LIGE NU: 60% PÅ +1300 STYLES

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Kjoler

 

kjoler til børn

Kjoler til babyer

Det ser så sødt ud, når den lille piger har en yndig kjole på. Du kan få kjoler til både hverdag og fest. Mange vælger at bruge kjoler i jersey til hverdagsbrug, og modeller med tyl og flæser, til mere festlige lejligheder. Men det er naturligvis en smagssag, hvornår du bruger hvad.

Der er en masse muligheder, når man snakker farver og print. Her kan du vælge mellem de mest yndige liberty-stoffer eller storblomstrede print i feminine toner, enkelt og fint all-over-print, farverige striber og mønstre mv.

Funktionelle detaljer

Kjoler til de helt små babyer, har ofte knapper ved halsen. Det giver bedre plads til, at give babyen kjolen på, på en skånsom måde. Knapperne kan enten være ved skulderen, foran på brystet (grandad eller stolpelukning) eller på ryggen. Hvis dit barn skal sove i kjolen, er det vigtigt, at du vælger en model med helt flade trykknapper på ryggen, så du undgår, at dit barn bliver generet at knapperne. Vi anbefaler, at trykknapperne åbnes ved at sætte en negl imellem, i stedet for at rive i tøjet, i hvert fald indtil den er "knappet til".
På de allervarmeste dage, er det skønt for din baby at have bare ben, så tæerne rigtigt kan blive udforsket. Når vejret bliver lidt køligere, anbefaler vi, at du giver dit barn strømpebukser, leggings eller bukser på under kjolen.

 

. . . . .

Prinsessekjoler med karakter

Mange piger er vilde med kjoler, der får dem til at ligne prinsesser. Kjoler til børn kan være både yndige og praktiske, og samtidig med, at de kan bruges hele året. Der er kjoler med korte eller lange ærmer, med masser af flæser, tyl, blonder og andet pynt.

Sommerkjoler, strikkjoler, sweatkjoler, A-formede kjoler, kjoler med flæser, sporty kjoler, kjoler med lommer, kjoler med elastik i taljen… listen er meget lang, når det komme til design af kjoler til børn.

De forskellige designere folder sig rigtig ud, når det kommer til kjolernes farver og print. Nogle brands holder sig til douche farver med kunstneriske illustrationer. Andre er mere til farvestrålende striber, fantasifuld fotoprint, karakteriske dyreprint mv.

 

. . . . .

Kjoler til tweens

Moderigtige kjoler er en vigtig del af enhver tween garderobe. Kjolerne skal kunne dresses op eller ned afhængig af, om de skal bruges til hverdag, fest eller ferie. Sæt et par sneakers og en sweatshirt til en kjole, og får du et sporty-look. Den samme kjole får et helt andet udtryk, hvis du styler den med et par lette sandaler, smykker og en elegant cardigan.

Der findes et hav af kjoler til tweens; sommerkjoler, vinterkjoler, korte og lange modeller, festkjoler, strikkjoler, sweatkjoler, A-formede kjoler, kjoler med blonder, sporty kjoler, kjoler i minimalistisk look, kjoler med bindebånd i taljen mv.

Til efterår og vinter, er der kjoler med lange ærmer og høj hals. Til forår og sommer, eller bare til festlige lejligheder, er der kjoler med korte ærmer eller stropper.

Design og materiale

Designere kigger i retningen af voksen moden, når der skal designes kjoler til tweens. Det ses på kjolernes farver og print, som er lidt mere minimalistisk, afdæmpet og cool look.

Den mest anvendte kvalitet er jersey. Jersey er betegnelsen for strikket stof af tyndt garn, der giver et let og blødt materiale. Du kan få kjoler i andre kvaliteter som; bomuld/elastan, uld, denim, uld/silke mv.

. . . . .

Vask af kjoler

Er du i tvivl om, hvordan du skal vaske din kjole?

Vi hjælper gerne i vores vaskeguide >>

. . . . .

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)