MID SEASON SALE -25%

0,00 DKK
0

Din indkøbskurv er tom.

Search

Sådan opretter du din personlige ønskeseddel

Gå på opdagelse i vores webshop og tilføj dine ønsker til din ønskeseddel, hver gang du finder noget, du drømmer om - enten til dig selv eller til dit barn. Ønskesedlen kan nemt deles med venner og familie - så alle de ting, der er på din ønskeseddel også er at finde under juletræet.

Alt du skal gøre er, at tilføje dine ønsker til din ønskeseddel ved at klikke på hjerteikonet på de produkter, du er interesseret i. Du kan hele tiden holde øje med dine ønsker ved at klikke på hjertet øverst på siden. Det er også her, hvor du kan dele ønskesedlen med dine nærmeste. Tilføj blot en mail-adresse, som ønskesedlen skal sendes til, så sørger vi for det bliver gjort.

Et gavekort til House of Kids er et sikkert hit

De fleste børnefamilier vil elske at modtage et elegant gavekort til House of Kids. Det giver dem mulighed for, at vælge netop det de har brug for. Vores gavekort leveres smukt pakket ind i en flot gavepose, med silkepapir og satinbånd. Det er nærmest en gave i sig selv, og vil også pynte under juletræet. Du kan være stolt af at give et gavekort fra os.
 

Så lang tid har du til at bytte julegaven

Vi bytter julegaver helt frem til den 1. februar 2018. Modtageren vælge selv om de vil have en anden størrelse, et tilgodebevis eller penge retur.

Vi sender gaven direkte til modtageren

Vi sender gerne julegaven direkte til den heldige person, der skal have den. Når du går til bestilling, vælger du blot en anden modtageradresse. Vi vedlægger naturligvis ikke faktura - den får du på din egen email.

Det er nemt og gratis for modtageren at bytte

Vi har vedlagt både en betalt returlabel og et byttekort inde i gaven. Hvis modtageren skulle ønske at bytte gaven, kan dette derfor gøres nemt og gratis ved forsendelse i DK - uden at skulle henvende sig til dig. Det er god stil og giver dig tryghed, når du giver julegaven.

Den personlige hilsen

Vi sætter et fint »til og fra« kort på julegaverne. Hvis du ønsker, at vi skriver hvem det er til og fra, så husk at skrive det som en note i bemærkninger når du laver din bestilling. Hvis du gerne vil vedlægge en personlig hilsen inde i gaven, så hjælper vi gerne med dette. Bare skriv til os.

Smukt indpakkede gaver

Når man giver en gave er indpakningen en stor del af oplevelsen. Vi har derfor det smukkeste gavepapir i fine enkle mønstre og i nordiske farver. Det er en rigtig lækker oplevelse at modtage en flot gave fra House of Kids, og du kan være stolt af at give dem til dine kære.

Det med småt

Ovenstående service er gældende for julegaveindkøb i julen 2017. Den gratis returlabel som vedlægges i gaven, kan først indløses som gratis efter den 24. december, da den er gældende for julegaver som gives på det tidspunkt.
Labels er matchet kodemæssigt med gaven der gives. Labels kan ikke benyttes til andre varer. Gratis returlabel er kun gældende indenfor Danmarks grænse. Der vedlægges ikke returlabel til udenlandske pakker. Vi sender dog med glæde pakker til udlandet.

Bløde pakker til drenge

Smukke interiørgaver

Eventyrlige julekjoler

Gaver til julens værtinde

SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)

 

Skriv til os

Vi besvarer mails
Indenfor max 24 timer
på hverdage.
 

Ring til os

Vi hjælper dig på telefon
(45) 87 800 406
 

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 8.00-16.00
SIDST SETE VARER
FAVORITTER

Vis alle (

)