0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Heldragter

 

heldragter

Funktionelle detaljer

En heldragt har for det meste knapper foran. Ved nogle modeller starter knapperne ved halsen, og går ned til skridtet. Mens andre fortsætter hele vejen ned i det ene ben. Du kan få heldragter med trykknapper mellem benene. Denne funktion gør det lidt nemmer at skifte ble. Også her anbefaler vi, at du åbner trykknapperne ved at sætte en negl imellem, i stedet for at rive i tøjet, i hvert fald indtil den er "knappet til".

Heldragter uden knapper foran, har for det meste knapper ved halsen eller en Amerikansk lukning. Knapper ved halsen giver bedre plads til, at få heldragten over hovedet på en skånsom måde. Knapperne kan enten være ved skulderen, foran på brystet (grandad eller stolpelukning) eller på ryggen. Hvis dit barn skal sove i heldragten, er det vigtigt, at du vælger en model med helt flade trykknapper på ryggen, så du undgår, at dit barn bliver generet af knapperne, hvis han/hun sover på ryggen.

Heldragter med Amerikansk halsudskæring (overlap af stof på skulderne) er også en fin løsning. Overlappet giver mulighed for at lave en stor åbning i halsudskæringen, således at heldragten kan trækkes over hovedet på en nænsom måde.

 

. . . . .

Hvilken størrelse?

Det er vigtigt, at du bruger en heldragt der passer i størrelsen. Hvis den er for lille og du kun lige kan knappe den midterste knap, bliver bleen strammet op på midten, så den bliver ubehagelig for barnet at have på.

Se vores størrelsesguide her >>

. . . . .

Materiale

Du kan få heldragter i mange forskellige materialer; bomuld, bomuld/elastan, bomuld/uld, bomuld/modal, strik, fleece, uld, merinould mv.

Den mest anvendte kvalitet er jersey. Jersey er betegnelsen for strikket stof af tyndt garn, der giver et let og blød materiale.

Heldragter i uld er vældigt populært fordi, ulden hjælper med at regulere dit barns temperatur. Så er du sikker på at dit barn hverken har det for varmt, eller for koldt. Uld har samtidig en beroligende effekt, da det føles blødt og smidigt mod huden, og skaber tryghed gennem dets varme. Uld er godt, specielt om vinteren.

De fleste børn kan godt have uld direkte på kroppen, da heldragter for det meste er lavet i  en blød kvalitet, der ikke kradser.
Hvis dit barn har en særlig sart hud eller børneeksem, kan heldragter med bomuld på indersiden og uld på ydersiden være en god løsning.

Kombinationen med bomuld og elastan giver en lækker stretchkvalitet, der giver en god pasform, der smyger sig ind på kroppen.

. . . . .

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)