LIGE NU: 60% PÅ +1300 STYLES

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

SÅDAN OPRETTER DU DIN PERSONLIGE ØNSKESEDDEL

Gå på opdagelse i vores webshop og tilføj dine ønsker til din ønskeseddel, hver gang du finder noget, du drømmer om - enten til dig selv eller til dit barn. Ønskesedlen kan nemt deles med venner og familie, så alle de ting, der er på din ønskeseddel også er at finde under juletræet.

Alt du skal gøre er at klikke på hjerteikonet på de produkter, du er interesseret i. Du kan hele tiden holde øje med dine ønsker ved at klikke på hjertet øverst på siden. Det er også her, du kan dele ønskesedlen med dine nærmeste. Tilføj blot en mail-adresse, som ønskesedlen skal sendes til, så sørger vi for det.

VI SENDER GAVEN DIREKTE TIL MODTAGEREN

Vi sender gerne julegaven direkte til den heldige person, der skal have den. Når du går til bestilling, vælger du blot en anden modtageradresse. Vi vedlægger naturligvis ikke faktura - den får du på din egen e-mail.

Vi har vedlagt både en betalt returlabel og et byttekort inde i gaven. Hvis modtageren skulle ønske at bytte gaven, kan dette derfor gøres nemt og gratis ved forsendelse i Danmark - uden at skulle henvende sig til dig. Det er god stil og skaber tryghed, når du giver julegaven.

ET GAVEKORT TIL HOUSE OF KIDS ER ET SIKKERT HIT

De fleste børnefamilier vil elske at modtage et elegant gavekort til House of Kids. Det giver dem mulighed for at vælge netop det, de har brug for. Vores gavekort leveres smukt pakket ind i en flot gavepose med silkepapir og satinbånd. Det er nærmest en gave i sig selv og vil også pynte under juletræet. Du kan være stolt af at give et gavekort fra os. Find alle gavekort lige her.

SMUKT INDPAKKEDE GAVER

Når man giver en gave, er indpakningen en stor del af oplevelsen. Vi har derfor det smukkeste gavepapir i fine enkle mønstre og nordiske farver. Det er en rigtig lækker oplevelse at modtage en flot gave fra House of Kids, og du kan være stolt af at give dem til dine kære.

DET MED SMÅT

Ovenstående service er gældende for julegaveindkøb i julen 2020. Den gratis returlabel som vedlægges gaven, kan først indløses som gratis efter den 24. december, da den kun er gældende for julegaver.

Labels er matchet kodemæssigt med gaven, der gives, så de kan ikke benyttes til andre varer. Gratis returlabel er kun gældende indenfor Danmarks grænser. Der vedlægges ikke returlabel til udenlandske pakker. Vi sender dog med glæde pakker til udlandet.

LEVERING INDEN JUL

Vil du gerne være helt sikker på at julegaven kommer med under træet juleaften? Det kan vi godt forstå! Derfor har vi følgende anbefalinger, hvis du vil være sikker på at have pakken inden jul:
Bestilling med GLS levering skal foretages senest d. 18. december 2020 kl. 12.00.
Bestilling med DAO hjemme levering skal foretages senest d. 22. december 2020 kl. 15.00.

 

SÅ LANG TID HAR DU TIL AT BYTTE JULEGAVEN

Vi bytter julegaver helt frem til den 1. februar 2021. Modtageren vælger selv, om denne vil have en anden størrelse, et tilgodebevis eller pengene retur.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)