0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Fleecetrøjer

fleecetrøjer

Skøn og funktionel

Fleecetrøjer er isolerende og varmer rigtig godt. Giv dit barn en blød og lun fleecetrøje på, når dagene er kølige. Fleecetrøjen kan bruges under regntøjet eller som en jakke på tørvejrsdage.

Mange af vores fleecetrøjer er lavet i teddyfleece. Teddyfleece er et vamset og pels-lignede materiale. Du kan også få fleecetrøjer i et mere glat og let materiale.

Fleece har en helt unik evne til at binde luft i stoffet, som virker isolerende. Den isolerende effekt varmer godt samtidig med, at fugten transporteres væk fra kroppen.

Fleecetrøjer har ofte en løs pasform, som giver barnet masser af bevægelsesfrihed. Nogle modeller har en høj krave, der luner godt på halsen og beskytter mod den kolde blæst.
Mange børn er vilde med det lille hul til tommelfingeren, der er på mange fleecetrøjer. Det varmer godt på håndleddet og håndryggen, når ærmet kan trækkes ud over håndleddet.

. . . . . 

Vask af fleecetrøjen

Fleecetrøjer er ikke vandtætte eller vandafvisende. Vi anbefaler derfor, at du bruger fleecetrøjen under regntøjet, sommerjakken eller som en varm trøje på dage, hvor det ikke regner. Skulle fleecetrøjen alligevel blive våd, så fortvivl ikke, den er nemlig hurtigtørrende og klar til brug i en fart.

. . . . . 

Materiale

I langt de fleste tilfælde bruges der 100% polyester til at lave fleecen. Enkelte brands bruger en sammensætning af f.eks. bomuld, elastan, uld og polyester eller recycled polyester.

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00