HELT NYT! SE DE NYE STYLES FRA HUTTELIHUT HER

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Cardigans

cardigan

Cardigans til baby'er og børn

Den klassiske cardigan er i let strik med knapper foran og ribkanter i ærmerne og nederst. Der findes varianter af den klassiske udgave fx en zip cardigan, der minder om en sweatshirt med lynlås eller en cardigan i uld med karakteristiske knapper.

Men det stopper ikke her. Den populære cardigan kommer nemlig i forskellige længder - lige fra helt kort, nærmest en boleo, til lange der går ned over numsen. Der kan være pufærmer, flæser og glimmer i stoffet eller v-hals, hætte og kontrast ribkanter.

De fleste cardigans er lavet i bomuld, sweat eller uld i en flotte farver og mønstre. Som det nyeste skud på stammen, tilbyder nogle brands cardigans lavet i økologiske metervarer.

De forskellige materialetyper kræver vidt forskellige vaskemetoder. Kig på vaskemærket, for at være på den sikre side.

. . . . .

Tweencardigan

Du kan få cardigans til tweens i let strikket jersey, uld, sweat. I tweens kategorien finder du både klassiske cardigans, ponchos, zip-sweats, bomberjakker mv.
De fleste cardigans til tweens er lavet i bomuld, sweat eller uld. Disse materialetyper ses ofte i en kombination med polyester, akryl, spandex, nylon mv.

Farveskalaen er bred, når det kommer tweencardigans. De fleste er i basisfarver som creme, rosa, navy og grå, mens andre er i mere sprudlende farver. Det samme gælder mønstre. Nogle mønstre er rolige tone-i-tone mønstre, mens andre er mere sprælske.

. . . . .

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

Gratis fragt i DK ved køb over 499,-
 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00