SPAR NU 50% PÅ HUMMEL & MIKK-LINE I WINTER SALE

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Aykasa

Aykasa

Aykasa laver flotte og farverige foldekasser, som vi er sikker på vil passe perfekt ind i dit hjem. Foldekasserne fra Aykasa er både smarte og praktiske, da de er perfekte til opbevaring af diverse ting.

Aykasa plastikkasser i mange farver

Aykasa er nok den mest praktiske opbevaringskasse du kan forestille dig. Kært barn har mange navne. Nogle kalder den for en plastik klapkasse, en foldekasse eller en klapsammen kasse. Uanset navnet så er det smarte at den kan foldes sammen så den fylder mindst muligt når den ikke bruges.
Du finder Aykasa i følgende farver: babypink, yellow, melon, olive, dark green, black, grey, warm taupe, brown, banana, coconut milk, khaki, navy, baby blue og milk tea. De er så flotte alle sammen og kan mikses på kryds og tværs alt efter hvilket humør man er i - og hvilken tid på året det er.

Find foldekasser fra Aykasa i forskellige størrelser, så de passer hvor end du har brug for dem i dit hjem og til hvilket opbevaringsbehov der skulle være. Find Aykasa maxi, midi og mini - altså stor, mellem og lille. Alle størrelser finder du i de mange smukke farver og kan altså mixes og matches efter smag og behov. Hav f.eks. farver og pensler i den blå mini kasse og biler og maskiner i maxi foldekassen fra Aykasa i grøn og skab god orden på børneværelset. Du kan også vælge alle Aykasa foldekasserne i samme farve for at skabe en enkel og rolig stemning på hylderne. Du kan også bruge Aykasa kasser til opbevaring af rengøringsmidler i bryggers eller madvarer i køkkenet. Det er kun fantasien og dit eget behov der sætter grænser. 

 

Aykasa opbevaring der kan bruges til alt

Aykasa er godkendt til opbevaring af fødevarer. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan opbevare i foldekasserne. Den smarte foldekasse er bare designet til at løse alle former for opbevaring i hverdagen. Det enkle minimalistiske design passer ind i den skandinaviske bolig. Brug foldekassen til legetøj, bøger, magasiner, bamser og tøjdyr eller måske til at sortere diverse rod og småting der måtte være rundt omkring i din bolig. Ja sågar kan far få gavn af opbevaringen til sit værksted eller skur, og mor kan bruge dem til vasketøj og til at holde orden i skabe og skuffer.

 

Aykasa foldekasser på tilbud

Du kan være heldig at finde udgåede farver fra Aykasa på tilbud. Ellers har foldekasserne lave priser når man ser på kvalitet og holdbarhed. Aykasa priser fra 39,95.

 

Aykasa med gratis fragt

Når du køber for mere end 499 kr kan du få leveret dine nye Aykasa foldekasser med gratis fragt. Den fragtfrie levering betaler vi, og du kan vælge at få leveret til en valgfri GLS Pakkeshop nær dig. Aykasa kasserne er lette og vejer ikke meget, så du kan snildt fragte dem under armen.

 
56 produkter fundet