0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

 

Erhvervsinformation

House of Kids ApS
Jernaldervej 10
8300 Odder
Denmark

CVR: 29 83 13 86

Ejer: Helle Guldmann

Stiftet september 2005

mail@houseofkids.dk

Tlf. (+45) 87 800 406

 

Jobmuligheder

Vi vil altid gerne høre fra folk der er interesseret i at arbejde og være en del af hos House of Kids.
Udover de faglige kvalifikationer, lægger vi vægt på initiativ, engagement, fleksibilitet og evnen til at strukturere sit arbejde. Derudover går vi meget op i at være gode kolleger og ikke mindst at det skal være rart at gå på arbejde. Ærlighed og respekt for både sit eget og andres arbejde er et must. Kunderne er de vigtigste og vi sætter en stor ære i at have den bedste og mest personlige service.

Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger hvis du mener at have noget at tilbyde til House of Kids. De kan sendes med post, leveres personligt eller sendes pr email. Vedlæg en kort ansøgning samt CV og evt udtalelser fra tidligere jobs.

Vi gemmer altid alle ansøgninger. Når vi mangler nye medarbejdere er det her vi kigger først. Ledige stillinger kan derudover læses her på siden i perioden hvor vi søger.


Erhvervspriser

Børsens Gazellepris i 2011 og 2012.

Bedste BørneWebshop Børn i Byen 2011 og 2012.

 

Copyright og priser for billedbrug

Alle produktbilleder på www.houseofkids.dk er produceret af House of Kids. Det betyder at der er copyright på disse, og dermed er det ikke tilladt at bruge dem i erhvervsmæssig henseende. Hvis billederne alligevel benyttes vil der blive fremsendt en faktura pålydende 1400 kr. pr. billede. Beløbet er eks. moms. Derudover er det på ingen måde tilladt at kopiere og benytte tekster fra www.houseofkids.dk

Det er naturligvis tilladt at bruge billederne gratis til privat brug, samt i diverse blogs eller magasiner. Her skal der henvises med link til varen på www.houseofkids.dk

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

 

Leverandører

Vi har samlet de absolut bedste brands og leverandører i sortimentet hos House of Kids. Er du designer eller producent indenfor vores segment, hører vi meget gerne fra dig hvis du mener dit brand mangler i vores sortiment. Vi foretrækker at få tilsendt billeder og forespørgsel pr email, og vil altid vende tilbage med svar.

 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)