0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Bodystockings til babyer

bodystockings

Bodystockings til babyer

En body med knapper ved halsen giver bedre plads til, at få den over hovedet på en skånsom måde. Knapperne kan enten være ved skulderen, foran på brystet (grandad eller stolpelukning) eller på ryggen. Hvis dit barn skal sove i body’en, er det vigtigt, at du vælger en model med helt flade trykknapper på ryggen, så du undgår, at dit barn bliver generet at knapperne, hvis det sover på ryggen. Vi anbefaler, at trykknapper åbnes ved at sætte en negl imellem, i stedet for at rive i tøjet, i hvert fald indtil den er "knappet til".
Body’er med Amerikansk halsudskæring (overlap af stof på skulderne) er også en populær løsning. Overlappet giver mulighed for at lave en stor åbning i halsudskæringen, således at den kan trækkes over hovedet på en nænsom måde.
 

Du kan bruge lang- og kortærmede body’er hele året rundt. Vælger du at bruge kortærmede body’er, er der mindre stof på armene, der kan sidde og krølle. Det ser pænere ud, hvis der skal en bluse uden på. De langærmede body’er luner godt på armene og beskytter de små arme mod solen. Det er en smagssag, hvad du vælger.

Nogle bodystockings er lavet som "slåom". De har dobbelt lag stof på forsiden, og du skal derfor regne med, at de er lunere end andre.

. . . . . 

Vasketips

Det er vigtigt, at du vasker body’en, inden du tager den i brug, så evt. overskydende farve vaskes ud. Er det en meget farverig body, kan du med fordel, lægge den i blød i koldt eddikevand, inden du vasker den - så holder farven bedre.

Find flere vasketips i vores vaskeguide >>

. . . . . 

Forskellige materialer

Du kan få body’er i mange forskellige materialer; bomuld, bomuld/elastan, bomuld/uld, bomuld/modal, uld/silke, uld, silke, merinould mv.

Den mest anvendte kvalitet er jersey. Jersey er betegnelsen for strikket stof af tyndt garn, der giver et let og blød materiale.

Body’er i uld er vældigt populært fordi, ulden hjælper med at regulere dit barns temperatur. Så er du sikker på at dit barn hverken har det for varmt eller for koldt. Uld har samtidig en beroligende effekt, da det føles blødt og smidigt mod huden, og skaber tryghed gennem dets varme. Uld er godt, specielt om vinteren. De fleste børn kan godt have uld direkte på kroppen, da bodystockings generelt er lavet af en blød kvalitet, der ikke kradser.

Hvis dit barn har en særlig sart hud eller børneeksem, kan bodystockings med bomuld på indersiden og uld på ydersiden være en løsning. Der er også producenter, der laver bodystockings i silke. De er behagelige for barnet, men de kan ikke vaskes varmt og er derfor lidt mere sarte end bodystockings lavet af andre stoffer.

Kombinationen med bomuld og elastan giver en lækker stretchkvalitet, der giver en rigtig god pasform, da den smyger sig ind på kroppen.

Striber, stjerner, blomster, katte, hunde, luftballoner… valgmulighederne er mange når det kommer til design. Kig bare ind i shoppen, der er altid over 200 forskellige body’er at vælge mellem.

Find den helt rigtige her >>

. . . . . 

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)