MID SEASON SALE! SPAR OP TIL 30%

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Gant

Gant

GANT er et anerkendt brand over hele verden, som laver fint tøj til både børn og voksne. GANT børnetøj er populært blandt mange. Børnetøjet kører den samme klassiske stil og lækre kvalitet, som GANT er kendt for.

Gant hos House of Kids

Hos House of Kids er vi stolte over at kunne tilbyde det populære Gant brand i vores sortiment af børnetøj. Hos os finder du sweatshirts, hoodies og t-shirts fra Gant i klassiske farver som sort, navy, grå og gul. Du finder Gant til børn i str. 122, 128, 134, 140, 146, 152, 164 og 174. Vi har altså Gant til børnene i alderen 7, 8, 9, 10, 11,12, 13, 14, 15 og 16 år. Find de klassiske og stilede Gant hos House of Kids i dag. 

 

Gant til børn

Gant har været en klassiker i de sidste snart 100 år og vi er så glade for at kunne byde dem velkomne her på shoppen. I 1907 landede Berl Gantmacher i USA efter at have forladt sin hjemstavn i Ukraine, i håbet om at udleve sine drømme i mulighedernes land. Ha  Gantmacher knoklede for at uddanne sig, samtidigt med at han skulle tjene til føden og arbejdede derfor ved siden af sine studier til apoteker i en tekstilvirksomhed. Her fik han for alvor øjnene op for tøj- og modebranchen og i løbet af de næste 20 år etablerede han sig som en af de dygtigste skjorteproducenter i USA. Gant, som virksomheden hurtig kom til at blive kendt som, producerede skjorter for mange af de store tøjskabere i 20’erne og 30’erne og brandet Gant blev med tiden til et vigtigt varemærke når det kom til at kunne kende kvalitet og godt håndværk. I 1940’erne bliver Gantmacher og hans to sønner dog enige om at det måtte være på tide at gå sine egne veje, frem for at skulle producere for andre virksomheder. I 1949 bliver skjortebrandet Gant endelig etableret som sit eget brand. 

Fokus var på at udvide det ‘preppy’ look til udenfor de store ivy league skoler, da Gantmacher mente at dén stil var for cool til ikke at blive brugt i den virkelige verden også. Gant blev hurtigt etableret som et kært amerikansk varemærke, som modtog priser for sine innovative detaljer på deres skjorter af i forvejen høj kvalitet. 

Skjorter som du kender i dag med knappen bag på kraven, bøjleløkken øverst på ryggen og den smarte ‘box-plaid’ syning langs ryggen, ville ikke have set ud som de gør, havde det ikke været for Gant. Disse detaljer er nemlig nogle få af de innovationer, som Gant har udviklet gennem årene. 

Det kan vist roligt siges at Gant er en innovativ tøjproducent med sans for kvalitet og brugbarhed. I dag er kollektionerne udviklet i en sådan grad at du også finder produkter som hoodies, sweatshirts og t-shirts i sortimentet og her hos House of Kids finder du netop dét: Hoodies, sweatshirts og t-shirts fra Gant i høj kvalitet og i det klassiske, preppy og cool look som Gant er kendt for. 

Til et par slim jeans er en lækker sweatshirt altid super cool og uden på en skjorte viser man virkelig ære til Gants oprindelige ide. Hoodien er cool som den er både til hverdag og til træning og trænger man til at dresse en kjole lidt ned, er den helt fantastisk til netop det formål. 

 

Gant børnetøj med kredit

Husk at når du shopper hos House of Kids bestemmer du altid helt selv hvornår du vil betale for dine varer. Du kan nemlig vælge at betale med kredit og udskyde betalingen i helt op til 3 måneder. Du shopper bare som du plejer, lægger varerne i kurven og får f.eks. Gant til børn med kredit ved at vælge din ønskede kreditform ved checkout. Indtast dine oplysninger som du plejer, så sørger vi for at dine varer kommer frem hurtigst muligt og at dine penge først bliver trukket den dag du selv har valgt. Vælg en kredit på enten 30, 60 eller 90 dage og udskyd på den måde betalingen i op til hele tre måneder. 

 

Gant børnetøj på tilbud

For at holde god ro og orden på hylderne sørger vi for løbende at få skiftet ud og flyttet rundt. Nogle gange ender de ældre modeller og kollektioner i en store udsalgskategori, for at skabe plads til alle de nye varer, der kommer ind ad døren. Det betyder altså at du sagtens kan være heldig at finde Gant på tilbud allerede i dag! Skynd dig ind under fanen sale og tjek alle de gode udsalgsfund ud. 

Når du handler hos os følger den gode service forresten altid med. Det betyder at du altid får lynhurtig levering, 30 dages returret og handler du for mere end 499 kr. får du oven i købet gratis fragt. God service skal ikke koste ekstra hvis du spørger os.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00