FINAL SALE // SPAR 50% PÅ ALT I UDSALGET

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Hachiman Kasei

Hachiman Kasei

Omnioutil spand til opbevaring

Nok den bedste opbevaring til legetøj til børneværelset. Omnioutil er navnet på de prisbelønnede japanske spande. Omnioutil har vundet designprisen Long Lasting Design Award som gives af Good Design Award. De populære spande kan bruges til alt - eksempelvis er de ideelle til opbevaring af legetøj på børneværelset, i stuen eller køkkenet. Spandende er endda fødevaregodkendt i Japan hvor de kommer fra. Omnioutil er i fri for gift og phtahlater.
Du kan bruge Omnioutil fra Hachiman-kasai både indendørs og udendørs. De kan stå udenfor i ned til minus 20 grader - og du kan vaske dem i op til 120 grader varmt vand. 

Omnioutil er også helt perfekt som skammel. Den er stabil og kan bære op til 150 kg. Den kan også bruges som et lille bord - eller du kan stable flere oven på hinanden. Skal du på ferie er det ideel opbevaring til køreturen. 

 

Omnioffre kasser til opbevaring af småting

Omnioffre kasser er perfekt til opbevaring af alverdens ting. Kasserne fåes i mange farver og i tre forskellige størrelser. Det sjove ved Omnioffre kasserne er at de kan stables og bygges op i flere lag. Der er to hanke på hver kasse så du let kan flytte rundt med den. Den kan minde om en lille værktøjskasse. Kvaliteten er mat og blød og du får virkelig følelsen af kvalitet. På bedste japanske manér kan de naturligvis fåes i mange farver og ser flotte ud både på rad og række samt stablet ovenpå hinanden. Der er tænkt på alt og du får den bedste opbevaring til legetøj og småting. Og hvem elsker ikke at organisere. Japan er kendte som eksperter på dette område.

 

Balcalore kurve til opbevaring af legetøj

Hvis du har mange bamser og tøjdyr på børneværelset, så er Balcalore kurve rigtig gode til opbevaring af dem. Hankene er bløde og det er nemt at bære kurvene rundt. Kurvene fåes i flere farver og ser flotte ud når de står på rad og række. Du kan også nemt bruge dem til opbevaring i hjemmet. Det kunne eksempelvis være stof, garn eller andre hobbyartikler du ofte skal have fat i. 

 

Opbevaring, sortering, organisering af legetøj

Hos House of Kids elsker vi alt hvad der kan organiseres - og ikke mindst at have kasser, spande og rum der er praktiske og anvendelige til formålet. Japan er kendte for at lave minimalistisk opbevaringsløsninger som passer perfekt ind i vores skandinaviske stil.

 

Opbevaring på udsalg

Når en farve udgår kan du være heldig at finde Omnioutil spande på udsalg eller på et godt tilbud. Hos houseofkids.dk finder du interiør til børneværelset. Vi udvælger sæsonens bedste farver indenfor opbevaring, og er meget selektive med hvilke brands vi vil forhandle. Det skal være opbevaring i høj kvalitet, og det skal kunne opfylde ethvert behov. Kasser til legoklodser, træklodser, bamser og tøjdyr, bøger, playmobil, dukker og dukketøj, biler og alle mulige småting.

Du får altid gratis fragt når du shopper for over 499,-. Vi har hurtig levering og du vil indenfor 1-2 hverdage modtage din bestilling. Så nu er det bare med at komme i gang med at finde den bedste opbevaring til børneværelset.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00