalg eller tilbud. Det hænder dog, at der er en sæsonfarve, som udgår, og du kan derfor være heldig at få sådan et tørklæde med en rabatkode.

 

Lala Berlin til børn med gratis fragt

Hos House of Kids finder du det største udvalg af børnetøj, sko og interiør til børneværelset fra over 100 forskellige mærker. Søger du efter mærketøj til dit barn eller tøj i økologiske materialer, så finder du det hele på vores webshop. Vi udvælger nøje, hvilke brands vi vil forhandle, så du altid har en sikkerhed for, at dit barns tøj er produceret i gode og gennemtænkte materialer. Du får altid gratis fragt til adresser i Danmark, når du shopper Lala Berlin tørklæder eller andre ting til køb over 499 kroner.

 

Betal med gavekort

Er du blevet gaveansvarlig for en kollegas kone, som du måske ikke liiige helt kender? Vi ved godt, det kan være svært at købe en gave. Giv et gavekort, så de selv i rog og mag kan få lov til at vælge, hvad de lige præcis mangler. Og hvis du nu har fundet en gave, så tilbyder vi også gaveindpakning. Du skal blot sætte et kryds ud for den vare, du ønsker pakket ind, så sender vi indpakket direkte til havemodtageren.

 

Køb Lala Berlin og betal med børnepenge

Hos House of Kids tilbyder vi dig, at du kan købe Lala Berlin og betale med børnepenge. Vi har udvidet dine muligheder, så du kan vælge, om du ønsker kredit i 30 dage, 60 dage eller 90 dage. Dette er et tilvalg, når du går gennem check out. Uanset hvad glæder vi os meget till at sende en lækker pakke til dig med Lala Berlin.

 

 

50 produkter fundet
 • Tilføj til favoritter
  Mia net

  Lala Berlin

  Mia net
  369,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Mia net

  Lala Berlin

  Mia net
  519,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Maja taske

  Lala Berlin

  Maja taske
  1.259,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cleo taske

  Lala Berlin

  Cleo taske
  599,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cleo taske

  Lala Berlin

  Cleo taske
  599,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  East West Calla canvas net

  Lala Berlin

  East West Calla canvas net
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  East West Calla canvas net

  Lala Berlin

  East West Calla canvas net
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Muriel canvas taske

  Lala Berlin

  Muriel canvas taske
  1.209,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Muriel canvas taske

  Lala Berlin

  Muriel canvas taske
  1.209,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Cali net

  Lala Berlin

  Cali net
  899,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Josie taske

  Lala Berlin

  Josie taske
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Josie taske

  Lala Berlin

  Josie taske
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Eli taske

  Lala Berlin

  Eli taske
  589,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Eli taske

  Lala Berlin

  Eli taske
  589,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Carmela taske

  Lala Berlin

  Carmela taske
  439,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Muriel taske

  Lala Berlin

  Muriel taske
  1.189,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Muriel taske

  Lala Berlin

  Muriel taske
  1.189,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  East West canvas taske

  Lala Berlin

  East West canvas taske
  979,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Gillian taske

  Lala Berlin

  Gillian taske
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Camilla toilettaske

  Lala Berlin

  Camilla toilettaske
  539,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Kufiya net

  Lala Berlin

  Kufiya net
  159,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Trinity Aladdin tubetørklæde

  Lala Berlin

  Trinity Aladdin tubetørklæde
  969,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.869,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.869,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.869,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.869,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.869,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.899,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Aykahn badelagen

  Lala Berlin

  Aykahn badelagen
  439,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Asger sandaler

  Lala Berlin

  Asger sandaler
  649,95 DKK
  36 37 38 39 40

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Aneka klipklapper

  Lala Berlin

  Aneka klipklapper
  299,95 DKK
  36 37 38 39 40

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Aneka klipklapper

  Lala Berlin

  Aneka klipklapper
  299,95 DKK
  36 37 38 39 40

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - XS

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - XS
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S
  1.869,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - XS

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - XS

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - XS

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - XS

  659,97 DKK

  1.099,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - S

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - S

  1.139,97 DKK

  1.899,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Bloom tørklæde

  Lala Berlin

  Bloom tørklæde

  299,97 DKK

  499,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Oasis tørklæde - XS

  Lala Berlin

  Oasis tørklæde - XS

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Oasis Patchwork tørklæde - XS

  Lala Berlin

  Oasis Patchwork tørklæde - XS

  209,97 DKK

  349,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Angelinka silke tørklæde

  Lala Berlin

  Angelinka silke tørklæde

  353,97 DKK

  589,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Triangle Trinity tørklæde - XS

  Lala Berlin

  Triangle Trinity tørklæde - XS

  893,97 DKK

  1.489,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  Muriel canvas taske

  Lala Berlin

  Muriel canvas taske
  1.119,95 DKK
  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Carmela canvas taske

  Lala Berlin

  Carmela canvas taske

  221,97 DKK

  369,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Agatha taske

  Lala Berlin

  Agatha taske

  539,97 DKK

  899,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Carmela taske

  Lala Berlin

  Carmela taske

  443,97 DKK

  739,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

 • Tilføj til favoritter
  40%
  Nina net

  Lala Berlin

  Nina net

  131,97 DKK

  219,95 DKK

  One size

  Vælg størrelse

50 produkter fundet

Eksklusivt tysk brand med iranske rødder - Lala Berlin

Lala Berlin er et eksklusivt tysk mærke, som er designet af Leyla Piedayesh, kendt som La La hvorfra navnet Lala Berlin også opstod. Designet er unikt og tager afsæt i Berlins gader og stræder, men historien og udtrykket ses også i Leyla Piedayeshs iranske baggrund, idet Piedayesh er født i Teheran og dermed har både tyske og iranske rødder. 

I 2004 lancerede Piedayesh sin egen unikke kollektion af højeste kvalitet i Berlin. LaLa søger altid den absolut bedste kvalitet og udvælger kun de bedste materialer, herunder cashmere, silkeblød bomuld samt jersey. Valget af materialer udmønter sig i flotte kollektioner af lækre tørklæder, strikbluser, jersey og silkekjoler.

Skaberen af Lala Berlin kan meget mere end blot designe tørklæder til børn og deres mødre. De nyeste kollektioner inkluderer også Lala Berlin net, Lala Berlin tasker, bæltetasker samt smartphones, tablets og PC covers. Kollektionerne er med et gennemført look, som matcher de mange andre Lala Berlin produkter i hendes smukke univers.

 

Lala Berlin tørklæde til børn

Vi er som så mange andre helt vilde med Lala Berlin her hos House of Kids, og du finder naturligvis et stort udvalg af det lækre kvalitetsmærke her på vores wenshop. Vi er især vilde med de lækre Lala Berlin Triangle Trinity tørklæder med det klassiske Kufiya mønster. Designet er helt unikt, og der tages afsæt i livet i Berlins gader og stræder.

Lala Berlin tørklæde størrelse xs eller s, har en trekantet form og er strikket i den blødeste kashmir, der føles helt fantastisk, og som samtidigt varmer skønt. 

Forkæl din datter eller dig selv eller med et eksklusivt tørklæde fra Lala Berlin. Et Lala Berlin xs tørklæde er også en skøn dåbs- eller barselsgave til de nyfødte. Tørklæderne er perfekte til piger i alle aldre. Vi fører et stort udvalg af Lala Berlin til baby og børn.

Lala Berlin xs tørklædet måler 70 x 46 x 46 cm, men kan dog variere lidt i størrelsen da det er naturmateriale. Det kan både bruges om halsen eller som et sjal.

Hos House of Kids finder du Lala Berlin Triangle Trinity tørklæderne i mange flotte farver som Dakar, Canarino, Sereno, Maga Mago, Peony, Cotto, Ballerina og City.

Lala Berlins klassiske kashmirtørklæder med det velkendte kufiya-print er verdensberømte og bæres af stjerner som Claudia Schiffer, Heidi Klum, Cameron Diaz og mange flere. Hvis ikke dét er et kvalitetsstempel i sig selv, så ved vi nærmest ikke, hvad der er.

 

Lala Berlin pifter dit outfit op

Lala Berlin tørklæder fås i flere størrelser og stilarter, som den moderne pige kunne ønske sig. Udvalget er stort, og uanset hvilke du vælger, så handler det hele ganske simpelt om, at din datter føler dig tilpas i dem. Er de behagelige? Kradser de? Hos House of Kids kan vi med hånden på hjertet anbefale dig og din datter de bløde og ikke mindst smukke tørklæder, som er super behagelige at have på.

Et tørklæde er ikke bare praktisk og varmer halsen, men pifter i den grad også et outfit op og medvirker til at give et personligt look. Lala Berlin har de skønneste tørklæder i bomuld og 100 procent kashmir i flotte farver. Og det populære partisantørklæde er kendt for sin urbane berlinerstemning, strik, grafiske mønstre og prints.

Forkæl din datter eller dig selv eller med et eksklusivt tørklæde fra Lala Berlin. Ved køb af et tørklæde fra Lala Berlin får I masser af luksus og et yderst flot design.

 

Lala Berlin Muriel taske

Det er nok den lækreste taske fra Lala Berlin. Et musthave i enhver piges garderobe, uanset hvor ung eller gammel, hun er. I Muriel tasken fra Lala Berlin er der bomuldsfoer indvendig og kraftig kanvaskvalitet udvendig. Big Bag modellen kan rumme alt, hvad der er behov for, når du er på tur med børnene. Big Bag Muriel tasken måler 55 x 35 x 27 cm. Der er kraftige håndtag og en justerbar kraftig skulderstrop. Tasken fås i det velkendte sort/hvide Kufiya print, som Lala Berlin er kendte for. Mange bruger Lala Berlin tasken som pusletaske, da den er meget rummelig, blød og nem at have med overalt.

 

Lala Berlin Fabiana, Carmela og Shopper

Hos House of Kids har vi mange forskellige udgaver af tasker til mor fra Lala Berlin. Der kommer nye farver hver sæson. I perioder kan du være heldig, at vi har fået de lette shoppingnet, som sælges til en god pris.

 

Brug det smukke Lala Berlin Kufiya net til sport

Lala Berlins Kufiya net møder stor begejstring grundet dets mange anvendelsesmuligheder og genkendelige design. Nettet kan bruges til alt, lige fra opbevaring af dine daglige indkøb til hverdagstaske og shoppenet, og så kan du jo måske låne Lala Berlin nettet, når du skal i fitness. Det er da oplagt.

Kufiya nettet er et smukt bomuldsnet lavet i 100 procent bomuld. Nettet er med det velkendte mønster og indeholder en lille inderlomme øverst i tasken til opbevaring af for eksempel bilnøgler, dankort og læbepomade.

Dine kære små stiller formentlig ikke de store krav til, om nettet til opbevaring af deres ekstra tøj i institutionen leveres i et net fra brugsen eller det fine Lala Berlin net, så det er formentlig dig, som mor, som har forelsket dig i de smukke net. Og det kan vi da virkelig godt forstå.

 

Lala Berlin Cali net – det perfekte valg fremfor pusletasken

Der er mange mødre, som ikke ønsker de traditionelle pusletasker. Er du flergangs mor, kan du måske nikke genkendende til dette? Du pakker et par bleer, lidt ekstra tøj, mælkepulver og sutteflaske, når du er på tur med din lille stjerne. Gør det med stil og brug det eksklusive Lala Berlin Cali net. Tote Cali fra Lala Berlin er den helt perfekte hverdagstaske i det fineste ternede mønster enten i lilla, hvid, grøn og gul. Tasken er helt perfekt til hverdag, da den har et stort rum, der kan lukkes helt tæt med en metalknap. Tote Cail har en indvendig sidelomme, der kan rumme de vigtigste ejendele som pung og telefon. På ydersiden er Lala Berlins logo i plys.

  

Lala Berlin slippers

Du kan få Lala Berlin badesandaler i størrelse 35, 36, 37, 38, 39 og 40. Perfekte badesandaler til en god pris i det sort/hvide Kufiya mønster og super cool ved poolen, svømmehallen eller stranden.

 

Lala Berlin gaveide til store og små

Skal din søster, veninde eller kollega snart føde? Du skal måske arrangere babyshower og udover kage og pynt, så skal der da også en lille gave til. Her er Lala Berlin net og tasker det perfekte gavevalg. Tøj kan være svært at købe, fordi vi ofte ikke ved, hvadmodtageren kan lide. De fine tasker og net fra Lala Berlin kan bruges som pusletaske, eller når den moderne mor skal ud at trille med barnevognen. 

 

Tilbud og udsalg på Lala Berlin

Lala Berlin er et eksklusivt brand, der kun produceres i det antal, som forhandlerne har bestilt på forhånd. Derfor er det meget sjældent, at du finder Lala Berlin tørklæde til børn på udsalg eller tilbud. Det hænder dog, at der er en sæsonfarve, som udgår, og du kan derfor være heldig at få sådan et tørklæde med en rabatkode.

 

Lala Berlin til børn med gratis fragt

Hos House of Kids finder du det største udvalg af børnetøj, sko og interiør til børneværelset fra over 100 forskellige mærker. Søger du efter mærketøj til dit barn eller tøj i økologiske materialer, så finder du det hele på vores webshop. Vi udvælger nøje, hvilke brands vi vil forhandle, så du altid har en sikkerhed for, at dit barns tøj er produceret i gode og gennemtænkte materialer. Du får altid gratis fragt til adresser i Danmark, når du shopper Lala Berlin tørklæder eller andre ting til køb over 499 kroner.

 

Betal med gavekort

Er du blevet gaveansvarlig for en kollegas kone, som du måske ikke liiige helt kender? Vi ved godt, det kan være svært at købe en gave. Giv et gavekort, så de selv i rog og mag kan få lov til at vælge, hvad de lige præcis mangler. Og hvis du nu har fundet en gave, så tilbyder vi også gaveindpakning. Du skal blot sætte et kryds ud for den vare, du ønsker pakket ind, så sender vi indpakket direkte til havemodtageren.

 

Køb Lala Berlin og betal med børnepenge

Hos House of Kids tilbyder vi dig, at du kan købe Lala Berlin og betale med børnepenge. Vi har udvidet dine muligheder, så du kan vælge, om du ønsker kredit i 30 dage, 60 dage eller 90 dage. Dette er et tilvalg, når du går gennem check out. Uanset hvad glæder vi os meget till at sende en lækker pakke til dig med Lala Berlin.

 

 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

 • Mandag - Fredag: 8.00-16.00